Şimdi Ara

knigHtin zaRarLaR..baKIn..İsyaNnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nasIL biR oyuNduR aRkadaşLAR....uzManLaR biLe haKKınDa oyNanmAmaSı geRektiĞi haKKında yoRum yaPıyoR....İki taNe yeĞenim taMameN bu OyUnun düNyasıNda yaŞıyOr...KoParamıyOruz bu oyUndan...nasıL biR oyuNdUr bu kahRetSin neFret ediyOrum ben ya...ve böyLe biR foRumDa bu oyUnun özeL kONuSU vaR anLamıyOrum beN sizİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_canay -- 22 Eylül 2007; 3:27:13 >

• O zaman ne Yapıcan biliomusun Pc Den UZak Durucaksın..
    Dh'i f4 Çekip çıkıcaksın iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL-Kaide -- 22 Eylül 2007; 3:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL-Kaide

O zaman ne Yapıcan biliomusun Pc Den UZak Durucaksın..
    paRdoN paRdoN 2 taNe deMişİm 3 taNe yeĞenİm.....
    baNa Pcyi kaPatıP git diĞeceĞine maNtıKLı cevaP veRmeye çaLış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eL-Kaide

Bu forumda böle bir özel bölüm varsa bu DH'ın suçu değil tamamen arz-talep ilişkisi.Ama arkadaşın vermiş olduğu cevapta çok saçma tamamen cevap vermiş olmak için verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azah

quote:

Bu forumda böle bir özel bölüm varsa bu DH'ın suçu değil tamamen arz-talep ilişkisi.Ama arkadaşın vermiş olduğu cevapta çok saçma tamamen cevap vermiş olmak için verilmiş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azah

quote:

ben Dh'nın sucumu var dedim. Dh gibi forumu var bu TR de?

• quote:

Orijinalden alıntı: azah

quote:

Alıntıları Göster
    taLep ediLen heR Konu açıLamaz öyLe değiLMi...beNce böyLe yaRarLı biR fOrumDa sağLık dahiL heRtüRLü güzeL şeyiN payLaşıLdıĞı biR foRumDa saDece tüRkiyeNin değİL düNyaNın iLLaLLah ettiĞi biR oYunun payLaşıMı yapıLmaSı çOk geRekiz...BenCe iNsanLaRı buRda buŞekiLde payLaşıM oLanaĞı suNmaK yeRİne uyaRmaK daHa yeRLi oLurDu diyE düŞünüyOrum.ÇünKü bu foRum geRçekteN çOk geNiŞ biR kitLeye hiTab ediyOr...Ben googLeden aRattıRıp iNSanLaRın buRdada knigHt payLaşıMı vaRmIş deMek yeRine buRda knigHtiN zaRarLarı vaR diyiP iNsanLaRı uyaRmaK adIna biRşeyLer yaPmıŞ oLmanIzı teRciH edeRDim...iNsanLaRın buNu göRmeSİni iSteRdiM...yanLış anLamayIN bu saDece biR eLeştİRi...beNim şaHsi fiKriM...bu fORumDa biRçOk şeyİ payLaşabiLiyoRsaK buNuda payLaşMaLıyIz diyE düŞünüyORum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: azah

quote:

ben Dh'nın sucumu var dedim. Dh gibi forumu var bu TR de?

Alıntıları Göster
    Yeğenlerini KO dan deil bilgisayardan koparmalısın belirli yaşlarda çocukların sınırlı olarak bilgisayar kullanması lazım...
    Çocukların oyun müptelası olmaları çeşitli oyunların değil velilerin suçu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziiiiz

Yeğenlerini KO dan deil bilgisayardan koparmalısın belirli yaşlarda çocukların sınırlı olarak bilgisayar kullanması lazım...
    Çocukların oyun müptelası olmaları çeşitli oyunların değil velilerin suçu...

