Şimdi Ara

Knighta Noel Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight online da noel başladı kar adamları boss ları ve kar adamları çıkıo içinde n kutu da çıkıyo ve kırdırılıyo kutu almak için kar adamlara yumruk atmak yeter

MUTLU NOELLER

• GAVURMUSUN SEN NE NOELİ YILBAŞI DE BARİ

• +1903
    quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

GAVURMUSUN SEN NE NOELİ YILBAŞI DE BARİ

• quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

GAVURMUSUN SEN NE NOELİ YILBAŞI DE BARİ

bu kadarmı dar kafalısın oyunda gavurca o zaman oynama muhalefet olmak için elinizden geleni yapıyosunuz
    hem noele gavur lar christmass yada xmass diyolar burda arkadaş noel demiş yani türkçeleştirilmiş haliyle kullanmış yani sizden başka türkçe konuşan yok biz bilmiyoz hem yılbaşı ile noel ayrı şeylerdir yılbaşı bi yılın başlangıcıdır yeni yıl yani noel ise hristiyanların kutlamış olduuğu kendi dinlerinde olan bi bayram gibi 1 günlük bi aktivitedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofdeath -- 24 Aralık 2005 15:42:23 >

• noel türkçemi aptal.gayri müslim misiniz?
  • Ulan gayri müslimim nolmuş illa satanistim varmı geri kafalı müslüman olmıyan insan değilmi esas gavur sensin en azından gavurların başkalarının yaşayış tarzına dinine diline saygıları var senin gibi lavuk değiller milleti aşağılamıyolar kitap okuyolar kendi dillerini biliyolar . senin nickinde türkçe deil sen gayri müslimmisin çemkirme millete
  • tamam.sen kabul ediyosun ya gayri müslim olduğunu bişe demiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    noel baba hoş midir
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana laf sölediğiniz için sağol burda ben diom başlka bişi sen bize kızıyosunuz ben bu konuyu konuşalım die açtım ve ben sizden daha müslümanımdır
  • gavur dinsiz demek
  • masterofdeath dan daha müslüman olduğun kesin.
  • nereye gitcek bu konu
  • GAVUR MÜSLÜMAN OLMAYAN DEMEK.
  • ohh be bende bunu bekliyodummm sonun da geldi yuuuu huu işte bu hemen açıp oynayayım barii
  • knightdan 360 derece döndük.
  • kardeşim milletin dininden imanından size ne yaw siz bu konularda konuşmaya yetkili mercimisiniz
  • bilioz be cahil deilim ben
  • noel gavur icadı'dır yılbaşı diğin
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterofdeath

kardeşim milletin dininden imanından size ne yaw siz bu konularda konuşmaya yetkili mercimisiniz

haklı burda açtığım konu hakkında konuşalım lütfen
  • KONUŞALIM.BEN OYUNA GİREMEDİĞİM İÇİN.GÖREMEDİM YENİLİKLERİ.ANLATCAK VARMI?
    YA DA RESMİ KOYUN?
  • sizene zaten elalemin dininden biraz müslüman olasydınız zaten diğer dinlere de saygı gösterirdiniz..isteyen istediği dine inanır.sizde kendinize müslüman demek için diğer dinlere inanlara da saygı göster melsiniz.tabi burda müslümandan başka bi dine inannaan yok.sadece öle olsa bile böle davranmanız saygısızlık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.