senın yaşın 14 ve bu oyunu oynuyorsun gözlerini yoruyorsun Yorum yok..
bu arada geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
Bol Bol spor yap Bu arada Resmın warsa gonderırmısın _?
Burda koptum kardes
Yaw merak ettım kılosunu cokmu azmı dıe
ss pls :) yahu az ye az ko ıle obezitenin ne alakası var? herkes oynuyo herkes obezmi? az yicen spor yapıcaksın tamamdır işte manken gibim olursun :)
sosyal ol iradene hakim ol oynicaksanda az oyna
Knight bırak , pc bağımlılığı oldu..
Ama ister istemez !
Arkadaşlarımda bilgisyarLa iç içe olduğu için bilgisayar çok takılıyorum.
Ara sıra sinama , orda burda gezme , halısaha , hamam dışında bişi yapmıyoruz
Sn kendini aşmişssin geçmiş olsn
beyler mutlaka namazlari kilin eksik etmeyin abdest alma kilma suresi boyunca en azindan dinlenmis mola vermis olursunuz boylece saatlerce beyninize kan gitmemis olmaz bacaklariniza kan dolar vucut kendine gelir
olum oyunu bırakmadıysan 1 ay a kalmaz goril gibi olursun :D
quote:
Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya
Kardeş bak bana ben gunde 3 4 saat ko oynayan bır oyuncuyum su anda boyum 1.82 kilom 75 Zayıf sayılır xD 6 saat bos zamanım war 2 saatını halı saha basketbol vsvsde gecırıyorum
Bak Kardeş bol bol spor yap Dengelı beslen pizza,hamburger,gibi fast food yememeye ozen goster.
Bol Bol spor yap Bu arada Resmın warsa gonderırmısın _?
(Diyetısyen gıbı oldum ama neyse xD)
Bak Kısacası Aşık oL
Aşık Oldugun zaman kendı ıradenle kılo wermek ıstersın
resmine bakıp kahkaha mı atçaksın :D
ya bende 14 yaşındayım ama bi türlü kilo alamıyom benim sorunumda bu işte Boy 1.58 kilo 40
Kendinizi bukadar kaptırmayın önünüzde bi sınav varken oyuna bİraz ara verin benmde öss sınavım var allaha şükür oyuna ara verdikten sonra netlerim daha iyi
Geçmiş olsun.
Benimde tam tersi kilo alamıyorum.
kendimi bildim bileleli knight oynarım 1 kilo aldığımı hatırlamam böyle devam edersen sen sığır gibi olursun :D
quote:
Orjinalden alıntı: unutuldum
kendimi bildim bileleli knight oynarım 1 kilo aldığımı hatırlamam böyle devam edersen sen sığır gibi olursun :D
yas kac ? D:
quote:
Orjinalden alıntı: Sercan_V
quote:
Orjinalden alıntı: unutuldum
yas kac ? D:
18
quote:
Orjinalden alıntı: barreldragon
Şuan bn 8 e giden bir ilköğretim öğrencisiym yaşım 14 vücüdumda obezite (bilg basından kalkmamk hareketsiz kalmak yani okul.knight.yemek )ve bacağımda iltahaplanma olustu 2 ay sonra ameliyat olcam lanet olsun ko zamanı varken bırakın!!
kalmazsan böyle olur tuğaletebilemi gitmion?
quote:
Orjinalden alıntı: DReaDLoRd
gençler sağlık herşeyden önemlidir unutmayın bunu
ewt bencede ve geçmiş olsun kardes
quote:
Orjinalden alıntı: Watan_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: barreldragon
Şuan bn 8 e giden bir ilköğretim öğrencisiym yaşım 14 vücüdumda obezite (bilg basından kalkmamk hareketsiz kalmak yani okul.knight.yemek )ve bacağımda iltahaplanma olustu 2 ay sonra ameliyat olcam lanet olsun ko zamanı varken bırakın!!
yazık yazık çok yazık bende oks ögrencisiyim ama bu kadar abartmaya ne gerek war sadece ir oyun bu bunu bilerek oynamalıyız
bende 1 ay öncesine kadar 30 40 net yapıodum 1 aydır ko oynamıorum netlerim artıor son sınavım 58 di hedef 70!
Bu güne kadar en fazla netim 8 net oldu...
quote:
Orjinalden alıntı: cefurkan
beyler mutlaka namazlari kilin eksik etmeyin abdest alma kilma suresi boyunca en azindan dinlenmis mola vermis olursunuz boylece saatlerce beyninize kan gitmemis olmaz bacaklariniza kan dolar vucut kendine gelir
ilginç bir egzersiz yöntemi.günde 3 kere yapılsa eklemlerde kireçlenmede olmaz.denemekte fayda var.
hapsetiriyor bu oyun nedır bu bagımlılgınız azcık kaldırın kafanızı dısarı cıkın arkdaslarınızla gezin okul zamanı dusunmeyin ah lvl 80 olsun itemı bol olsun böle heveslere kapılırsanız bittiginiz andır gecmıs olsun bu arada