Şimdi Ara

Knight Online Tarihine Yolculuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su dbnin aynisini tekrar k2 acsin baslarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip zaman harcadım bu oyunda ama keyifliydi.Şimdide Aiona sardım kim ne derse desin her açıdan knightdan daha iyi.Knight eskisi gibi değil artık neler çıktı şimdi.
  • g5 clanın kolluğu yanıyor ya, o günler geri gelmeli
  • Yapmayın şöyle şeyler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldıramıyorum bunları beyler yapmayın
  • Charı satıp bırakalı 6 ay filan oldu. Ssleri görünce elim ayağım titredi.

• hey gidi hey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyun kimsenin doğru düzgün bilmediği o saf zamanlarda çok güzeldi. Karus önü spoiler,köpekler,zombiler hele hele msn koxp partiler vardı skeletonlarda ulan ne günlerdi be dolanır dururdum bütün gün zaman su gibi geçer giderdi. O zevk asla geri gelmeyecek isterse yeni server açılsın gelmez. Hırs yapıp cz ye çıkma isteği bitiriyor oyunu. O zamanlar çok güzeldi be.
  • Hey gidi günler...
  • Aga 5k plzz.

• crashko 18 eylülde açılıyor arkadaşlar yerinizi alın :)
  • Sadece 2 sayfa yorum yapılmış. Bayağı şaşırdım yahu. Ne günler ne geceler geçti be şu oyunun başında.. Anlatsan kitap olur.

Sen spike town yapcam diye in karus towna, adama spike vur, adam ölmeyince hırs yap thrust, pierce vur ama adam ölmesin, tabi haliyle sen de town çekeme, ama o hışımla alt+f4e bas ve saliseler içinde oyundan çık. Ne yaptığımı anlamamıştım ilk. :)

• ahh gençliğim lise yıllarımı yedi bu oyun =) buna bulaşmak yerine ders çalışsam (ki sanmam) belki daha iyi bir eğitim hayatı olacaktı =)
  • resimlerdeki versionun aynısı 18 eylülde açılıyo arkadaşlar
    www.crashko.com
  • Vay canina, o ilk log in ekranini ve hemen altindaki fotografi gorunce nedense bir icim hopladi, kipir kipir oldu, garip bir duygu, bir heycan, bir yandan da huzun... O kadar bosa gecirdigim vakitlere mi yanayim yoksa su oyunda istedigim yerlere gelemeyip %100 haz alamadigima mi bilemedim. Bundan tam 10 yil oncesiydi vay bee

Paylasim icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 16 Eylül 2015; 22:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

Vay canina, o ilk log in ekranini ve hemen altindaki fotografi gorunce nedense bir icim hopladi, kipir kipir oldu, garip bir duygu, bir heycan, bir yandan da huzun... O kadar bosa gecirdigim vakitlere mi yanayim yoksa su oyunda istedigim yerlere gelemeyip %100 haz alamadigima mi bilemedim. Bundan tam 10 yil oncesiydi vay bee

Paylasim icin tesekkurler

eskileri özlediysen eğerwww.crashko.com a bi göz at derim :)

• Eline sağlık çok güzel olmuş o eski server ekranını görünce içim bir tuhaf oldu
  • ağlamıyorum gözüme hatıralar kaçtı

• Eskiden itemimiz yoktu ama mutluyduk öyle zamanlardı.

Koxp ve USKO yönetiminin beceriksizlikleri efsaneyi bitirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Sadece 2 sayfa yorum yapılmış. Bayağı şaşırdım yahu. Ne günler ne geceler geçti be şu oyunun başında.. Anlatsan kitap olur.

Sen spike town yapcam diye in karus towna, adama spike vur, adam ölmeyince hırs yap thrust, pierce vur ama adam ölmesin, tabi haliyle sen de town çekeme, ama o hışımla alt+f4e bas ve saliseler içinde oyundan çık. Ne yaptığımı anlamamıştım ilk. :)

Millet yazamıyor aslında ben gibi, yazsa anıları depreşecek yazmasa içinde bir burukluk oluyor ne bileyim çok garip bir duygu senin dediğin gibi yazsak roman olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.