Şimdi Ara

knight ve silkroad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
63.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben şu SROyu yükledim.Daha dorusu orda 500mb yazıodu ama 150 mbde bitti.Oyunu açcakken message string error verio nolur biri yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreay -- 28 Ocak 2006 17:50:40 >
  • baştan indir oyununun kurulum dosyası 500 mb..
  • Arkadaşlar bu iki oyunu kıyaslamaya koymak bile mantık dışı KO tamamen oyun dışı bişey efekleri görüntü kalitesi gerçekçiliği oyundan tat alınması yok denecek kadar az benim rogue karakterim var lvl 76 tam 15 günde oldu oyundaki beleşçilik %100 ışınlanma beleş ex ler beleş weapon beleş coins ler beleş YANİ DEMEK İSTERİM Kİ KO TAM MASA BAŞI BİR OYUN VE DİYORUMKİ TABİKİ
    SİLK ROAD ONLİNE

• İki oyunda güzel fakat ikisininde eksik yönleri var. Şuan sadece SR oynuyorum çünkü, ko artık baydı. "Aga beni kastır", "baba şu itemi versene" ve hile yapmaya çalışan ezikler yüzünden baydı. SR'nin eksik yönleri ise questlerin belli bir noktadan sonra tekrar etmeye başlaması ve ufak buglar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS

AH benim ülkemin güzel insanları her zaman kolaya kaçıyosunuz emeksiz ne kazanırsam kardır diyosunuz knightta expler beleş nede olsa sen en iisi knighta devam et...

çooook doğru demişsin arkadaşım bak bu konuyu açan arkadaş işte burda bütün açıklama kolaya kaçıcaksan knight a devam et fakat knight empire a geçince yani knight knight empire olunca bitti o oyun bug lar hack ler doldu civcivli süper novacılar doldu ben çok sık olmasa da oynuyordum zaten bırakmak istiyordum ve artık empire olunca bıraktım oyunu sen--------------------->>>>>
    kolaya kaçıcaksan----------> knight
    doğru dürüst MMPORG oynayacaksan-----------------> silkroad

oyna

ayrıca sen lvl atlamak zor dedin hiç de değil aslında tabi knight ta anında 30 lvl oluyorsun fakat burda 20 lvl a geldiğinde çok gelişiyorsun bence silkroad la knight karşı karşıya düşünülemez silkroad tabi ki çoook daha iyi

• bak katılıyorum sana sikde 64 level bi okcu olarak we ko da 63 level bir priest olarak diyorum silk hepsin den guzel silkdeki char:tengri17 KO:hitmebaby_1_MoreTime

quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

Eğer Kolay Oyun Arıyorsan KO oyna.. Ama KO oyun olmaktan çıktı ve Bi Ticaret aracı olarak kullanılmaya başlandı.. Hilelerde başka alem KO'da..Kosp_Hack_Dupe_Clan Bug_ Trade Hack.. daha neler var kimbilir..

ama eğer şöle güsell bi oyun dersen SRO en iyisi.. Çünkü KO'daki gibi Partye gir Beleş Ex. Gelsin sende Kasıl.. Bu oyunda öle bi şey yok.. Partyde olsan bile bu oyunda Başkasının Kestiğinden sana Ex. ve Onun KEstiği YAratıktaki altın vb. Şeyler sana gelmiyor yani emek vermeden SRO'da bi hiçsiniz.. Adam gibi oyun dediğinde böyle olur zaten.. HEm KO'daki gibi basit de değil.. KO'da mesela 30da 35 olsan ikiside birbirinin aynısıdır.. Ama SRO'da 1 lvl bile adamı çok etkiliyo yani böyle bir Oyun..

Diyorum Ki Tabiki SilkRoad Online

Bu kadar Hile Karşısında Hala KO oynayanın Aklından Şüphe ederim.. ama farketmez ya KO zaten İnternet Cafelerdeki Veletlerin eline düşmüş bi oyun.. O oyundakiler SRO'ya gelmese bizim için daha iyi yoksa burayıda karıştırır onlar.. Herkes Olduğu yerde Dursun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßoneknitte® -- 6 Eylül 2006; 14:18:35 >

• quote:

Eğer Kolay Oyun Arıyorsan KO oyna.. Ama KO oyun olmaktan çıktı ve Bi Ticaret aracı olarak kullanılmaya başlandı

walla bence bizim insanlarımız bu oyunu iice ticaret haline getirdi we bence ko yu yapanlar bile bizimkilerden az kazanıo

