Şimdi Ara

Knighta Para Krizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önceden insanlar kolaylıkla Gb düpeliolardı piyasada para oluodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SexOnTheBeach

Knighta Para Problemine Çözüm Bulmaları Lazım

Artık +8 MD Ler 800m den mercanta konuluo ?

Hem EXLER katlansın Hemde Para Belki O zaman Sorun azalır ?

Yada HAyvanlardan Cıkan Para yüksek Miktarda OLSUN ?

aslında eskiden problemliydi piyasanın bukadar yüksek olmaması lazım

eskiden buff scrollar 2-3 m den satılırdı shard+1ler 20-30 m di normal fiyatına geliyo herşey
    inşsallah birdaha dupe çıkmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

arkadasım adam nıoe care bulsunkı para olayına sıze dedık olay japkodakı sısteme donecek yanı uye olan gıdecek ınn hostess den ıtemını reel parayla satın alacak basacak satacak yalnız bu oyunda japkodakıne benzemeyen tek yan dropların hala ıgrenc olmasıu oysa japkoda 1 saat zombıe kes tomarla upgrade kagıdı dusuyor ve tabıkı +5 e kadar upgrade olmus ve ustunede olabılecek sekılde ıtemlar dusuyor dedım ya uskodakı knıght cok oyuncu kaybettı bu ortam kıme yaradı tabıkı su ana kadar 65+ kasabılenlere yaradı gerıye kalan ezık dıye nıtelendırılen oyuncularsa maalesef oyunu bıraktı banlandı yada hacklendı ve ılk basta karsıydım ama sımdı daha ıyı gorebılıyorum cunku o zamanlar objektıf degıldım ve dupe ye karsıydım ama su an dupe yapılamıyor dolayısı ıle parada donmuyor serverda koxp kalktı yıne para gırısı ıyıce azaldı yanı hıle hurda tabıkı savunmuyorum ama bılınen bır gercek varkı oda dupe ve koxp zamanı serverda donen para mutlaka artıyor bunun nedenıde malum koxp ıle toplanan para gb alınıyordu dupelenıyordu tekrar npcye satılıyordu para bol oluncada sacma salak ıtemlara bıle fahıs paralar odenıyordu bolece bol para serverda donuyordu ama tum bu hıleler bıttı tabıkı bol para kaynagıda kurudu

mesala zombilerden +lı fp bile çıkıyo japko da

• YAHU ARKADASLAR ANLAMIYORSUNUZKI BAKIN BEYLER SOLE ANLATAYIM DUPE KOTU BIRSEY NE GIBI EROİN GIBI AMA ULKELERIN EKONOMISINDE KARA PARA DEDIGIMIZ BU UYUSTURUCULARDAN GELEN PARALARDA VARDIR VE BUNLAR YADSINAMAYACAK DUZEYDEDIR HATTA OYLEKI EKONOMIK DENGEYI ALT UST EDER HAH ISTE DUPEDE BOLE DUPE KOTU BIRSEY AMA OYUNDAKI EKONOMININ COK BUYUK BIR KISMIDA DUPEYE DAYANIYORMUS BUNU SU AN ICIN COK DAHA IYI ANLIYORUM VE DUPE GITTI EKONOMIDE ALT UST OLDU BU ARADA HAYATIMDA HIC DUPE YAPMADIM VE NASIL YAPILIR BILMEMDE SADECE OLAYA OBJEKTIF OLMAYA CALISIYORUM DROPU YUKSELTTILER DIYEN ARKADASLAR DROPLAR YUKSSELMEDI SQADECE ESKIDEN INSANLAR BIR AN ONCE KASIP 70 OLUP CZDE ESIYIM DIYORDU AMA SU AN ICIN PARA OLMAYINCA GARIBIM OYUNCUDA NAPSIN POT PARASI UGRUNA PARTY KURUP 3-5 MSAAT DM DONUP GELENH ITEMLARIN PARASIYLADA POT ALIP OLE KASIYOR ISTE BU YUZDENDE PIYASADAKI ITEMLARIN SAYISINDA GOZLE GORULUR BIR ARTIS VAR INANMAYANLAR FORUMLARI DIKKATLI TAKIP EDIN ESKIDEN KAC TANE KISI DM KESTIM DIYE TOPIK ACARDI 1VE AY IKI KISI OYSA SIMDI OLEMI MASALLAH HERKEZ DM KASIYOR HATTA YAKINDA BELKIDE APOSLAR GIBI OLACAK DM OK KARDESLERIM