Alıntıları Göster
    bu kaDar KoLay keStiRip atabİLiyOrsuNuz veLiLeriN suÇu diYe aMa beNce bu kaDar koLay keStiRiLip atıLamaz...deDiğiNiz giBİ veLiLeriNde sINıRLandıRma getiRmESi geRekiyOr...ve giTiriLiyORda...aMa yiNede NekaDarda sıNıRLanDırMa getiRiLseDe ceP teLefonLaRının aRka pLaNını knigHt duvaR kaĞıDı yaPacaK kaDar etKiLeyiCi biR oyuN...pCdeN knigHt i siLsekte aRkadaşLaRıyLa biR aRaya geLinDiği zaMan Knigt muhaBBetiNden baŞKa biR muHabbet geÇmeyen biR oyUn...ve bu bİr çOK aRkadaŞ oRtamıNda bu duRUmDa...
    veLiLeRin suÇu diyiP keStiRip ataMazSInız beNce....ve bu oyUnun nasıL biR oyuN oLmaDığıNı biLen veLiLer ÇOk çOcuĞu kuLLanmayı biLip veLisi pc kuLLanMayı biLmeyeN aiLe çOk...oĞLuNu iNteRnete deRs çaLıŞmaya göNderiPte knigHt oyNayaN aiLe çocukLaRı çoK...deMek iSteDİğim heR aiLede buNun faRkıNda değiL...çOcuĞunu uzaK tutaMayan aiLeLerDe vaR...
    yaNLış anLamayIN biLmiyORum çoCukLaRInız vaRMı yoKmu aMa size söyLe biR ata sÖzü söyLiyebiLİrİm
    BeKaRa Eş boŞamaK kOLay geLİrMiş...
    yaNi veLİLeriN suÇu diyiPte keStiRiLip atıLaMaz...

yanLış anLamayıN buRda kİMse taRtıŞma duRUmuNa giRmEsin beN buRda biRşeyLEr payLaşmaK istiyoRum

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_canay

bu kaDar KoLay keStiRip atabİLiyOrsuNuz veLiLeriN suÇu diYe aMa beNce bu kaDar koLay keStiRiLip atıLamaz...deDiğiNiz giBİ veLiLeriNde sINıRLandıRma getiRmESi geRekiyOr...ve giTiriLiyORda...aMa yiNede NekaDarda sıNıRLanDırMa getiRiLseDe ceP teLefonLaRının aRka pLaNını knigHt duvaR kaĞıDı yaPacaK kaDar etKiLeyiCi biR oyuN...pCdeN knigHt i siLsekte aRkadaşLaRıyLa biR aRaya geLinDiği zaMan Knigt muhaBBetiNden baŞKa biR muHabbet geÇmeyen biR oyUn...ve bu bİr çOK aRkadaŞ oRtamıNda bu duRUmDa...
    veLiLeRin suÇu diyiP keStiRip ataMazSInız beNce....ve bu oyUnun nasıL biR oyuN oLmaDığıNı biLen veLiLer ÇOk çOcuĞu kuLLanmayı biLip veLisi pc kuLLanMayı biLmeyeN aiLe çOk...oĞLuNu iNteRnete deRs çaLıŞmaya göNderiPte knigHt oyNayaN aiLe çocukLaRı çoK...deMek iSteDİğim heR aiLede buNun faRkıNda değiL...çOcuĞunu uzaK tutaMayan aiLeLerDe vaR...
    yaNLış anLamayIN biLmiyORum çoCukLaRInız vaRMı yoKmu aMa size söyLe biR ata sÖzü söyLiyebiLİrİm
    BeKaRa Eş boŞamaK kOLay geLİrMiş...
    yaNi veLİLeriN suÇu diyiPte keStiRiLip atıLaMaz...

yanLış anLamayıN buRda kİMse taRtıŞma duRUmuNa giRmEsin beN buRda biRşeyLEr payLaşmaK istiyoRum

Alıntıları Göster
    Ya bi çocuk bi insan günlük hayatta neler yaparsa arkadaş ortamında da onlardan bahseder değilmi, günlük ortamında futbol oynasa, izlese arkadaşlarıyla ondan bahseder, KO oynuyolar KO dan bahsediyolar, bilmeyen büyükleride yabancı dilde konuşuyo sanıyolar çocukları ama ben dediğimde haklıyım çeşitli kısıtlamalarla çocuklar belli derecede oyundan uzaklaştırılabilir.
    Benim yeğenimde oynuyor ama envayi çeşit kuralları war sınaw zamanı PC diye bişi görmüyo çocukcağaz ;) günde de 2 saati war pc yi kullanmak için...

• quote:

Orijinalden alıntı: ziiiiz

Ya bi çocuk bi insan günlük hayatta neler yaparsa arkadaş ortamında da onlardan bahseder değilmi, günlük ortamında futbol oynasa, izlese arkadaşlarıyla ondan bahseder, KO oynuyolar KO dan bahsediyolar, bilmeyen büyükleride yabancı dilde konuşuyo sanıyolar çocukları ama ben dediğimde haklıyım çeşitli kısıtlamalarla çocuklar belli derecede oyundan uzaklaştırılabilir.
    Benim yeğenimde oynuyor ama envayi çeşit kuralları war sınaw zamanı PC diye bişi görmüyo çocukcağaz ;) günde de 2 saati war pc yi kullanmak için...

