Şimdi Ara

Knight Online Tarzı Oyun Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2,5 yıl KO oynamış biri olarak.
    1,73 ghz
    512 mb ram
    128 on board ekran kartıyla oynayabiliceğim bir mmorpg oyun varmıdır acaba?
    Çok araştırdım dunden beri 10 tane de oyun indirdim ama zaten indirdiğim 10 oyunun 8 inde CRC hataları verdiler yükleme sırasında.

Grafiklerin çok kasmaması lazım anlıcağınız KO yu hafif kasılmalarda olsa oynuyordum.
    Şimdiden herkeze teşekkürler.
    Üst konu var gördüm ancak oraya kimse bakmıyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saberced -- 29 Kasım 2009; 15:38:16 >

• demin bi arkadaş konusunu açmış türk serveri bi denemeni öneririm sistemin kaldırır bu oyunu sanırsam 2006 da çıktı bu oyun galiba
    KAL ONLİNE
  • Knight Onine
    Edit:Hatasını Düzeltmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RéaLLiFé -- 29 Kasım 2009; 15:41:02 >
  • O tarz bi oyun yok boşuna açmışsın konuyu özgün pvp si olan 1-2 oyun war onlarda paralı
  • Archlord dene
  • pvp istiosan bi kerecik 30 lira para ver basla guildwarsa yada para vermem diosan rohan ve archlordu dene
  • adam Knight'ı az kasmayla oynuyordu diyor siz Archlord - Guild Wars diyosunuz
    dostum Legend of Ares,PristonTale,Rakion bu 3 oyuna bak bakalım bi hoşuna gidicekmi beyenmezsen buralarda dolaş oyun araştırmalarını takip et bulursun vakit geçirecek bişeyler
  • metiniki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

adam Knight'ı az kasmayla oynuyordu diyor siz Archlord - Guild Wars diyosunuz
    dostum Legend of Ares,PristonTale,Rakion bu 3 oyuna bak bakalım bi hoşuna gidicekmi beyenmezsen buralarda dolaş oyun araştırmalarını takip et bulursun vakit geçirecek bişeyler

Rakion oynamıştım ama Knight kadar sarmadı açıkcası
  • Şikayet edildi. Üst konu var oyun önerisi için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.