Şimdi Ara

Knight Online Oyuncularına Duyuru DIKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL43790&dept%5Fid=51000000&bid=0&mscssid=QMDH9DG3SCQX8KMHNCP36PJ8XQR3CXUD

Knight Oyuncuları bu alet cok supeeeeer inanılmaz Birşey diikatlice Okuyun Bu Ürün Dünyaca Ünlü Bir Oyuncunun Secimine Göre Üretilmiş Özelliklere Dikkat Kullanıyorum İnanılmaz geceleri hiç zor olmuyor tus arama filan yok Dikkatlice İnceleyelim

KIZ GİBİ ALET BU ALETLE EMINIM SIZDE RAHAT EDECEKSINIZ ESTOREDAN ALDIM HIZMETLERIDE COK IYI IDI 2 GUN SONRA KARGO ILE GELDI BU

• knight online bu şekil mauseler karşı korumalı bılıyorum ben yanı bu mause ıle ko ya gırınce normal bi mauseden farkı kalmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyak

knight online bu şekil mauseler karşı korumalı bılıyorum ben yanı bu mause ıle ko ya gırınce normal bi mauseden farkı kalmıyo

adam kullanıyorum diyor ama
  • Bu mouse Deil Yanlız Dikkatini cekerim klavye bir nevi bak 16 numaranın uzerindede jyıstık var ileri geri yana gitme için arenada super işe yarıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragoPowell

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL43790&dept%5Fid=51000000&bid=0&mscssid=QMDH9DG3SCQX8KMHNCP36PJ8XQR3CXUD

Knight Oyuncuları bu alet cok supeeeeer inanılmaz Birşey diikatlice Okuyun Bu Ürün Dünyaca Ünlü Bir Oyuncunun Secimine Göre Üretilmiş Özelliklere Dikkat Kullanıyorum İnanılmaz geceleri hiç zor olmuyor tus arama filan yok Dikkatlice İnceleyelim

KIZ GİBİ ALET BU ALETLE EMINIM SIZDE RAHAT EDECEKSINIZ ESTOREDAN ALDIM HIZMETLERIDE COK IYI IDI 2 GUN SONRA KARGO ILE GELDI BU

ne yapmaya çalışıyosun burda sen? daha ilk mesajinda bu nedir?? noluyo?

• Satıcımısın? Yoksa başka bir şey mi?
  • valla bılmıyorum logıtech in mause u var arkda üstünde extra 10 tuş var ve hepsıne ıstedığın özelliği verebılıyosun ama ko ya gırınce fıss !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Estore Firmasında calısıo Halim Yok Bu ürünü Aldım Tavsiye ettim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

quote:

Orjinalden alıntı: DragoPowell

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL43790&dept%5Fid=51000000&bid=0&mscssid=QMDH9DG3SCQX8KMHNCP36PJ8XQR3CXUD

ne yapmaya çalışıyosun burda sen? daha ilk mesajinda bu nedir?? noluyo?

Lütfen Mesaj İle Adam Değerlendirmesi Yapmayın... Benim de 1900 küsür mesajım war ben kainmi oluyorum...

• kablosu kaç metre ya bide büyük bir monütör lazım yoksa uzaktan oynanmazki başında durcaksam niye alam klavyeden oynarım bide işin pmlere cevap vermesi yada pmden msj atma işi var bu cihazla party pls yazılmazki
  • belkı goz boyamak satmak ıcın boyle oyun ısımlerını kullanıyorlardır
  • Bak Klavye duruo yerinde fakat bunu onune alıp kullanıosun yazan adamda butun oyunları oynamıs gibi benimde o dikkatimi cekti
  • abi ole diosun ama ultima onlinendaki kalvas buyusunu nerden bilio bu adam (flame strike)
  • hayır bu mause diğer rpg oyunlarında çalışabılır ama ko da çalışmaz diyorum
  • abi kullanıom diorum nasıl calısmaz
  • GhosTMasteR

Lütfen Mesaj İle Adam Değerlendirmesi Yapmayın... Benim de 1900 küsür mesajım war ben kainmi oluyorum...

ne alaka senle? tanıtım için yeni acount açtıysan o başka...mausu alınca hemen acount alıp burda yazmış. ilk mesajda bu şekilde hararetli tavsiye garip geldi. kızılay yönetim kurulundan mı arkadaş? bir şey daha var birnie bir şey sorunca başkası o soruya nedn atlıyor ki. soru sorduğum kişi sen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 15 Aralık 2006; 15:20:20 >
  • valla mesaj atılmıyor ve uzaktan oynanmıyorsa benim işime yaramaz ben klavyeden oynarım boşuna para vermeye gerek yok
  • uzakdanmı nasıl ya :S
  • bu mausn neresinden tutuluo ?
    bi de bundan farklı bi mause wardı 000000 nin oynadıgı mause die biliniodu o daha güzeldi bence
  • avcunun içerisine oturuo eline gore ayarlıosun o demir parcasından
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.