• silkroad berbat otesi bi oyun cooook fazla lag oluyo eger oyuna başlamayı dusunen varsa hiç başlamasın hem ex kasması zor hem lag fazla hiç cekilmiyo.KO mis gibi yapıyosun dupenin kırıyosun paranı SRO daki gibi ne uğraşacan tradeyle filan...
  • Abim hastamısınız ya ocak taki konuyu hortlatmışlar yaaa !
  • Knight 5 para etmez oyun
  • bencede en ii silkroadgrafikleri ko ya görü çok ii hem emek isteyen güzel bi oyun 1 ay öncesi ko oynyodum ama hack yiyince tmmmen soğudum ark charını vercekti istemedim silkroad a başla derim hem silkraodda ya giriyo yada dc premium fazla gerekli değil

• Tabikide sro derim belescilik yok kim ne kasarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

bak katılıyorum sana sikde 64 level bi okcu olarak we ko da 63 level bir priest olarak diyorum silk hepsin den guzel silkdeki char:tengri17 KO:hitmebaby_1_MoreTime

quote:

Eğer Kolay Oyun Arıyorsan KO oyna.. Ama KO oyun olmaktan çıktı ve Bi Ticaret aracı olarak kullanılmaya başlandı.. Hilelerde başka alem KO'da..Kosp_Hack_Dupe_Clan Bug_ Trade Hack.. daha neler var kimbilir..

ama eğer şöle güsell bi oyun dersen SRO en iyisi.. Çünkü KO'daki gibi Partye gir Beleş Ex. Gelsin sende Kasıl.. Bu oyunda öle bi şey yok.. Partyde olsan bile bu oyunda Başkasının Kestiğinden sana Ex. ve Onun KEstiği YAratıktaki altın vb. Şeyler sana gelmiyor yani emek vermeden SRO'da bi hiçsiniz.. Adam gibi oyun dediğinde böyle olur zaten.. HEm KO'daki gibi basit de değil.. KO'da mesela 30da 35 olsan ikiside birbirinin aynısıdır.. Ama SRO'da 1 lvl bile adamı çok etkiliyo yani böyle bir Oyun..

Diyorum Ki Tabiki SilkRoad Online

YA SİZ İYİCE AZITTINIZ HE 7 AYLIK KONUYU ŞİMDİ NEDEN CIKARDIN Kİ YUKARIYA AMACIN NE AMACIN

Bu kadar Hile Karşısında Hala KO oynayanın Aklından Şüphe ederim.. ama farketmez ya KO zaten İnternet Cafelerdeki Veletlerin eline düşmüş bi oyun.. O oyundakiler SRO'ya gelmese bizim için daha iyi yoksa burayıda karıştırır onlar.. Herkes Olduğu yerde Dursun bence

• aferin gerçekten çok güzel silkroad eğlenceli silkroad oynarsanız buz ve ateş daha iyi elektrik te iyi ama biraz kötü yanı var buz olunca donduruyosun karşındaki sen daha çık vuruyon silkroad oynayın knıght çok kötü

knight ve silkroad
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebellahh

silkroad berbat otesi bi oyun cooook fazla lag oluyo eger oyuna başlamayı dusunen varsa hiç başlamasın hem ex kasması zor hem lag fazla hiç cekilmiyo.KO mis gibi yapıyosun dupenin kırıyosun paranı SRO daki gibi ne uğraşacan tradeyle filan...

aynen zaten adam da lv12 ye gelmiş sıkılmış sen daha 20 olcan trade yapıcan(yapamıcan)
  • ben o yazdıklarımı silkroadı kotulemk içn yazdım kimse gelmesin die zaten giremiyoz oyuna bide burdan görüp gelmesin millet.ben 68 lvl im venice de oynuyorum tradeyi de defalarca yaptım
  • beyler ben ko oynuyodm eskiden başlamıştm 2 tane 62 lwl karakterim bide 61 lwl üstüne bide 56 lwl ım war günde 3 farklı bug olunca bıraktm ko yu arkadaş dedi gel dedi sro da gel dedi bende başlicam hem duyduuma göre ordakiler insan gibi davraniomuş şerefsizlik yoqmuş bende başlicam ama yardm istiom
  • evet silkroadı kimseye söylemeyelim çok dolu zaten oyuna girilmiyo
  • silkroad da hile falan olmaz hiç korkmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyrael_20

merhaba ben önceden braz silkroad oynardım ama karus insan savşları gibi mücadeleler olmayınca sıkıldım knighta devam ettim. ama silkroada devam etmek istiyorum lvl 12 archer im kaldı. ama bi kaç kötü yanıda var silkroadın mesela zor lvl atlanıyo işinlanma olmaması( kısa mesafe) sizce knight mi daha ii yoksa silkroad mı

SİLKROAD KNİGHT
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.