Mesela benım düşündüğüm bişiy var olsa cok zevkli olur. Klan Savaşları olmalı.Bu savaşlar pelerin atını kestigin yerde olacak yani kapalı bi alanda ve round sistemiyle.Yani ölen diğer eli bekleyek böyle bir şey olsa bence zevkli olur
bence de cs gibi
Dediğiniz Gibi Serverlar 4e Çıkarılmalı Ama 1. Serverlara Sadece Preliler Girmeli Yani Server Bomboş Olsa Bile Presizleri Almamalı 1. Serverlar Madem Özel Event Yapıyorlar Preyide Boşuna Almayalım Adamlar Aç Gibi Geceden Giriyor Durmadan DC
ikiside 900mden cektiğini dsunn herhalde satıcı zngin olur
elfler olarak bir ırk gelsin :D
buradaki herkesin fikirleri çok güzel bana sölicek şey kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: os_baha
elfler olarak bir ırk gelsin :D
kim kimi kesicek çok karışır ayrıca elf olarak bir ırk getirirlerse bütün herkes nation change sc. alır k2 köşeyi döner. Buna izin vermemeliyiz
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
WoW'daki arena sistemi olmalı Arena Ligi yani Arena sonunda ödüller olmalı.
Oyun içi telsiz sistemi gelmeli yani entegre ventrilo:) Ama bıraktım venti lag düzelmiyor. Gold prelere sunulmalı falan olabilir.
Ignore sistemi olmalı küfredeni ignore edebilmeliyiz pm açık durmak zorunda adam sövüyor pm kapayamıyorum biriyle konuşmam gerek mesela.
Online Support sistemi gelmeli. Oyun içi reporting olmalı spam chat, hileciler ve bilumum buglar anında Gm lere haber edilebilmeli bir gm bu kadar oyuncudan uzak ve ulaşılmaz olamaz.
Daha fazla role play hareketi gelmeli. 3 greeting 3 prowoke var çok yetersiz.
Tek Dungeon olmaz, harita büyümeli çeşitli level aralıklarına göre dungeonlar gelmeli imkanlar ve çeşitlilik arttırılmalı.
Oyunda her level düzeyinde oyuncunun oyundan zevk alması sağlanmalı her level aralığına uygun pvp arenaları yapılmalı tek ardream ve cz olmaz.
Canavar yapay zekaları geliştirilmeli.
Sadece ''yaratık'' tipli moblar olmamalı insancıl tipteki moblarda olmalı kesilmeli.
Merchant sistemi kalkmalı açık arttırma sistemi gelmeli.
Assassin Rogue lere 2. tip bir silah oluşturulmalı dagger defence takan adama tıkanmamalı assassin mesela 1h sword kullanma imkanı olmalı dd takana çekmeli rogue kılıcını. Daha farklı bir silah tipide getirilebilir yok demem:)
Boss Respawn saatleri azalmalı bi kıçı kırık boss için 8 saat beklenmemeli. Ayrıca resetlerde boss çıkmasıda çok saçma karışık çıkmalı saatleri izdiham yaratmamalı reset sonraları.
Set armor kavramı gelmeli set halinde takıldığında extra bonuslar vermeli. FD betasında vardı yani yapılabilir ya da ilerde yapılacak.
Party arkadaşların mini mapte nokta halinde görülmeli nerdesin gibi saçma sorularla vakit harcanmamalı.
Oyunun sesleri geliştirilmeli ses efektleri ve müzikler güzelleştirilmeli.
TBL dosyası kavramı kalkmalı tek parça data dosyası olmalı editlenememeli.
Tuş düzeni değiştirilebilmeli. Skiller sadece 12345678 ile sınırlı kalmamalı tuşların yerleri değiştirilebilmeli.
Duello gelmeli sokak ortasında vs yapılabilmeli(bu harbi iyi olur vs yaparken ks olmaz)
Level düşme kavramı kalkmalı. %0 dan sonra char lvl düşememeli. Böylece hacklenmelerde daha az emek israf olur. Level düşüp girilen questlere engel olunur.
İşte tam istediğim şeyler vahit çok güzel yazmış
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
WoW'daki arena sistemi olmalı Arena Ligi yani Arena sonunda ödüller olmalı.
Oyun içi telsiz sistemi gelmeli yani entegre ventrilo:) Ama bıraktım venti lag düzelmiyor. Gold prelere sunulmalı falan olabilir.
Ignore sistemi olmalı küfredeni ignore edebilmeliyiz pm açık durmak zorunda adam sövüyor pm kapayamıyorum biriyle konuşmam gerek mesela.
Online Support sistemi gelmeli. Oyun içi reporting olmalı spam chat, hileciler ve bilumum buglar anında Gm lere haber edilebilmeli bir gm bu kadar oyuncudan uzak ve ulaşılmaz olamaz.
Daha fazla role play hareketi gelmeli. 3 greeting 3 prowoke var çok yetersiz.
Tek Dungeon olmaz, harita büyümeli çeşitli level aralıklarına göre dungeonlar gelmeli imkanlar ve çeşitlilik arttırılmalı.
