Yıllardır knight online oynayıp en sonunda kafayı yiyen saffet bu hale geldi; bir gün saffet'i müdür beye çeğırdılar .... saffet- (sınıfa) healleyin dalıyommmmmmm. matematik ders sonunda..... 30 taş rezzzzzz. öğretmeinin başındaki inekleri görür..... Dont ks(ks yapmayın!). arkadası onda kagıtla yazı atar.... pm is blocked. tarihdersinde haco dervişleri sorar o söler... aposun küçüğü,5k ex verir ,pot düşer...... Tenefüs Zili çaldı Boss Yattı.. kalemtraş isterken.. NPC versene repairlim... Öğretmen geldi.. boss çıktıı.... Kantine inerken.. ben Cz ye gidiom....
quote:Orijinalden alıntı: EnjektörgüzelAlıntıları Göster ii ama yazılıları yokmu ! veya beden dersinde takım kurarken clan parti felan :d
quote:Orijinalden alıntı: cdemirciAlıntıları Göster bende bikeresinde kantin deydik arkdaslarla bana dedi ne alıyoruz bende dalgınlıkla RAPTOR dedim
quote:Orijinalden alıntı: SIMARIKSii ama yazılıları yokmu ! veya beden dersinde takım kurarken clan parti felan :dAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SIMARIKS ii ama yazılıları yokmu ! veya beden dersinde takım kurarken clan parti felan :d benı kopardınız yazılı vardır orasınıda sen yaz ornek cocugun yazılısı vardı hoca cıkarın kalem kagıt yazılı yapacam dedı cocuk hocam benım cz ısım var np kasıp gelıyorum dede
quote:Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11 Yıllardır knight online oynayıp en sonunda kafayı yiyen saffet bu hale geldi; bir gün saffet'i müdür beye çeğırdılar .... saffet- (sınıfa) healleyin dalıyommmmmmm. matematik ders sonunda..... 30 taş rezzzzzz. öğretmeinin başındaki inekleri görür..... Dont ks(ks yapmayın!). arkadası onda kagıtla yazı atar.... pm is blocked. tarihdersinde haco dervişleri sorar o söler... aposun küçüğü,5k ex verir ,pot düşer...... Tenefüs Zili çaldı Boss Yattı.. kalemtraş isterken.. NPC versene repairlim... Öğretmen geldi.. boss çıktıı.... Kantine inerken.. ben Cz ye gidiom....
quote:Orijinalden alıntı: 11DonTSpeaK11quote:Orjinalden alıntı: SIMARIKS ii ama yazılıları yokmu ! veya beden dersinde takım kurarken clan parti felan :d benı kopardınız yazılı vardır orasınıda sen yaz ornek cocugun yazılısı vardı hoca cıkarın kalem kagıt yazılı yapacam dedı cocuk hocam benım cz ısım var np kasıp gelıyorum dede Alıntıları Göster sende alemsın yanı quote:Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11 quote:Orjinalden alıntı: SIMARIKS ii ama yazılıları yokmu ! veya beden dersinde takım kurarken clan parti felan :d benı kopardınız yazılı vardır orasınıda sen yaz ornek cocugun yazılısı vardı hoca cıkarın kalem kagıt yazılı yapacam dedı cocuk hocam benım cz ısım var np kasıp gelıyorum dede
quote:Orijinalden alıntı: Man Of Warquote:Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11 Yıllardır knight online oynayıp en sonunda kafayı yiyen saffet bu hale geldi; bir gün saffet'i müdür beye çeğırdılar .... saffet- (sınıfa) healleyin dalıyommmmmmm. matematik ders sonunda..... 30 taş rezzzzzz. öğretmeinin başındaki inekleri görür..... Dont ks(ks yapmayın!). arkadası onda kagıtla yazı atar.... pm is blocked. tarihdersinde haco dervişleri sorar o söler... aposun küçüğü,5k ex verir ,pot düşer...... Tenefüs Zili çaldı Boss Yattı.. kalemtraş isterken.. NPC versene repairlim... Öğretmen geldi.. boss çıktıı.... Kantine inerken.. ben Cz ye gidiom.... güzel
quote:Orijinalden alıntı: 2Late4Escape Ya berbat..Yada ben gülemiyorum..Alıntıları Göster mesela buda benden boss hocalar müdür:felenkor müdür yrd : isilion matimatik öğrt: dread mare edebiyat öğrt:atilla beden öğ: hyde
quote:Orijinalden alıntı: birlik001mesela buda benden boss hocalar müdür:felenkor müdür yrd : isilion matimatik öğrt: dread mare edebiyat öğrt:atilla beden öğ: hyde Alıntıları Göster Güzel
quote:Orijinalden alıntı: .Doruk./////EmEğE sAyGı\\\\\Alıntıları Göster Ben matematik dersinde arkadaşa malice at matematikçiye spike town yapçam diyordum veyada tenefüslerde 1vs1 yapıp kameraya çekiyodk
quote:Orijinalden alıntı: ByKorayBen matematik dersinde arkadaşa malice at matematikçiye spike town yapçam diyordum veyada tenefüslerde 1vs1 yapıp kameraya çekiyodkAlıntıları Göster Bende geçen gün sınıfta 0.7 ucu olan war mı yerine +7 ucu olan war mı dedim Millet tip tip bana baktı
quote:Orijinalden alıntı: PrinceofDarxideBende geçen gün sınıfta 0.7 ucu olan war mı yerine +7 ucu olan war mı dedim Millet tip tip bana baktı Alıntıları Göster Ben de bi kere ingilizcede pencil pls yerine party pls dedim
quote:Orijinalden alıntı: FreeStyleBen de bi kere ingilizcede pencil pls yerine party pls dedim Alıntıları Göster Bende yapıorm ama makarasına baba 100 k ver içmeye gidicez gibi vs...
quote:Orijinalden alıntı: LifeForStyleBende yapıorm ama makarasına baba 100 k ver içmeye gidicez gibi vs... Alıntıları Göster Bende öğretmenin dırdırından bıkınca debuffla şunu diordum arkadaşıma. oda o_O bakıordu