Şimdi Ara

Knight oynayan varmı diyenler için çektim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda goruyorum bazen knight(USKO) oynayan varmı,başlanırmı vs gibi yazılar fikir olsun diye destanda 3-4 resim çekip koyuyorum saat gece 04.00 d2 ye girebilmek için 50 kişi sıra verdimişti dun bu saatlerde.
    knight online altın çağını yaşıyor arkadaslar. 0 tren,0 hile. Herzmaan emeğinin karşılıgını alabildigin yegane tek oyun knight online!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 10 Ocak 2018; 2:7:11 >

• +1 aynen öyle.

Zamanında koxp kullananlar bile o kadar afk kalmıyordu. Heavenfire koxpun ilk çıktığı zamanları hatırlarım. AkII koxp benim pcde çalışmadığından heavenfire çıkınca çok sevinmiştim. Uzaktan 5li ok atmak, oturduğun yerden tekli skilllerle mana ve ok götürmeden attack yapmak gibi özellikleri vardı. Sonradan paralı oldu tabi. Oyunun koxpları bile güzeldi fire drake zamanındayken. Pk alanlarında kullanılmıyordu pek.

Şimdi oyun çok saçma sapan bir hal aldı. Oyuncuları geçtim oyunun kendisi de kötü. Saçma sapan efektler ve itemleri görünce başlayasım gelmiyor. Üstelik yeni job gelmiş bir de. Şu steamko 1299 patchle gelseydi ve droplar düşürülmüş olsaydı inanılmaz tutacaktı. Bu kadar mı zor arkadaş eski patchlerin açıklarını kapatıp günümüze uyarlamak...
  • Bu oyun bizim icin her zaman efsanedir efsane kalacaktır. Lol, Cs de oynasak gönlümüzde hep ayri yeri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destanda çekmişsin destan zaten ayrı bir dünya premiumlu oyuncular bile yoğunluktan oyuna giremiyor 1-2 saat sıra bekliyor.
  • oynanmaz diyenlerin bunu soylemesinin tek sebebinin hile oldugunu sanmiyorum, oyun robotiklesmis tamamen duygusuz. slotlari geziyosun herkes genieye birakmis farm yapiyor. firedrake zamanlari elle exp kasmak bile zevkliydi. zombie slotlari, harpy slotlari.... doda campte butun gun dk donmek falan.

• Kendi kendinizi kandırmaya devam edin. Oyun altın çağını yaşıyormuş. Bu firma adı altında bu oyunu oynayan kerizdir. D2 de sıra veriyormuş gece. 21.Yüzyılda yaşıyoruz. Adamlar server kapasitelerini düşürdü. Military diye bir saçmalık getirdiler oyun içinde sunucu değiştiriyorsun. Premium alıyorsun yine oyuna giremiyorsun sırada bekliyorsun sonrada gelip bunu burda birde sıra var diye paylaşıyor adam resmen. Sen bu milleti salak sandın herhalde.

Emeğinin karşılığımı xD hangi emek ? Emekten kastın DC premium alıp oyuna 100 lira yedirip 200 kazanmaksa kalsın öyle emek.

Git şimdi knight oynamaya devam et. Sizde zerre zeka olsa şu oyunu bırakır oynamazsınız kendinizi mal yerine koydurmazsınız
  • He birde pazar trade açmak paralı. Bunlardanda bahset. Hangi oyunda insan trade yapmak için para verir la oyuna ? Sinirlendim sabah sabah. Neyse daha fazla yazmayacağım. Soyulmak isteyen kaz varsa gitsin oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalFeeled

oynanmaz diyenlerin bunu soylemesinin tek sebebinin hile oldugunu sanmiyorum, oyun robotiklesmis tamamen duygusuz. slotlari geziyosun herkes genieye birakmis farm yapiyor. firedrake zamanlari elle exp kasmak bile zevkliydi. zombie slotlari, harpy slotlari.... doda campte butun gun dk donmek falan.

+1 aynen öyle.

