Arkadaslar Biliyorsunuz Knight Online 'nin resmi sitesine giremiyoruz.Bu dedigimi yapamyan arkadaslar :Ban: diyecekler ama dedigimi yapnlar görecekler manyak güzel bir site olmus clan sıralamaarı filan war Simdi anlatıyorum
Arkadaslar ilk once İnternet Explorer i acıyoruz yukarıda ki simgelerden gecmis i tıklıoruz gecmisden Persembe gününe tıklıoruz ordan Knightonlineworld sitesine bulup giiyoruz.Ve yenilenen site karsımıza geliyor İns yaprsınız cünkü yenilenen site cook ama cook güzel olmus..
tam konu açmaya geldim benden önce açmışsın. Ayrıca perşembe gününe filan dönmeye gerek yok. Site tamamen türkçe ve süper olmuş. www.knightonlineworld.com inşallah oyundaki hatalarıda düzeltirler.
Yani ben bulmadım dogrusu kardesim gecmisi karsıtırıomus Yeni site acılmıs ben normalden girdim olmadı kardesimin yaptıgı gibi yapıorum herzman oluor
ben girdim site harika
14 karakterili k adı olan çarım vardi onunla siteye giremiyoruum ne olacak
yaw topic açmayayaım dedim ben ekranın resmini çekecem nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
tam konu açmaya geldim benden önce açmışsın. Ayrıca perşembe gününe filan dönmeye gerek yok. Site tamamen türkçe ve süper olmuş. www.knightonlineworld.com inşallah oyundaki hatalarıda düzeltirler.