Şimdi Ara

*** Knight Online kapanıyor ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir röportaj.

Knight Online'a başka update eklenti gelecek mi diye soruyorlar.
    o da;
    "hayır gelmeyecekti, fakat Kingdom Online yetişemedi.
    Knight online çok eski bir oyun, o yüzden açıklarını kapatamıyoruz.
    kingdom online sıfırdan yazıldı ve Knight oynayanların alışması zor olmayacak"
    şeklinde bir cevap veriyor.

yani Kingdom yetişseydi belki de bu son eklenti (kuyruklar, server birleştirimesi ve yeni serverlar) bile gelmeyecekti.
    fakat Kingdom yetişmediği için bunları ekleyip oyuncuları bir müddet daha oyunda tutmaya çalıştılar.
    Kingdom gelince Knight kapanacak....
    ben bu röportajdan bunu anladım...
    videoyu bulan eklesin pls...
    darası Metin2 'nin başına....

• Hepsi hikaye bu oyuna varını yoğunu yatıran adamlar oldukça 3 kişi kalsada kapanmaz.
  • Sanırım 7 veya 8 yıl önce ilk knight online kapatılıyor konusu açılmıştı. O gün bu gündür düzenli olarak yılda 3-4 konu açılır ve knight online hiç bir zaman kapatılmaz
  • evet böle bi röportaj vardı. Xgame fuarı mı ne vardı orda yapılmıştı hatta. Ancak kapanması söz konusu değil çünkü hala dünyanın en çok oynanan online oyunları arasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

evet böle bi röportaj vardı. Xgame fuarı mı ne vardı orda yapılmıştı hatta. Ancak kapanması söz konusu değil çünkü hala dünyanın en çok oynanan online oyunları arasında.

dünyanın en çok oynan online oyunları arasındamı :)

sesli güldüm. ilk 100'e giremez ilk 1000'e belki girer şuan oyunda bot engellensin tüm sunuculardaki toplam günlük oyuncu kapasitesi 5 bini geçmez. knight online açık şuan oyun oynanacak gibi değil bug hata hile başka bişi yok. pvp 'ler daha iyi şuan.
  • Knightı da kapatan kapatana arkadaş kaç senedir. Yılan hikayesine döndü ...
  • bence kapanıyor akşam,sabaha tekrar açılıyor,kimse anlamıyor bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O röportajı biliyorum, sen çok yanlış yorumlamışsın olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

youtube'da bir video var.
    bir röportaj.

Knight Online'a başka update eklenti gelecek mi diye soruyorlar.
    o da;
    "hayır gelmeyecekti, fakat Kingdom Online yetişemedi.
    kingdom online sıfırdan yazıldı ve Knight oynayanların alışması zor olmayacak"
    şeklinde bir cevap veriyor.

yani Kingdom yetişseydi belki de bu son eklenti (kuyruklar, server birleştirimesi ve yeni serverlar) bile gelmeyecekti.
    fakat Kingdom yetişmediği için bunları ekleyip oyuncuları bir müddet daha oyunda tutmaya çalıştılar.
    Kingdom gelince Knight kapanacak....
    ben bu röportajdan bunu anladım...
    videoyu bulan eklesin pls...
    darası Metin2 'nin başına....

Milletin yatırdığı parayı yaptığı item parasını ntt game kapatınca gerimi veriyormuş ?

Kıyamet kopana kadar bu oyun kapanmaz emin ol anca şöyle kapanır derler biz kingomu açtık açacağınız karakterde ko dan kalma itemleriniz muadiliyle kingdom karakterinize aktarılacaktır paralarınızla beraber bu konuda ikna olursa o zaman kapatılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kere itemin parası, harcanan emek, karakter vs... bunların hepsi boş laf.
    çünkü oyunu oynamadan önce kabul ettiğiniz sözleşmeye göre "oyundaki herşey firmaya aittir, oyuncu hiç bir hak iddia edemez."
    oyuncunun sahip olabildiği şey sadece "eğlence" dir.
    dolayısıyla char ve item satışları da bu yüzden yasaktır. çünkü herşeyin sahibi firmadır ve sen bunu kendininmiş gibi satamazsın...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_87691434/tm.htm

Bu oyun zor kapanır.Hala çok zevkli bir oyun.Hile kullanmak için oyuna para verip ban yiyorlar artık.Ama sinir bozucu oluyor tabi.
  • quote:

bence bu kısmı çok saçma oyuncular artık kendileri tbl vb. dosyaları editleyip kendileri bugları fixliyor oyun yönetimi fixleyemiyor
  • merhaba

Knight Online ile ilgili güncel bilgileri sitemizden ve facebook sayfamızdan alabilirsiniz.

xgame
  • benim için seneler önce kapandı ki knight online
    zaten bug'a batmış halde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.