Zamanında koxp kullananlar bile o kadar afk kalmıyordu. Heavenfire koxpun ilk çıktığı zamanları hatırlarım. AkII koxp benim pcde çalışmadığından heavenfire çıkınca çok sevinmiştim. Uzaktan 5li ok atmak, oturduğun yerden tekli skilllerle mana ve ok götürmeden attack yapmak gibi özellikleri vardı. Sonradan paralı oldu tabi. Oyunun koxpları bile güzeldi fire drake zamanındayken. Pk alanlarında kullanılmıyordu pek.

Şimdi oyun çok saçma sapan bir hal aldı. Oyuncuları geçtim oyunun kendisi de kötü. Saçma sapan efektler ve itemleri görünce başlayasım gelmiyor. Üstelik yeni job gelmiş bir de. Şu steamko 1299 patchle gelseydi ve droplar düşürülmüş olsaydı inanılmaz tutacaktı. Bu kadar mı zor arkadaş eski patchlerin açıklarını kapatıp günümüze uyarlamak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyin kavgasını yapıyorsunuz isteyen oynar isteyen oynamazzz benim yaşım kaça dayandı halen boş vakitlerimde ca cssource. Oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah durumları duzeltirim tekrar başlarız en az bi,n lazım
  • tamamen ticarete dayalı, zaten her 5 char bir kişinin genelde. adamın interneti koptuğunda veya elektrikler kesildiğinde ortada bir alan oluşuyor :D adam 10 char sokmuş pazar kurmuş.
    para kazanmak için oyuna girenler, zevk almak için oynayanların sayısından fazla. durum böyle olunca kerizlikten başka birşey değil.
    arkadaşta yazmış,
    exp kasmanın zevki yok. genie var, koxp var. bu oyunda zaten exp kasmak ayrı bir güzellik katıyordu.
    Oyun direk pvp serverlar gibi levelin önemli değil, 1 haftada 80 yap yada 1 günde 59 ol, tl ile itemlerini al, pk ya çık moduna geçmiş.
    Kutuyu bile periye, köpeğe toplatıyorlar, ulan kutu açmak felan bunlar çok ince detaylar ama farkında olmadan zevk bunlar sayesinde de yaşanıyordu.
  • Arkadaşlar Fransa,isveç,Hollanda simkartlar sağlayabilirim sizlere Knight Online Mobil Onay ve OTP açma doğrulama işlemleriniz için. Acaba bu ülkelerin sim kartları onaylarda kullanılabiliyor mu? Bilgisi olanlar lütfen yorum yaparlarsa sevinirim... İyi çalışmalar
  • çöp ya pathos uzun pelerin falan gereksiz şeyler onları geç peri pet yeni silahlar falan hepsi bitirdi 30 çeşit kutu taş var gram zevk vermiyor o eski boss kovalama yok pay to win olmuş ko oynanamaz oynamak isteyen varsa gitsin pvp oynasın daha sarıyor akşam pk nı atıp kafan raad gezersin
  • free to play oynayacak kadar zengin değilim.. ;)

zamaninda cok emek verdik bu oyuna 2004'te baslamistik 2009'da noktayi koyduk bıraktık. empire'dan gelen fire drake patchi harikaydi. yilbasi zamanlari falan hatirlarsiniz. ondan sonra oyuna yenilik getire getire çöp yaptilar yenilik geldikçe yeni buglar çıkmaya basladı çoğu kemik adamlar koxp ve buglar yüzünden bıraktı zaten oyunu. yıllardır oynamıyordum geçen gün ko'dan tanistigim cok eski bir arkadasimin evindeydim öylesine merak edip girdik baktik oyun ko'luktan cıkmıs baska birseye donusmus :D genie midir nedir koxp gibi birsey millet onla kasiyor exp slotlari nerdeyse bos denecek kadar az. millet olayi ticarete dokmus herkes gb kasmaya calisiyor. ah ah nerde o eski paramunlarda brahmanlarda dönenn muhabbetler saygi cercevesi icindeki ortamlar..Elle 80 level mage ve assasin kasmıs biri olarak söylüyorum günde 11 12 saat falcon slotundan cikmazdim ama keyif veriyordu yine de..burdan slotta kasilirken 5dk sigara diyip 15dk afk kalan arkadaslar sizi bile ozledik=))