Alıntıları Göster
    ya tamam benim yeğenimde aynı şekilde....ama şimdi yeğenlerimin iki tanesi küçük...bir tanesi lise sona gidiyor kocaman adam olmuş mesela o adama birşey diyemiyorsunuz...demek istediğim istediğiniz kadar sınırlandırma getirin herşey bir yere kadar.

http://alkmaar.blogcu.com/1971717/

http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/knight_onlinenin_zararlari-87684.html?s=37a1e96bd5327ab06c4d732dd304f17f&

http://www.sentezhaber.com/index.php?mode=detay&index_id=9766

bu linklere bİR baKarMIsınız LütfeN

• quote:

ya tamam benim yeğenimde aynı şekilde....ama şimdi yeğenlerimin iki tanesi küçük...bir tanesi lise sona gidiyor kocaman adam olmuş mesela o adama birşey diyemiyorsunuz...demek istediğim istediğiniz kadar sınırlandırma getirin herşey bir yere kadar.

http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/knight_onlinenin_zararlari-87684.html?s=37a1e96bd5327ab06c4d732dd304f17f&

Alıntıları Göster
    site kurucuları oyun bölümü eklemiş knighta oyun bölümüne giriyor.ilgi gören oyun.benim böle sitem olsa bende forum acardım.bu insanların zevk ve tercıhıdır secımlerıne göre istese bu sıteye ugramaz.cok ıstıyosan yegenlerını psikoglaga götur.çözüm istıyordun al sana çözüm işte

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

site kurucuları oyun bölümü eklemiş knighta oyun bölümüne giriyor.ilgi gören oyun.benim böle sitem olsa bende forum acardım.bu insanların zevk ve tercıhıdır secımlerıne göre istese bu sıteye ugramaz.cok ıstıyosan yegenlerını psikoglaga götur.çözüm istıyordun al sana çözüm işte

Alıntıları Göster
    Ben bizzat yaşadım bu işi.İstanbul'da ailem ile oturuyorum.Koydu Sroydu Cabaldı derken yaklaşık uo yu da sayarsak 4-5 senedir online oynuyorum.ÖSSye gecen sene girdim.Ewde hemen hemen hiç ders çalışmadım.Yok forumuydu yok girip bi pk yapıyım derken ÖSS geldi sonuc Sakarya İnşaat(2.öğr) bazılarına daha ne istiosun olarak gelebilir fakat alın teri harcamadan derste adam gibi dinleyerek buraya girdim.Ve şu an yurtta kalıyorum Sakarya'da insan o ilk gece ailesinden uzak 4+1veya 4+2 senesini orada gecireceğini anlayınca kafasına dank ediyor.Ben burda 2-3 sayfa yazı yazsam bile oyundan kopmayacak kimse çünkü gecen sene de bu tür yazılar vardı.Okuyup " he he" deyip geciyordum.Fakat onlar aileden uzaklaşınca anlayacaklar neyin ne oldunu.Arkadaşlar en azından ÖSS ye bu sene girecekler lütfen oyunu kısın sadece hafta sonları gibi bir şey yapın ex kasmayla alakanız olmasın sadece pk ya yönelik oynayın hafta sonları bir sene boyunca.Sonra ilk gece yurdun yatağına başınızı koyunca akla neler gelmiyor o sıra bırakıp gidip amelelik yapsammı diye düşünüyorsunuz aile hasretinden.Kimse aldırış etmeyecek bu yazdıklarıma çünkü bunu anlamaları için bi müsibet lazım nasihat değil.Dilim döndüğünce başıma gelenleri ve bnm gibilerin başına gelecekleri anlattım.
    Not:Ben son sene sadece pk yaptım eğlence olsun diye o kadar bağlanmadığım halde sonuc bu...
    Okuduğunuz için teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozanforum -- 22 Eylül 2007; 5:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alozanforum

