BEN BİR GARİP BÜYÜCÜYÜM STAFIMIN + SI YOK HERKESDEN PARA DİLENİRİM GEZER DOLAŞIR TP PARASI İSTERİM ELBİSELERİM YIRTIK PIRTIK SEEK AÇARIM PARTY ATAN YOK MANA DESEN ZERRESİ YOK PARA İSTERİM NO DİYEN ÇOK CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN TAKILARIMIN HEPSİ ***TAN SIFIRDAN CHARMI AÇSAM? YOKSA KOSPMU KURSAM? LWL 70LERİN VİDEOSUNU İZLERİM AHH 70 OLSAM DERİM AMA İMKANSIZ BUNUDA BİLİRİM YİNEDE HERGÜN HAYAL EDERİM SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :)
quote:Orjinalden alıntı: lqnet_3 BEN BİR GARİP BÜYÜCÜYÜM STAFIMIN + SI YOK HERKESDEN PARA DİLENİRİM GEZER DOLAŞIR TP PARASI İSTERİM ELBİSELERİM YIRTIK PIRTIK SEEK AÇARIM PARTY ATAN YOK MANA DESEN ZERRESİ YOK PARA İSTERİM NO DİYEN ÇOK CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN TAKILARIMIN HEPSİ ***TAN SIFIRDAN CHARMI AÇSAM? YOKSA KOSPMU KURSAM? LWL 70LERİN VİDEOSUNU İZLERİM AHH 70 OLSAM DERİM AMA İMKANSIZ BUNUDA BİLİRİM YİNEDE HERGÜN HAYAL EDERİM SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :)
Yargılamak gibi olmasın ama bence KafiesizMani tipi de değil. Kelimeler birbirlerine Kafie olmuyo ve şiirin anlamı biraz garip
quote:Orijinalden alıntı: MesthLeSYargılamak gibi olmasın ama bence KafiesizMani tipi de değil. Kelimeler birbirlerine Kafie olmuyo ve şiirin anlamı biraz garipgüzel olmuş...
quote:Orijinalden alıntı: lqnet_3BEYLER BAKIN BU ŞİİRİ KELEOĞLAN NIN MÜZÜGÜNDE Kİ GİBİ OKUYUN COOK KOMİK OLUYOsuper
quote:Orijinalden alıntı: MythicForcessuperAlıntıları Göster SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :) burası süperr
quote:Orijinalden alıntı: The ChuckySINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :) burası süperrAlıntıları Göster çok iyi
quote:Orijinalden alıntı: ANd_OTHERçok iyiAlıntıları Göster CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER
quote:Orijinalden alıntı: assasainCZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER Alıntıları Göster ADAMIM SUPER YAPMIŞSIN NİCK:rogue_emin LWL:53 CLAN:EMİRNETCAFE SERVER:DİES JOB:RANGER
quote:Orijinalden alıntı: roguo_eminADAMIM SUPER YAPMIŞSIN NİCK:rogue_emin LWL:53 CLAN:EMİRNETCAFE SERVER:DİES JOB:RANGERAlıntıları Göster bizde bunu bi arkla yazdık pek güzel ve komik olmadı ama yine de yazıyorum Ay sonu dayandı faturalar geldi Tüm para premium a gitti 60 olduk master gelmedi Chitin sheller neden beklemedi 60 olduk nova açılmadı Gm bize neden gıcık kaptı +8 elixir neden kırıldı Kesicem bütün yaratıkları Troll kestim nah çıkardım Cz de babayı aldım Tüm civcivleri kastım Abyss kırdım pot çıkardım Scream yedim çakıldım kaldım Spike da yere uzandım Mana bitti ancak flash çaktım NP de hep 0 kaldım Apos kestim shard çıkardım Disband ettim exp i kaçırdım GM le kapıştım banlandım Yine K.O. yu bırakamadım Pazar kurdum lag da Sattım shard ı bug dan Olmadı be baba Ne yapalım moradonda Bıraktım artık bıraktım Knight ı pc den attım Gece uyuyamadım Yeniden başlamak zorunda kaldım. o kadar güzel değil ama yaziim dedim
quote:Orjinalden alıntı: lqnet_3 BEN BİR GARİP BÜYÜCÜYÜM STAFIMIN + SI YOK HERKESDEN PARA DİLENİRİM GEZER DOLAŞIR TP PARASI İSTERİM ELBİSELERİM YIRTIK PIRTIK SEEK AÇARIM PARTY ATAN YOK MANA DESEN ZERRESİ YOK PARA İSTERİM NO DİYEN ÇOK CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN TAKILARIMIN HEPSİ ***TAN SIFIRDAN CHARMI AÇSAM? YOKSA KOSPMU KURSAM? LWL 70LERİN VİDEOSUNU İZLERİM AHH 70 OLSAM DERİM AMA İMKANSIZ BUNUDA BİLİRİM YİNEDE HERGÜN HAYAL EDERİM SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :) koptum valla ilkler cok iyi değil ama mükemmel
