abi ikinci suc hareket !?!?!?!?? acıklama plşsssssss
yani sen üstün bi lvl in yanına gelip ezik demesi gibi
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
quote:
Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn
aga taciz ne annamda küfür falanmı
yok bazı abaza wariorlar priestleri ıssız yerlere çekip tecavüz ediolarmış char sahipleri şikayet edince böyle bi ceza ya başvurmuşlar
KOPTUM
30gün degisti galiba artık account siliolar yada 999gün ban yiyosun
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
30gün degisti galiba artık account siliolar yada 999gün ban yiyosun
bendede 999 gün yazıyo ama ark ın bir ayda açıldı ondada 999 yazıyodu
Kendini K2 Gorevlisi gibi gostermek
Hesabin Kapatilmasi
bu süpermiş
uppp!!!
uppp!!!
yalnışlıkla shouttan youtubedan bi videonun linkikni atmıştım çok korkmuştum o an dedim yandık hemen geçiştirmeye çalıştım sorry falan pardon yandım ben falan yazdım neyse o günü atlatmıştım ama hakkaten bu kusurları işleyenler bu tür cezalarla karşılaşabiliyor ama 6- 7 aydır banlanan birini görmedim areste
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
yalnışlıkla shouttan youtubedan bi videonun linkikni atmıştım çok korkmuştum o an dedim yandık hemen geçiştirmeye çalıştım sorry falan pardon yandım ben falan yazdım neyse o günü atlatmıştım ama hakkaten bu kusurları işleyenler bu tür cezalarla karşılaşabiliyor ama 6- 7 aydır banlanan birini görmedim areste
cypher dan bi farkı yok yani ben cypher da gm sütünü içip yatıyo
quote:
Orjinalden alıntı: __wairor__
KOXP KULLANIP BANLANANLAR HESABINIZ 1 AY SONRA AÇILICAKTIR RESMİ SİTEDE VE BURDA ÖYLE YAZIYO BANLANDIM DİYE ÜZÜLMEYİN SADECE 1 AY BEKLEYİN
ilk yakalandıgımızda 1 gun ceza yazıyor ama 999 ne 1 ayı
quote:
Orjinalden alıntı: partyplss
quote:
Orjinalden alıntı: __wairor__
KOXP KULLANIP BANLANANLAR HESABINIZ 1 AY SONRA AÇILICAKTIR RESMİ SİTEDE VE BURDA ÖYLE YAZIYO BANLANDIM DİYE ÜZÜLMEYİN SADECE 1 AY BEKLEYİN
ilk yakalandıgımızda 1 gun ceza yazıyor ama 999 ne 1 ayı
yanlışmı anladım ilk koxp kullanıp yakalandığında 1 gün mü ceza alınıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme