Şimdi Ara

knight online sitesine giripde şifreyi değiştirmeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha Ben Xtrap Hatasını Cozdum 7-8 Saattır Sifre İnvalid :S Galiba Hack
  • hack ten korkan önlemini alır nasıl alıcam dersen copy paste yok şimdi biri çıkar cafeden oynuyorum ben nasıl yapıcam fazla kendini kasmazsan bulursun keyloggermiş trojenmiş gelsin beni hacklesinler yok mail gönderen bilmem nelermiş azıcık kafayı kullansanız bişi olmaz şifremi düzenli olarak her hafta değiştiriyorum bişi olduğunu görmedim ama şöle bişi var şifrem hiç bir zaman ali56 veli89 şeklinde diil alın size örnek X1aswRRt3 bunu aklında tutamazsın kolay kolay copylede bişi olmaz tek tık muhabbetine gelince yok içinde mail gönderen bişi var ........ korkan patlıcan tarlasına girmesin anlayan anladı benim gibi pre alsın çok sıkıldım böyle topic lerden beni niye hacklemiyolar anlamadım benmi çok akıllıyım acaba cafeden oynayanlar nasıl copy paste yapacanı merak ederse söylerim ama hazırcı olmayın azıcık düşünün bukadar . Yazım hatası varsa kusura bakmayın.
  • knight sitesini degil senin arkadaşın bilgisayarını hacklemişlerdir
    başka bi açıklaması yok
  • nerden deiştirmemizi önerirsin peki şifremizi?
    yeni üyeliklerde ordan alınmasın daha başlamadan hacklenirler o zmn..
  • benim itemlerim gitti para vs hepsi şifreyi değiştirdim sabah bi girdim bişey yok.
  • arkadaşında dediği gibi siteyi hacklaseler herkesin bilgilerine zaten ulaşılarlar siteye online olmana gerek yok bu neden leonlar hurafa...
  • ya şifremi deiştim itemlerim gitti diosan..ben sana sölim nolduunu..sen önceden keylogger yemişsindir..sora oyunda seni DC etmişlerdir ya da bi iki itemini götürmüşlerdir veya lvl düşürmüşlerdir..sende korkup şifre deişince adama gizli sorunda gitmiştir yeni şifrende gitmiştir..
  • bilemem bi bak sen yinede
  • Suan database e girebilen sayılı kişi var. En son 3 kişi bunu becerebiliyordu suan ne kadar kişi yapabiliyor bilemiyorum. Oyundaki Nikiniz servar id ile aynı olmasın. Misal nickiniz xxx ve servar id xxx db den sorgu yapıyorlar ve her türlü bilgiye ulaşıyorlar. Eskiden dbye ulaşanların sayısı çok daha fazlaydı. Site bu yüzden aspden php ye geçirildi.Yani adamlara servar id yeterli. Fazla göz önünde olmayın. Kral olanlar her zamn ilgi odağı olmus ve hacklenmiştir. Genel oalrak konusuyorum. Çok göz önünde olan , bu hackerların insanların emeklerini çalan kişilerin ilgisini çekmiştir.

Forumlarda ve benzseri sitelerde nickini servar id gibi şeyleri kullanmayın. Kimseye arkadasınız bile olsa id vermeyin.

Oyundan olan kimseden msnde dosya almayın.>>> misal size dosya atiyor ve bu sayede ip nizi öğreniyor. Sonra açık portları taratıyor. Eğer iyi bir firewall yoksa çantada keklik oluyorsunuz. Size bu açık porttan trojan atıyor ve siz mutlu mesut siteye gitip şifre değişiyorsunuz. Adamın elinde artık idniz passiniz ve gizli sorunuz var.

Şimdi cafede oynayan arkadaslar. Usb diskiniz yada disketiniz varsa şifrenizin ve idinizden olusan değişik parçalar olusturun.
    örnek: id ankara pass: kızılay siz bunu bir metin içinde dağıtın ve ctrl + c ctrl v şeklinde copy paste yapın. Cafeden ayrılcagınız zaman pcye reset atın. Registryde kayıtlarınız bulunur....

Bu tür şeylerden korunmak için size %99.99 koruma sağlayacak su programları öneririm.

Sisteminize Mcafee ENterprice 8.0i yükleyinwww.inndir.com dan 90 günlük fll versiyonu kullanın 90 günde bir silin yeniden 90 gün yükleyin.

Mcafee ile en iyi çalısanKERIO PERSONEL FIREWALL programını kullanın. İçiniz rahat etsin.

Bu oyunda hergün binlerce kişinin charı hackleniyor. K2team güvenlik konusunda yetersiz kalıyor. Düşünün siteye aynı anda binlerce saldırı geldiğini. Siteye bazen ulaşamadıgınız zamanlarda site kendini otomatik devre dısı bırakıyor yoksa eldeki veriler ucacak . Siteye 128 bit ssl koruması şart.

Oyun için herşeyi yapacak insanlar var. İşin içine ytl girince kanı bozuklarda cıktı meydana.
    Umarım kimsenin başına bir şey gelmez.

Umarım yardımcı olablimişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

ya şifremi deiştim itemlerim gitti diosan..ben sana sölim nolduunu..sen önceden keylogger yemişsindir..sora oyunda seni DC etmişlerdir ya da bi iki itemini götürmüşlerdir veya lvl düşürmüşlerdir..sende korkup şifre deişince adama gizli sorunda gitmiştir yeni şifrende gitmiştir..

ortak oynuyoduk charla sonra şifreyi değiştirdik sonra item kalmamış
    eğer ortağın yapdı biyorsan oda yapmaz çok iyi birisi
  • yok öyle bir şey
  • yws beyler siz böle dionuz ama siteden değiştirmiyecez de nerden değiştircezz???
  • baska bırden sifre degıstıremezsın ama degıstırsende bırsey olmaz salla bırsey olmaz sıte hacklense bı acıklama gelırdı
  • hurad-fe bunlar hurafe
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

hurafe bunlar bence

aynen ...bencede hurafe

Tabii Hürafe Herşey Hürafe Zaten size Göre Peki Bunu Acıkla Bana
    Arkadaş Oyuna Girdi 2 kez Dc oldu Siteye Girdi Şifre Degiştirdi
    Birdaha oyuna Girdi Birdaha DC oldu Dahada giremedi 70 lvl BP
    Char Gitti ADam şifresini degiştirdi.
    Tamam Gizli sorusunu Biliyorlar Diyelim Cocuk Şifresini Degiştirdi Hemen
    O sürede Nasıl Ögrendiler Tahminmi Ettiler acaba Şifresi Ahmet,Mehmet midir
    Dediler Sitede Birşeylik Var Bana Göre Kim ne derse Desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 23 Şubat 2007; 12:55:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

O senin kullandığın bilgisayardan dolayıdır ben nerdeyse her hafta şifre değiştiriyorum ve hacklenmedim
    Bilip bilmeden konuşmayın Koskoca k2 network böyle bişeye izin verip müşteri kaybedermi hiç
    +1905
  • sitenin hacklendiği doğru.ama site hacklendiği gibi kapattılar siteyi ve şu an açık olduğuna göre bişey yoktur

• hiç bir yorumum yoqqq

• bundan bundna 3 4 ay öncede böle bişi olmamış mı idi ark Lar ?ve benim 3 4 ark bu şekilde carlarına elveda etmişti bilmiyorun hatırlayan warrmıı
  • uydurmayin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.