• he bu arada 2004 2010 arasi xigenonda ki ss lerim hala duruyor. o zamanlar xigenonda oynayan arkadaslar icin ssleri paylasabilirim belki kendinizi görürsünüz:)
  • Uskoyu oynamayın zaten ortalama char yapmak 5bin tlden başlıyor en pahalı warrior zaten arada bir girip zevkinizi alıp cıkmak istiyorsanız pvp oynayın uskodan daha çok zevk veriyor yeni pvp acılacak isteyene özelden atarım linkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Uskoyu oynamayın zaten ortalama char yapmak 5bin tlden başlıyor en pahalı warrior zaten arada bir girip zevkinizi alıp cıkmak istiyorsanız pvp oynayın uskodan daha çok zevk veriyor yeni pvp acılacak isteyene özelden atarım linkini.

Oyunun yeni ozeti pay to win

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    2004-2009 Knight Online maceramdan sonra Aion Online oynamaya başladım. İlk başta 18 T.L aylık ücret vardı.2011 den itibaren ücretsiz oldu. Ama ücretsiz iken bütün yapabildiklerin yarıya düşüyor. Mesala 4 def zindana girenler 2 defa giriyor. Gold Packet yani knightın premiumu oluyor. Gold paket olmadan trade atamıyorsun. Tezgah kuramıyorsun. brokera item atıp alamıyorsun. Anlıyacaın bütün online oyunlar para üzerine kuruludur. Aion knightın üzerinde bir oyun. Yılda 2 defa güncellenen bir oyun. Bir iteme 3 bin T.L para verir alırsın. 2 ay sonra çöp olur. Anlıyacaınız ya online oyun oynarsınız ya da bu diyardan gidersiniz. Oyunun a b c ismi ile anılması önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer3415

2004-2009 Knight Online maceramdan sonra Aion Online oynamaya başladım. İlk başta 18 T.L aylık ücret vardı.2011 den itibaren ücretsiz oldu. Ama ücretsiz iken bütün yapabildiklerin yarıya düşüyor. Mesala 4 def zindana girenler 2 defa giriyor. Gold Packet yani knightın premiumu oluyor. Gold paket olmadan trade atamıyorsun. Tezgah kuramıyorsun. brokera item atıp alamıyorsun. Anlıyacaın bütün online oyunlar para üzerine kuruludur. Aion knightın üzerinde bir oyun. Yılda 2 defa güncellenen bir oyun. Bir iteme 3 bin T.L para verir alırsın. 2 ay sonra çöp olur. Anlıyacaınız ya online oyun oynarsınız ya da bu diyardan gidersiniz. Oyunun a b c ismi ile anılması önemli değil.

bi konuda sana katılıyorum soyle yeni server acıldıgında ++7 hb ye 2000 tl veren insanlar tanıyorum,inanılmaz sacma bişey ama veriyorlar. bence o yuzden oturmus serverlarda oynamak lazım,3-4 senelik sw lerde oyuna baslayınca o olmuyor ornegin destanda 3 yıldır +9 shard aynı para 1200-1300tl gibi. yada diezte vs eminim oyledim. ayrıca zaten ben oyuna para yatırmaya karsıyım hertürlü itemini jr ft utc boss bf gibi etkinliklerden yawas yawas yapabilirsin... ben ioniada 3 sene oynadım 1 tl dahi harcamadım oyuna 1TL +10 raptor +3 full takı in dahil vardı oyunu bıraktıgımda. sadece pazar yaptım etkinlikelre katıldım. sorna bıraktım vs derken sımdı tekrar oynuyorum gerçi şimdi item dizmekten cok biraz para yaptımmı kutu gem kırıyorum hosuma gidiyor:)

• Önceden bu dediğin olay oluyordu. Yaklaşık bir sene önce bu numaralar engellendi sadece Rusya numaraları engellenmedi hala işlem yapılabiliyor diye hatırlıyorum bilgine dostum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.