Şimdi Ara

Knight Online Tarihine Yolculuk (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eline sağlık dostum gercekten güzel düzenlemeler yapmışsın
  • kimler bu monitorde apos partide takıldı

Knight Online Tarihine Yolculuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kimler bu monitorde apos partide takıldı

• Bu oyunu o dönemlerde oynayanlar oyuna aşıktı.Oyundan kopanlar teker teker dönmek istedilerse de hiç bir zaman o tadı bulamadılar.Şuan eski aşık olduğunuz kıza bakar gibi bakıyorsunuz biliyorum.İçiniz acıyor resmen.
    Areste başlayıp maradon da aylarımı geçirdiğim opal düşürünce sevindiğim yıllar.İnternet cafelerin zengin olduğu hiç kimsenin oyunu bilmediği dönemler.Sonra sonra oyunu öğrenip Empire yaması ile serverı inlettiğim günler.Chitin Shell Bot'um vardı.Serverda sadece bende vardı.Etrafımda yüzlerce zoom çeken kişiler.Gençliğimizi yedi.

Eminim o dönemde oynayanlara buraya sayfalarca yazı yazdıracak oyundu.Anlata anlata bitiremez kimse.Bir daha asla o dönemim o zevkini verebilecek bir oyun çıkmayacaktır.
  • Usko açılır açılmaz ares de deli gibi oynamaya başlamıştım önce mage açtım lvl 30 a kadar skill açmayı bile bilmiyordum. kecon kesip yüzük düşürmeye çalışıyordum. Şansıma 1 tane düşmüştü onuda skill açtırmayı öğretmek isteyen biri tokatlamıştı ne koymuştu ya. lvl 30 dan sonra emc yi keşfettim. Abbys zamanı deli gibi para ediyordu gemler. Sırf geceleri sabahlayıp aylarca abbys gemler ile charımı dizmiştim onda da hacklendik. Çocukluğum bu oyunda geçti ve sırf benim gibi olan arkadaşlar yüzünden bu oyun hala ayakta kalabiliyor. Yeri geldi hile hurdaya bile başvurduk, yeri geldi soyulduk ama nedense kopamıyorum. Birkaç ay oynuyorum tövbe edip 1-2 yıl girmiyorum sonra bir daha başlıyorum. Çok duygulandım çook. Bu foruma üye olmamın sebebi bile bu oyundu. İlk mesajım gene bu bölümeydi.. Bu fotoğrafları paylaşan arkadaşa teşekkürler gerçekten konu çok güzel. Bu fotoğrafları nasıl buldun kaynak varsa belirtirsen biraz daha efkarlanalım

• harbiden efsane
  • iyiydi
  • Ne gunlerdi okul hayatimi bitirmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ahahahah.

Hayatimda ilk sabahladigim gunu bilirim karustum dts slotlari vardi harpylerin.orda.. Dun gibi hatirlarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Ahahahah.

Hayatimda ilk sabahladigim gunu bilirim karustum dts slotlari vardi harpylerin.orda.. Dun gibi hatirlarim

ben bi kere sabaha kdr cleaver +5 görevi yapmıstım onu hatırlıyom :D bi mape ısınlanıyorduk ya hani apeler haungalar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 13 Ekim 2015; 21:11:31 >

• vay babanın canına be ne günlerdi valla eski tat olsa başlarım
  • İlk sabahladıgım günü hatırlıyorum, babam yatılı okulda öğretmendi haftasonu nöbeti vardı. Fırsat bu fırsat dedim anneme bilgisayarda arıza var düzelticem yatcam dedim girdim oyuna unutmam keilan kesiyodum diez1 luferde, sonra elemanın biri geldi clana aldı sorgusuz sualsiz hemen ardından partiye aldı lycanlara gel dedi lycan kesiyoz. İlk +8 itemlerimi de orda düsürdümdü +8 two handed sword ve +8 wood staff unutulur mu hiç. İlk kekuri düsürdügüm gece de akrabalarıma misafirliğe gittim misafirlikteyiz neyse o zamanda ramazan ayı babamla annem bizim akrabalarla bizim eve geçtiler gece 12-1 civarı sahur için biz gidiyoz dediler ben akrabanın cocugu ile kaldım onların evinde o zaten yarım saat sonra falan uyudu ben maradonda werewolf partisi full partiyi bekliyorum. Beklerken bi kecoon captain kesem dedim daha ilk kesisimde kekuri ring cıktı, +7 dex ring cıktı 20 arrow cıktı 1300 civarı coins cıktı ve kecoon armor cıktı yesil bişi efsanedir hiç unutamam o kutudan cıkanları :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up çekelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.