Şimdi Ara

Knight Online Ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Knighta Ticket Attim Sifremi Unutmustum Bunu Gonderdıler
    Hail PasquaLe_59, Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Currently our departments do not have the ability to forward this to the appropriate personnel at this time. Please resubmit this response under the “General” category so that we may better assist you. We apologize for any inconvenience this may have caused and greatly appreciate your patience while you are waiting to be assisted with this issue. Regards, Knight Online Support Team

türkceye cevirirmisiniz

• up upupupup
  • yanlış yere göndermişssin, yeniden genel kategoriden ticketini gönder diyolar.
  • hemşerim attığın ticketi gönderirken general gölümüne göndermeni istiyorlar kısaca
  • nasıl yani tmm olarak soylermısınız?
  • PasquaLe '59e seslen, şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Güncel olarak bizim bölümlerimizin, bu sefer uygun personele bunu iletmesi için yeteneği yok. Lütfen "Genel" kategorisinin altında bu yanıtı öyle tekrar teslim et ki biz daha iyi, sana yardım edebiliriz. Biz, özür dileriz, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve çokça senin sabrını takdir edebilir, sen, bu çıkışla yardım edilmeyi beklerken.
    Saygılar, internet üzerinde şövalye, takımı destekler

DİYO AMA AZERİCEN WAR SA

• http://forum.donanimhaber.com/m_10216256/tm.htm oku biraz forumu boşuna yok üst konular...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.