Şimdi Ara

knight online sitesine giripde şifreyi değiştirmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oldmember

Suan database e girebilen sayılı kişi var. En son 3 kişi bunu becerebiliyordu suan ne kadar kişi yapabiliyor bilemiyorum. Oyundaki Nikiniz servar id ile aynı olmasın. Misal nickiniz xxx ve servar id xxx db den sorgu yapıyorlar ve her türlü bilgiye ulaşıyorlar. Eskiden dbye ulaşanların sayısı çok daha fazlaydı. Site bu yüzden aspden php ye geçirildi.Yani adamlara servar id yeterli. Fazla göz önünde olmayın. Kral olanlar her zamn ilgi odağı olmus ve hacklenmiştir. Genel oalrak konusuyorum. Çok göz önünde olan , bu hackerların insanların emeklerini çalan kişilerin ilgisini çekmiştir.

Forumlarda ve benzseri sitelerde nickini servar id gibi şeyleri kullanmayın. Kimseye arkadasınız bile olsa id vermeyin.

Oyundan olan kimseden msnde dosya almayın.>>> misal size dosya atiyor ve bu sayede ip nizi öğreniyor. Sonra açık portları taratıyor. Eğer iyi bir firewall yoksa çantada keklik oluyorsunuz. Size bu açık porttan trojan atıyor ve siz mutlu mesut siteye gitip şifre değişiyorsunuz. Adamın elinde artık idniz passiniz ve gizli sorunuz var.

Şimdi cafede oynayan arkadaslar. Usb diskiniz yada disketiniz varsa şifrenizin ve idinizden olusan değişik parçalar olusturun.
    örnek: id ankara pass: kızılay siz bunu bir metin içinde dağıtın ve ctrl + c ctrl v şeklinde copy paste yapın. Cafeden ayrılcagınız zaman pcye reset atın. Registryde kayıtlarınız bulunur....

Bu tür şeylerden korunmak için size %99.99 koruma sağlayacak su programları öneririm.

Sisteminize Mcafee ENterprice 8.0i yükleyinwww.inndir.com dan 90 günlük fll versiyonu kullanın 90 günde bir silin yeniden 90 gün yükleyin.

Mcafee ile en iyi çalısanKERIO PERSONEL FIREWALL programını kullanın. İçiniz rahat etsin.

Bu oyunda hergün binlerce kişinin charı hackleniyor. K2team güvenlik konusunda yetersiz kalıyor. Düşünün siteye aynı anda binlerce saldırı geldiğini. Siteye bazen ulaşamadıgınız zamanlarda site kendini otomatik devre dısı bırakıyor yoksa eldeki veriler ucacak . Siteye 128 bit ssl koruması şart.

Oyun için herşeyi yapacak insanlar var. İşin içine ytl girince kanı bozuklarda cıktı meydana.
    Umarım kimsenin başına bir şey gelmez.

Umarım yardımcı olablimişimdir.

..... Bunlara dikkat edin halada oluyorsa elden birşey gelmez =:)

• ARKADAŞLAR ÖYLE BİŞEY YOK CHARI GİDENLERİ KURTARIYORUM Kİ; DAHA ÖNCE 2 KİŞİYİ KURTARDIM. DAHA ÖNCE (BAYA ÖNCE) FORUMDA VERİLDİ. SİTEDE ŞİFRENİZİ 12 HANEDEN FAZLA ALIRSANIZ OYUNA 12 İLK HANESİNİ YAZARAK GİRİN!
    BU YÖNTEMLE DAHA ÖNCE 2 KİŞİNİN CHARINI KURTARDIM! İSTERSENİZ DENEYİN! HATTA BEN KENDİ ÜYELİĞİMDE DENEDİM. DEDİĞİM GİBİ İLK 12 HANESİ İLE GİRİN VE ŞİFERNİZİN UZUNLUĞU 12 HANEYİ GEÇMESİN KONUYU BAŞLATAN ARKADAŞ BAHSETTİĞİ KİŞİYE İLETSİN ÜYELİĞİ GERİ GELECEKTİR. ANLAMAYANLARDAN PM BEKLİYORUM. YARDIMCI OLUNUR!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

O senin kullandığın bilgisayardan dolayıdır ben nerdeyse her hafta şifre değiştiriyorum ve hacklenmedim
    Bilip bilmeden konuşmayın Koskoca k2 network böyle bişeye izin verip müşteri kaybedermi hiç

+1

+1 Aynen Yani Sonucu Para İçin Herşey Yaparlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.