Şimdi Ara

Knighta Noel Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

knightdan 360 derece döndük.

knight tan 360 derece dönersekk yine knight a geliriz arkadaşım burda 180 derece dönüldü:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitromaniac_

quote:

knightdan 360 derece döndük.

knight tan 360 derece dönersekk yine knight a geliriz arkadaşım burda 180 derece dönüldü:D

+1907
  • ya şu knighttaki kardanadamı öldürebilen varmı
  • ben:P r le dal ölür
  • Ya kardesım buraya tartısmaya gelmedık ben ztn bır fenerlıden beklerdım bole bıseyı baska kımse yapmaz bunlarıı noel de yılbası da gavur ısıdır kardesım var mı dınımızde bole bır bayram felan bu bır gavur ıcadıdır ben de bu ıcadı kullanmam
  • cok az canı kalmıstı o.ç bırı skıll kullandı cano doldu
  • ÇK BOKTAN OLMUŞ BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaja25

Ya kardesım buraya tartısmaya gelmedık ben ztn bır fenerlıden beklerdım bole bıseyı baska kımse yapmaz bunlarıı noel de yılbası da gavur ısıdır kardesım var mı dınımızde bole bır bayram felan bu bır gavur ıcadıdır ben de bu ıcadı kullanmam

sana katılıyorum ama fenerlilere laf yapma

• nerde kırılıo o kutular yaa
  • Abyss kırdırdığın yerde. X-... basLayan bi Kutu war onu tıkLadıktan sonra 1. kutuya tıkLayıp kırdırabiLirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

Ya kardesım buraya tartısmaya gelmedık ben ztn bır fenerlıden beklerdım bole bıseyı baska kımse yapmaz bunlarıı noel de yılbası da gavur ısıdır kardesım var mı dınımızde bole bır bayram felan bu bır gavur ıcadıdır ben de bu ıcadı kullanmam

BENDE BEĞENMEDİM BU SÜSLERİ AMA MECBUR BÖYLE OYNIYCAZ.

• madem bu kdar dini'ni biliyosun o zmn sen karşındakine gavur kafir dediğinde eğer karşındakini içinde az olsa iman warsa senin durumunnun ne olcaını bilmelisin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

BENDE BEĞENMEDİM BU SÜSLERİ AMA MECBUR BÖYLE OYNIYCAZ.

begenmediysen oynama mecbur deilsin oynamaya seni zorla knightin basina oturtan yok

• quote:

GAVURMUSUN SEN NE NOELİ YILBAŞI DE BARİ

niye o zmaan gevur oyununu oynuyorsun..Party pls sorry zartt hebele hubele diyorsun oyunda..

• +54445
    quote:

GAVURMUSUN SEN NE NOELİ YILBAŞI DE BARİ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.