• konuya açıklık getirmişsin / benim solemek istediklerimi GÜSEL BİR ŞİEKİLDE ANLATMIŞSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::

Ya piyasanın düşmesi sorun değil de Ah bir de POT parası olmasa...

bende o pot parsı da yok

pıyasa düşünce doğal olarak para yapamıyoruz we pot alamıyoruz .

edit:+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeTh3 -- 29 Haziran 2006; 11:17:28 >
  • Oyun eskiden daha kolaydı ve kişiye göre coins ortalaması neredeyse eşitti.Şimdi oyun tamamiyle değişti.Oyuna açıklılık getirilir mi bilmem ama KO'nun adminleri bu olaya açıklık getirmesi gerek.Oyun git gide bataklığa iniyor.Her çeşit hilekârlık var.Eğer adminler buna bişey bulamazlarsa bu oyun bi kaç sene içinde unutulur.
  • arkadaşın söledigi gibi artık piyasada para yok eskisi gibi deil hele bu yeni server manes te görün siz fiyatları gm nin morodona gidip bi kaç kişiden pahalı bi şekilde item almasıyla piyasayı düzelteceklerdir emin olun
  • eskıden ıtemlar ucuzdu dıyenlere sole dıyeyım hayır eskıen ıtemlar ucuz degıldı bazıları ucuzdu bazıları degıldı mesela bır kukry bugun en begenılnmeyen sılahlardan oysa ben oyuna yenı basladıgımda adamlar ashlerde kasanlara lamıa cekerlerdı ve yatan yatar yatamayanda lamıayı keserdı herkezde sorardı dustumu kukry dustumu dıye ya sımdı kukry oyundakıu en gereksız sılah oldu yada bır bardısh ben cok ıyı hatırlarım adamların en buyuk hayalı bır bardısh sahıbı olmak oldugunu oysa sımdı lvl 50dekı warrıorda bıle glave var yanı aslında oyundakı pıyasa belkıde en dusuk pıyasa ama maalesef oda serverda para olmamasından kaynaklanıyor bakın emın olun koxp dupenın oldugu tum serverlarda para boldur mesela cypherda oynayan arkadaszlar ben cypherda char acmıstım ve koxp ıle kastım neyse yorum yapmayın ben ornek olması ıcın acıklıyorum cıkan ıtemlarıı tezgaha koyuyordum ve en fazla 1-2 saatte hepsı satılıyordu oysa areste ole degıl koxp cok az ve ıtemlar resmen surunuyordu gunlerce ınanmayan bır cyphre da char acıp tıcaretı denesın emın olun fecı para kasarsınız ama areste maalesef ezılırsınız

• para artçakta nolcakki para artınca fiyatlar böylemi kalcak onlarda artçak tek iyi şey np cc lerde satılan şeyler değişmiycek
  • ok ben birazdan wormden çıkan parayı 1m yapcam exp yide azaltcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

ok ben birazdan wormden çıkan parayı 1m yapcam exp yide azaltcam

SENDE BİŞELER VAAR YOKSA SEN SEÇİLMİŞ KİŞİMİSİN?
  • quote:

+8 md 800m????????Cypherda bıle 18gb
  • ya beyler banada bi para yardımı olsa fena olmas cyperda oynuorum we nickim:RougeKarus
    bi yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

NE değişti

• Bİ de harpye sw ci olarak gelirim mirade dagger lasım çok acil kaan die bir ark war o da ii bir item bağışlayıcı deil adamda shard+8 we irade 5 tane +3 war zınnık bile koklatmıo mirage görmeyi ösledim yaf

• Bİ de harpye sw ci olarak gelirim mirade dagger lasım çok acil (KAAN DEİL cavit olcak) die bir ark war o da ii bir item bağışlayıcı deil adamda shard+8 we Mirage 5 tane +3 war zınnık bile koklatmıo mirage görmeyi ösledim yaf

noT:Bİ ÖNCEKİ YANLIŞ YAZDIIM MESAJLAR İÇİN ÖZÜR DİLERİM

• ya gene pahalılaşıyo
    bu oyunun dertleri bitmez koxp dupe hack habide kasmak derdi clan derdi np derdi
    ben bıraktım rahatım oh be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.