Şimdi Ara

Knighta Eklenmesini İstediginiz Yaratıcı Fikirleri Burda Paylaşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ardreamda harita büyültülüp np simge çıkarması olabilir birde ardreamda bf gibi bir etkinlik olması bf açısından bunlar olursa süper olur
  • evt ardreamdaki adamlar bf ye geldiklerinde partye alınmıyorlar.Doğru buluyorum bir etkinlik bulunmalı
  • Town çekme tuşu kalkmalı
  • buslarda ucuzlamalı bu piyasa böyle giderse upgrade yapamıyacağız
  • pusda item ve char satımı başlaması cok yaratıcı bence
  • gm war lar yeniden gelmeli
  • undy scrool gelmeli
  • defans icin undy olmali.defansin %60ini veriyo ve tabiki undy scroll olsa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

sizin gibiler oyuna geldikçe bu oyun batıyor...

quote:

düşmanın üstüne deh düldül dıgıdık dıgıdık

• WoW'daki arena sistemi olmalı Arena Ligi yani Arena sonunda ödüller olmalı.
  • Oyun içi telsiz sistemi gelmeli yani entegre ventrilo:) Ama bıraktım venti lag düzelmiyor. Gold prelere sunulmalı falan olabilir.
  • Ignore sistemi olmalı küfredeni ignore edebilmeliyiz pm açık durmak zorunda adam sövüyor pm kapayamıyorum biriyle konuşmam gerek mesela.
  • Online Support sistemi gelmeli. Oyun içi reporting olmalı spam chat, hileciler ve bilumum buglar anında Gm lere haber edilebilmeli bir gm bu kadar oyuncudan uzak ve ulaşılmaz olamaz.
  • Daha fazla role play hareketi gelmeli. 3 greeting 3 prowoke var çok yetersiz.
  • Orc Puri Tuarek Rogue, Tuarek Warrior, Tuarek Mage yapılmalı.
  • Tek Dungeon olmaz, harita büyümeli çeşitli level aralıklarına göre dungeonlar gelmeli imkanlar ve çeşitlilik arttırılmalı.
  • Oyunda her level düzeyinde oyuncunun oyundan zevk alması sağlanmalı her level aralığına uygun pvp arenaları yapılmalı tek ardream ve cz olmaz.
  • Canavar yapay zekaları geliştirilmeli.
  • Sadece ''yaratık'' tipli moblar olmamalı insancıl tipteki moblarda olmalı kesilmeli.
  • Merchant sistemi kalkmalı açık arttırma sistemi gelmeli.
  • Assassin Rogue lere 2. tip bir silah oluşturulmalı dagger defence takan adama tıkanmamalı assassin mesela 1h sword kullanma imkanı olmalı dd takana çekmeli rogue kılıcını. Daha farklı bir silah tipide getirilebilir yok demem:)
  • Boss Respawn saatleri azalmalı bi kıçı kırık boss için 8 saat beklenmemeli. Ayrıca resetlerde boss çıkmasıda çok saçma karışık çıkmalı saatleri izdiham yaratmamalı reset sonraları.
  • Set armor kavramı gelmeli set halinde takıldığında extra bonuslar vermeli. FD betasında vardı yani yapılabilir ya da ilerde yapılacak.
  • Party arkadaşların mini mapte nokta halinde görülmeli nerdesin gibi saçma sorularla vakit harcanmamalı.
  • Oyunun sesleri geliştirilmeli ses efektleri ve müzikler güzelleştirilmeli.
  • TBL dosyası kavramı kalkmalı tek parça data dosyası olmalı editlenememeli.
  • Tuş düzeni değiştirilebilmeli. Skiller sadece 12345678 ile sınırlı kalmamalı tuşların yerleri değiştirilebilmeli.
  • Duello gelmeli sokak ortasında vs yapılabilmeli(bu harbi iyi olur vs yaparken ks olmaz)
  • Level düşme kavramı kalkmalı. %0 dan sonra char lvl düşememeli. Böylece hacklenmelerde daha az emek israf olur. Level düşüp girilen questlere engel olunur.

• np sıralamasina başka bir tuşla bakılması gerek alt tab yapıoz malüm şarkı değiştiriyoruz msn fln böyle olmaz:D
  • mesela kırmızı potumuz bitti boşken bile pot süresi doluyor onu acilen kaldırmalari lazimmm vs yaparken fln cok zmn alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

Town çekme tuşu kalkmalı

Evet bizim humanlar özel olarak buna çalışmışlar yemin ediyorum.Bundan daha iyi başka bir skill kullanmıyorlar.Ha hardon birde debuff parazite torment ve mage playerlera attıkları özellikle massive ve subsite unutmamak lazım.

Bunun dışında yemin ediyorum şu lag bitsin DEVE keseceğim şerefine,başka bir şey istemiyorum
  • mesela gb satıcıya geri gelmeli diye düşünüyom paramızı kilitleyemiyoruz.Böyle normal duracagına gb alıp kilitlemeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossbow -- 4 Şubat 2008; 14:54:58 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Tutan yok koçum durma Wormler seni bekliyor

KOÇ bak bana laf atmaya çalışma sen git önce sümüğünü sil !!
    ben olay kapansın istiyorum uzattıkça uzatıyorsun...sen worm keserken ben eslantta apost kesiyordum^^
    ki bence sen o zamanları da yakalayamamışsındır!!

sümüğünü sil

• quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

mesela gb satıcıya geri gelmeli diye düşünüyom paramızı kilitleyemiyoruz.Böyle normal duracagına gb alıp kilitlemeliyiz

çokçok doğru söyledin

bana kalırsa cz bölünmeli

0 - 45 cz si

46 - 59 ardream

60 - 70 cz si

70 - 80 cz si

şeklinde olmalı 65 lvl chara 80 lvl tek atmamalı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 4 Şubat 2008; 15:03:13 >
  • Şu günlerde tek isteğim Ardream priestlerinede 62 skilli gibi bir skill getirmeleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Şu günlerde tek isteğim Ardream priestlerinede 62 skilli gibi bir skill getirmeleri..

51 skili 62 gibi seri olsun yeter

çok şey mi istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolki_tr -- 4 Şubat 2008; 15:34:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

mesela gb satıcıya geri gelmeli diye düşünüyom paramızı kilitleyemiyoruz.Böyle normal duracagına gb alıp kilitlemeliyiz

çokçok doğru söyledin

bana kalırsa cz bölünmeli

0 - 45 cz si

46 - 59 ardream

60 - 70 cz si

70 - 80 cz si

şeklinde olmalı 65 lvl chara 80 lvl tek atmamalı artık

0 - 45

46 - 59

60 - 69

70 - 80

cz si olmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

quote:

düşmanın üstüne deh düldül dıgıdık dıgıdık

benim yazma stilim ve hayallerim sana batıyorsa söyle çıkartalım istediğim şekilde hayallerimi anlatırım kurallara aykırı olmadıkça ve evet senin gibiler bu oyunu batırıyor hala uzatmaya devam ediyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.