Şimdi Ara

knight online para kazanma ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
16.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • qit gavolt'a koxp aç :):) ben öyle 160 m kastm ezq char açıp :) okula qtmeden brakıyodm r attack sağlam vuryodu akşam qelnce alyodum :)

he yapıcaksan 1. servera brakma savaş çıkablr :)
  • dier msjları anca okudum okumaz olaydım ne kdar gb dşmanıusınz dai ya illegal'le ne alakası war ben matematikten 5 aldm die babam bana 30 qb parası werdi abimlerde gold pre aldı :)
  • en iyi para kasma yolu ticarettir bende 54 lvl e kadar pot alcak parayı zor buluodum elimde +6 horn vardı arkadas 1 +7 horn verınce acaip duygulandım o sıralar bana o bile ulasılmaz geliyodu .... daha sonra daha oncelerı dusurmus oldugum 2 adet +8 two handred swordlarımı satarak ticaret basladım 1 haftada 100 gb den fazla kar yaptım...

5 carım var 5 ide nerdeyse ustlerı dolu (Rbt Ctınler Fln Orta Sevıyede full oldular)

en iyi para kasma yolu ticarettir pazardan ucuz item bulup sen kar koyup satıcaksın ...

yakında ticaretle ilgili bir calısmam olacak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AVCIPriest224

en iyi para kasma yolu ticarettir bende 54 lvl e kadar pot alcak parayı zor buluodum elimde +6 horn vardı arkadas 1 +7 horn verınce acaip duygulandım o sıralar bana o bile ulasılmaz geliyodu .... daha sonra daha oncelerı dusurmus oldugum 2 adet +8 two handred swordlarımı satarak ticaret basladım 1 haftada 100 gb den fazla kar yaptım...

5 carım var 5 ide nerdeyse ustlerı dolu (Rbt Ctınler Fln Orta Sevıyede full oldular)

en iyi para kasma yolu ticarettir pazardan ucuz item bulup sen kar koyup satıcaksın ...

yakında ticaretle ilgili bir calısmam olacak ...

100 gb yi biraz sıktın be

claver görevi yap seri seri

• Hala milletin derdi aynı 10 yıldır para kazanmak
  • https://youtu.be/aliVzWs8bxY

bi goz at istersen para kazanma yontemi anlatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hala milletin derdi aynı 10 yıldır para kazanmak

Hocam eksiden milletin derdi oyun parasi kazip kendini geliştirmekti. Şimdi oyun parasini kasip tl'ye dönüştürme oldu
  • sağlam ekibin varsa iyi farm yapabilirsin.
  • trina gem alıp satcan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.