Şu an kayıt olayı açıldı yani yeni hesap açılabilir durumda.
quote:
New Account Creation Enabled - 11/16/2005 6:26:49 PM We have enabled the ability to create new accounts. Please follow the instructions as some things have changed.
Thank you, Knight Online Support Team
Yaw ben actım hesap da aktif etmem gereken postayı yanlışlıkla sildim customer support lazım bana oraya girmem lazım sanırım bu yolla tekrar yollayabiliyorum ama olmuyor başka yolunu bilen varsa yazabilirmi suraya ya kafayı yicem walla
arkadaslar sıfre degıstırmeyın bence sımdılık baya bı kısı sıfresını degıstırdıkten sonra oyuna gıremedı hem eskıyı hemde yenıyı kabul etmıyomus oyun.
bu arada ben yenı uyelık ıcın basvuruyom confırm dıyom sayfa goruntulenemıyo dıyo buna nası care bulcam ya yardım edın sız nasıl yaptınız
(kac defa sordum hala cevab gelmedı)
yanlısımı buldumarkadaslar turkce karakter kullanınca hata verıyo syfa goruntulenemıyo dıyo ben ı kullanmısım farkedemedım.sıfre degısıklıgını bulamadım ama habere gore 11 karakterden fazla vede harf ve rakam dısında karakter kullandıgınızda sıfre hata verıyomus
YA BEN VERDIGI SIFREYLEDE GIREMIYOM SIZ GIRDINIZ MI
açıldı diyo ama nerden kayıt olucaz bilen varsa bi yardım etsin plsss öyle bi site yapmışlar ki karmakarışık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme