Şimdi Ara

Knighta Para Krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knighta Para Problemine Çözüm Bulmaları Lazım

Artık +8 MD Ler 800m den mercanta konuluo ?

Hem EXLER katlansın Hemde Para Belki O zaman Sorun azalır ?

Yada HAyvanlardan Cıkan Para yüksek Miktarda OLSUN ?

• buraya yazdın da noldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

buraya yazdın da noldu
    aynen ya burası gm köşesimi biladerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorriS

aynen ya burası gm köşesimi biladerr

Alıntıları Göster
    ama aslında doğruda söylüyo bi bakıma belki bunu okuyandan biri dube cidir vicdanı sızlar yapmas
  • quote:

ama aslında doğruda söylüyo bi bakıma belki bunu okuyandan biri dube cidir vicdanı sızlar yapmas

Alıntıları Göster
    bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexOnTheBeach

bencede

Alıntıları Göster
    ya aslında çeşitli eventlar olması lazım coin event gibi
    mesela her kestin hayandan 10 dk boyunca 100k 500k gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMorriS -- 29 Haziran 2006; 1:01:14 >
  • quote:

bencede

Alıntıları Göster
    PEHHH SİZDE KONU BEYENMİOSUNUZ AÇMIŞ İŞTE ÇOCUK NE GÜZEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkçe

Alıntıları Göster
    DAHA ÖNCE AÇILMIŞTI BU TOPİC
  • quote:

Alıntıları Göster
    PARA PARA PARAAA YAW YEIR GELIYOR MANA PARSI KALMIYOR KASMAYA KÖTU BIR ŞEYY BENCEDE BU PARA OLAYINA BIR COZUM BULSUNLAR ARTIKK
  • quote:

Alıntıları Göster
    ty berkçe bunlar ne anlarlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    bencede olması lazım mesela boss event her hafta 1 kere olsa ne güzel olur !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonaqua

bencede olması lazım mesela boss event her hafta 1 kere olsa ne güzel olur !!

Alıntıları Göster
    adam fikirlerini beyan etmis.... bir sürü mantıksız topic varken adama yuklenmeniz anlamsız...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence bunu uskonun resmi sitesinin forumuna yaz orda bi topik olarak aç BEEEEELKİ bakarlar da ZAHMET EDİP cevap yazarlar(tabi admin ya da moderatorlardan bahsediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: fite

bence bunu uskonun resmi sitesinin forumuna yaz orda bi topik olarak aç BEEEEELKİ bakarlar da ZAHMET EDİP cevap yazarlar(tabi admin ya da moderatorlardan bahsediyorum)

Alıntıları Göster
    item event olsun o zaman direk +8 cıksın hepsi:D kardes dıon ıı guzel onlarda kolay yapılmıo up basarken neler yasadıgımı bı ben bı allah bılır

• quote:

Alıntıları Göster
    Sewonthebeach areste mi oynuyosun ordasın heralde...Ordaysan bana pm atar mısın pek yabancı gelmiyosun senle bi gece deru döndük heralde ben bufferdim TURKPRINC3SS
    quote:

Orjinalden alıntı: SexOnTheBeach

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Sewonthebeach areste mi oynuyosun ordasın heralde...Ordaysan bana pm atar mısın pek yabancı gelmiyosun senle bi gece deru döndük heralde ben bufferdim TURKPRINC3SS
    quote:

Orjinalden alıntı: SexOnTheBeach

Alıntıları Göster
    şu an türkçe karakterli usernameli charlar giremiyor. o yüzden dupe yapılmıyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

şu an türkçe karakterli usernameli charlar giremiyor. o yüzden dupe yapılmıyor heralde

Alıntıları Göster
    burayı okuyunca gm seni duyarmı gitwww.knightonlineworld.com a yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kostok91

burayı okuyunca gm seni duyarmı gitwww.knightonlineworld.com a yaz

Alıntıları Göster
    arkadasım adam nıoe care bulsunkı para olayına sıze dedık olay japkodakı sısteme donecek yanı uye olan gıdecek ınn hostess den ıtemını reel parayla satın alacak basacak satacak yalnız bu oyunda japkodakıne benzemeyen tek yan dropların hala ıgrenc olmasıu oysa japkoda 1 saat zombıe kes tomarla upgrade kagıdı dusuyor ve tabıkı +5 e kadar upgrade olmus ve ustunede olabılecek sekılde ıtemlar dusuyor dedım ya uskodakı knıght cok oyuncu kaybettı bu ortam kıme yaradı tabıkı su ana kadar 65+ kasabılenlere yaradı gerıye kalan ezık dıye nıtelendırılen oyuncularsa maalesef oyunu bıraktı banlandı yada hacklendı ve ılk basta karsıydım ama sımdı daha ıyı gorebılıyorum cunku o zamanlar objektıf degıldım ve dupe ye karsıydım ama su an dupe yapılamıyor dolayısı ıle parada donmuyor serverda koxp kalktı yıne para gırısı ıyıce azaldı yanı hıle hurda tabıkı savunmuyorum ama bılınen bır gercek varkı oda dupe ve koxp zamanı serverda donen para mutlaka artıyor bunun nedenıde malum koxp ıle toplanan para gb alınıyordu dupelenıyordu tekrar npcye satılıyordu para bol oluncada sacma salak ıtemlara bıle fahıs paralar odenıyordu bolece bol para serverda donuyordu ama tum bu hıleler bıttı tabıkı bol para kaynagıda kurudu

• quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

arkadasım adam nıoe care bulsunkı para olayına sıze dedık olay japkodakı sısteme donecek yanı uye olan gıdecek ınn hostess den ıtemını reel parayla satın alacak basacak satacak yalnız bu oyunda japkodakıne benzemeyen tek yan dropların hala ıgrenc olmasıu oysa japkoda 1 saat zombıe kes tomarla upgrade kagıdı dusuyor ve tabıkı +5 e kadar upgrade olmus ve ustunede olabılecek sekılde ıtemlar dusuyor dedım ya uskodakı knıght cok oyuncu kaybettı bu ortam kıme yaradı tabıkı su ana kadar 65+ kasabılenlere yaradı gerıye kalan ezık dıye nıtelendırılen oyuncularsa maalesef oyunu bıraktı banlandı yada hacklendı ve ılk basta karsıydım ama sımdı daha ıyı gorebılıyorum cunku o zamanlar objektıf degıldım ve dupe ye karsıydım ama su an dupe yapılamıyor dolayısı ıle parada donmuyor serverda koxp kalktı yıne para gırısı ıyıce azaldı yanı hıle hurda tabıkı savunmuyorum ama bılınen bır gercek varkı oda dupe ve koxp zamanı serverda donen para mutlaka artıyor bunun nedenıde malum koxp ıle toplanan para gb alınıyordu dupelenıyordu tekrar npcye satılıyordu para bol oluncada sacma salak ıtemlara bıle fahıs paralar odenıyordu bolece bol para serverda donuyordu ama tum bu hıleler bıttı tabıkı bol para kaynagıda kurudu

Alıntıları Göster
    bencede bu durum daha değişmicek jpko bi ara çok ucuz deniliyordu bizdede öylew olacak droplar çok arttı öyle deme artık moradonda her yerde DM itemleri sheller durandallar msler falan var önceden pek göremezdik bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

Alıntıları Göster
    Ya piyasanın düşmesi sorun değil de Ah bir de POT parası olmasa...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.