Şimdi Ara

knight sıte açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knight sıtesıne gıyıro ama neden sıfre deyışmıyo bılenınız varsa yardımcı olsun

• evet arkaşdalar acele yardım birileri yazsın şifreyi deyiştirmeyi
  • Kimse olamıyor walla kardeş neden ben de bilemiyorum ama geçici olarak durduruldu diyorlar yeni account için falan
  • ulaa bi şifre deyiştirecez şifre deyiştirme yeri yapmamışlar offfffffffffffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlayG4

ulaa bi şifre deyiştirecez şifre deyiştirme yeri yapmamışlar offfffffffffffffffffff

• quote:

Orjinalden alıntı: Rojitan

quote:

Orjinalden alıntı: PlayG4

ulaa bi şifre deyiştirecez şifre deyiştirme yeri yapmamışlar offfffffffffffffffffff

Seni anlıyorum merak etme
  • pekı ne olucak hep bolemı kalıcak sıfremı deyışmem lazım ne yapım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an kayıt olayı açıldı yani yeni hesap açılabilir durumda.

quote:

New Account Creation Enabled - 11/16/2005 6:26:49 PM
    We have enabled the ability to create new accounts. Please follow the instructions as some things have changed.

Thank you,
    Knight Online Support Team

• Yaw ben actım hesap da aktif etmem gereken postayı yanlışlıkla sildim customer support lazım bana oraya girmem lazım sanırım bu yolla tekrar yollayabiliyorum ama olmuyor başka yolunu bilen varsa yazabilirmi suraya ya kafayı yicem walla
  • arkadaslar sıfre degıstırmeyın bence sımdılık baya bı kısı sıfresını degıstırdıkten sonra oyuna gıremedı hem eskıyı hemde yenıyı kabul etmıyomus oyun.

bu arada ben yenı uyelık ıcın basvuruyom confırm dıyom sayfa goruntulenemıyo dıyo buna nası care bulcam ya yardım edın sız nasıl yaptınız

(kac defa sordum hala cevab gelmedı)
  • yanlısımı buldumarkadaslar turkce karakter kullanınca hata verıyo syfa goruntulenemıyo dıyo ben ı kullanmısım farkedemedım.sıfre degısıklıgını bulamadım ama habere gore 11 karakterden fazla vede harf ve rakam dısında karakter kullandıgınızda sıfre hata verıyomus
  • YA BEN VERDIGI SIFREYLEDE GIREMIYOM SIZ GIRDINIZ MI
  • açıldı diyo ama nerden kayıt olucaz bilen varsa bi yardım etsin plsss öyle bi site yapmışlar ki karmakarışık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.