quote:Orijinalden alıntı: Luasquote:Orjinalden alıntı: lqnet_3 BEN BİR GARİP BÜYÜCÜYÜM STAFIMIN + SI YOK HERKESDEN PARA DİLENİRİM GEZER DOLAŞIR TP PARASI İSTERİM ELBİSELERİM YIRTIK PIRTIK SEEK AÇARIM PARTY ATAN YOK MANA DESEN ZERRESİ YOK PARA İSTERİM NO DİYEN ÇOK CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN TAKILARIMIN HEPSİ ***TAN SIFIRDAN CHARMI AÇSAM? YOKSA KOSPMU KURSAM? LWL 70LERİN VİDEOSUNU İZLERİM AHH 70 OLSAM DERİM AMA İMKANSIZ BUNUDA BİLİRİM YİNEDE HERGÜN HAYAL EDERİM SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :) koptum valla ilkler cok iyi değil ama mükemmelçok güzel olmuş emeğine sağlık keloğlan tipi okuyunca acayip komik oluyo ha ark dediği gibi
quote:Orijinalden alıntı: fenerbance0çok güzel olmuş emeğine sağlık keloğlan tipi okuyunca acayip komik oluyo ha ark dediği gibi Alıntıları Göster yaw eline sağlık hiç gülcek halim yoktu
quote:Orijinalden alıntı: MiNinyaw eline sağlık hiç gülcek halim yoktuAlıntıları Göster son mısralar cok guzel
quote:Orijinalden alıntı: __Sniper___son mısralar cok guzelAlıntıları Göster supperr yaw koptum su anda
quote:Orijinalden alıntı: Asrazbizde bunu bi arkla yazdık pek güzel ve komik olmadı ama yine de yazıyorum Ay sonu dayandı faturalar geldi Tüm para premium a gitti 60 olduk master gelmedi Chitin sheller neden beklemedi 60 olduk nova açılmadı Gm bize neden gıcık kaptı +8 elixir neden kırıldı Kesicem bütün yaratıkları Troll kestim nah çıkardım Cz de babayı aldım Tüm civcivleri kastım Abyss kırdım pot çıkardım Scream yedim çakıldım kaldım Spike da yere uzandım Mana bitti ancak flash çaktım NP de hep 0 kaldım Apos kestim shard çıkardım Disband ettim exp i kaçırdım GM le kapıştım banlandım Yine K.O. yu bırakamadım Pazar kurdum lag da Sattım shard ı bug dan Olmadı be baba Ne yapalım moradonda Bıraktım artık bıraktım Knight ı pc den attım Gece uyuyamadım Yeniden başlamak zorunda kaldım. o kadar güzel değil ama yaziim dedimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Prince2245 bizde bunu bi arkla yazdık pek güzel ve komik olmadı ama yine de yazıyorum Ay sonu dayandı faturalar geldi Tüm para premium a gitti 60 olduk master gelmedi Chitin sheller neden beklemedi 60 olduk nova açılmadı Gm bize neden gıcık kaptı +8 elixir neden kırıldı Kesicem bütün yaratıkları Troll kestim nah çıkardım Cz de babayı aldım Tüm civcivleri kastım Abyss kırdım pot çıkardım Scream yedim çakıldım kaldım Spike da yere uzandım Mana bitti ancak flash çaktım NP de hep 0 kaldım Apos kestim shard çıkardım Disband ettim exp i kaçırdım GM le kapıştım banlandım Yine K.O. yu bırakamadım Pazar kurdum lag da Sattım shard ı bug dan Olmadı be baba Ne yapalım moradonda Bıraktım artık bıraktım Knight ı pc den attım Gece uyuyamadım Yeniden başlamak zorunda kaldım. o kadar güzel değil ama yaziim dedim gayet güzel bence
quote:Orjinalden alıntı: lqnet_3 BEN BİR GARİP BÜYÜCÜYÜM STAFIMIN + SI YOK HERKESDEN PARA DİLENİRİM GEZER DOLAŞIR TP PARASI İSTERİM ELBİSELERİM YIRTIK PIRTIK SEEK AÇARIM PARTY ATAN YOK MANA DESEN ZERRESİ YOK PARA İSTERİM NO DİYEN ÇOK CZ YE GİDERİM TEK ÇEKERLER BUZCU BENİ ORDA CHİLLER TAM ORDA BUFFIM BİTER KAFAMADA NOVA İNER BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN TAKILARIMIN HEPSİ ***TAN SIFIRDAN CHARMI AÇSAM? YOKSA KOSPMU KURSAM? LWL 70LERİN VİDEOSUNU İZLERİM AHH 70 OLSAM DERİM AMA İMKANSIZ BUNUDA BİLİRİM YİNEDE HERGÜN HAYAL EDERİM SINAVDA FORMÜL SORARLAR BEN COMBOYU TARİF EDERİM HOCA SORAR COMBO NEDİR? BENDE DERİM CHARINA GÖRE DEĞİŞİR :) buda epey güzel