Oyunda her level düzeyinde oyuncunun oyundan zevk alması sağlanmalı her level aralığına uygun pvp arenaları yapılmalı tek ardream ve cz olmaz.
Canavar yapay zekaları geliştirilmeli.
Sadece ''yaratık'' tipli moblar olmamalı insancıl tipteki moblarda olmalı kesilmeli.
Merchant sistemi kalkmalı açık arttırma sistemi gelmeli.
Assassin Rogue lere 2. tip bir silah oluşturulmalı dagger defence takan adama tıkanmamalı assassin mesela 1h sword kullanma imkanı olmalı dd takana çekmeli rogue kılıcını. Daha farklı bir silah tipide getirilebilir yok demem:)
Boss Respawn saatleri azalmalı bi kıçı kırık boss için 8 saat beklenmemeli. Ayrıca resetlerde boss çıkmasıda çok saçma karışık çıkmalı saatleri izdiham yaratmamalı reset sonraları.
Set armor kavramı gelmeli set halinde takıldığında extra bonuslar vermeli. FD betasında vardı yani yapılabilir ya da ilerde yapılacak.
Party arkadaşların mini mapte nokta halinde görülmeli nerdesin gibi saçma sorularla vakit harcanmamalı.
Oyunun sesleri geliştirilmeli ses efektleri ve müzikler güzelleştirilmeli.
TBL dosyası kavramı kalkmalı tek parça data dosyası olmalı editlenememeli.
Tuş düzeni değiştirilebilmeli. Skiller sadece 12345678 ile sınırlı kalmamalı tuşların yerleri değiştirilebilmeli.
Duello gelmeli sokak ortasında vs yapılabilmeli(bu harbi iyi olur vs yaparken ks olmaz)
Level düşme kavramı kalkmalı. %0 dan sonra char lvl düşememeli. Böylece hacklenmelerde daha az emek israf olur. Level düşüp girilen questlere engel olunur.
lafı ağzımdan aldın
Pm geldiği zaman ve merchantta bişey çektikleri zaman bi ses çıksa fena olmaz
Bence Rate'ler Artmalı İtem Basmak Gerçekten Çok Zor Ve İtem Yapmak Millet Hep Ezik Dolaşıyor Adam 80 Level +7 Shell Set +7 Elixir Veya Raptor Ne Biliyim Dual +8 Cleaver.. Ben Böyle Çok İnsan Tanıyorum Bu Adamlarda Shelleri Silahlarıda Kendi Basmış Değil Yani Gidip Pazardan Toplayan İnsanlar Bence Rate'ler Yükseldiği Zaman Birçok Sorunda Ortadan Kalkacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: OraLeTH_
Pm geldiği zaman ve merchantta bişey çektikleri zaman bi ses çıksa fena olmaz
+1907 ayrica maradondayken isilona girdiklerinde maradonda olanlar oraya cekilmese guzel olur.Adam satis yapiyor ustunde para oluyor cekiyorlar oraya sonra biri kesiyor seni paran gidiyor osa afk olanlar icin cok kotu oluyor gercekden
-oyunda özel evcilleştirilebilen hayvanlar olmalı -arenalar olmalı ve turnuvalar düzenlenmeli -10-45 lvl arası savaslar düzenlenmeli -delosta abbyse girmeden önceki bölgeye otlar gelmeli (içimi bayıyo ya küresel ısınma falan kötü oluom:D) -karakterler dans edebilmeli -3, ırk. gelmeli (elf'ler olabilir)
Japkodaki item kiralama gelmeli.
@L.J
Şu Ventrillo olayı iyi teamspeak kullanıyoruz pc kasıo
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orjinalden alıntı: crossbow
mesela gb satıcıya geri gelmeli diye düşünüyom paramızı kilitleyemiyoruz.Böyle normal duracagına gb alıp kilitlemeliyiz
çokçok doğru söyledin
bana kalırsa cz bölünmeli
0 - 45 cz si
46 - 59 ardream
60 - 70 cz si
70 - 80 cz si
şeklinde olmalı 65 lvl chara 80 lvl tek atmamalı artık
O zaman kimse 80 e kasmaz.80 olmanın bir anlamı kalmaz.
Bence bronze prelilere de cash verilmeli :) charlar arasında fazla item farkının olmaması bence ...(herkesin playerliğini konuşturması):buna ek olarak şöyle düşündüm:
Beyaz kutu diye bi savaş açılmalı ve 50-55 lwl ler girmeli ve bunların itemleri sadece içeri girince mesela mageler : üstleri +7 chitin ellerindede +7 elexer ör; asaslardada +8 cleawer +7 chitin olmalı ama bu bütün charlarda aynı itemler olucak ayrıca herkese eşit miktarda pot verilecek :)
0-45 cz si çok güzel olur:=)
0*45 cz si olsa süper olur ßence 70 cz sinden daha çok saracaqı kesin (şu anki duruma göre )
şahsi olarak bende bir şey ekleyim para sınırı 21 gb yerine sınırsız olsa. 21 gb ile sınırlandırılması gerçekten çok saçma
serverlar 4 olsun lag olmasın dc olmasın presızler gırsın gold alanlara +7 dual shard verılsn karaktere gore co ksey ıstedım :D