Ben bizzat yaşadım bu işi.İstanbul'da ailem ile oturuyorum.Koydu Sroydu Cabaldı derken yaklaşık uo yu da sayarsak 4-5 senedir online oynuyorum.ÖSSye gecen sene girdim.Ewde hemen hemen hiç ders çalışmadım.Yok forumuydu yok girip bi pk yapıyım derken ÖSS geldi sonuc Sakarya İnşaat(2.öğr) bazılarına daha ne istiosun olarak gelebilir fakat alın teri harcamadan derste adam gibi dinleyerek buraya girdim.Ve şu an yurtta kalıyorum Sakarya'da insan o ilk gece ailesinden uzak 4+1veya 4+2 senesini orada gecireceğini anlayınca kafasına dank ediyor.Ben burda 2-3 sayfa yazı yazsam bile oyundan kopmayacak kimse çünkü gecen sene de bu tür yazılar vardı.Okuyup " he he" deyip geciyordum.Fakat onlar aileden uzaklaşınca anlayacaklar neyin ne oldunu.Arkadaşlar en azından ÖSS ye bu sene girecekler lütfen oyunu kısın sadece hafta sonları gibi bir şey yapın ex kasmayla alakanız olmasın sadece pk ya yönelik oynayın hafta sonları bir sene boyunca.Sonra ilk gece yurdun yatağına başınızı koyunca akla neler gelmiyor o sıra bırakıp gidip amelelik yapsammı diye düşünüyorsunuz aile hasretinden.Kimse aldırış etmeyecek bu yazdıklarıma çünkü bunu anlamaları için bi müsibet lazım nasihat değil.Dilim döndüğünce başıma gelenleri ve bnm gibilerin başına gelecekleri anlattım.
    Not:Ben son sene sadece pk yaptım eğlence olsun diye o kadar bağlanmadığım halde sonuc bu...
    Okuduğunuz için teşekkürler....

Alıntıları Göster
    iŞte bekLediĞim buydu yaŞanmıŞ biRinin keNdi diLinDen anLatMAsı....
    Sen yiNe 2.öĞretiM faLan biRşeyLer yaPmıŞsın beNim yeĞenim küLLim sıNıfta kaLdı....
    çOK teşeKKür edeRİm aRkadaŞım diLine sağLık inSaLLah buRdakİ tüM knightçıLaR bunu okur kafalarında birazcıkta olsa soru işareti oluşur...çok ama çok saol

• quote:

haklısın

quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pasa_canay

linklere baktım bence bağımlılık boyutunun gercekle alakası yok
    walla kardes sen bakmışsın işte ne yapılır nasıl yapılır vs die
    daha teferruatlı bilgi için ilk elden bi uzmana başvurabilirsin
    ama benimde keyfim yerinde
    oyunu bırakmak isteyen bırakır bırakmak için gerekcesi olan bırakır bırakamama filan yalan
    bırakmak istemeyen bırakmaz
    sıkılınca da zorlasan oynamaz ama
    her ne ise işte ben seviorum böle oynamayı sen zararları sölemişsin
    bende faydasını söliim egomu tatmin ediorum hırsla her şeyi yapıyorum ama normal hayatımda önüme gelene saldırmıyorum saldırganlaşmıyorum açgözlü değilim
    yani kısaca bilinç altımı doyurup rahatlıyorum
    hayatımda ise gayet sakin biriyim yani bu ihtiyasçlarııda oyundan karşılıyorum

ha bu arada çok iyi arkadaşalrım da oldu oyundan
    sanal arkadaşlıktan bahsetmiyorum

ayrıyaten neden kimse gidip bi kumarhaneye kumar ın zararlarından bahsetmez
    serserileri aydınlatmazda
    oyun oynayıp eğlenenlerin eğlencesini çok görüp
    gelip burada siz salaksınız dercesine böyle yazılar yazar anlamış değilim
    dışardan bakıp damgalamaya çalışanlardan çok daha iyi bilioruz sonuç olarak bu oyunu
    neyin ne olduğunu vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 22 Eylül 2007; 14:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HernanCORTES

quote:

Orjinalden alıntı: pasa_canay

linklere baktım bence bağımlılık boyutunun gercekle alakası yok
    walla kardes sen bakmışsın işte ne yapılır nasıl yapılır vs die
    daha teferruatlı bilgi için ilk elden bi uzmana başvurabilirsin
    ama benimde keyfim yerinde
    oyunu bırakmak isteyen bırakır bırakmak için gerekcesi olan bırakır bırakamama filan yalan
    bırakmak istemeyen bırakmaz
    sıkılınca da zorlasan oynamaz ama
    her ne ise işte ben seviorum böle oynamayı sen zararları sölemişsin
    bende faydasını söliim egomu tatmin ediorum hırsla her şeyi yapıyorum ama normal hayatımda önüme gelene saldırmıyorum saldırganlaşmıyorum açgözlü değilim
    yani kısaca bilinç altımı doyurup rahatlıyorum
    hayatımda ise gayet sakin biriyim yani bu ihtiyasçlarııda oyundan karşılıyorum

ha bu arada çok iyi arkadaşalrım da oldu oyundan
    sanal arkadaşlıktan bahsetmiyorum

ayrıyaten neden kimse gidip bi kumarhaneye kumar ın zararlarından bahsetmez
    serserileri aydınlatmazda
    oyun oynayıp eğlenenlerin eğlencesini çok görüp
    gelip burada siz salaksınız dercesine böyle yazılar yazar anlamış değilim
    dışardan bakıp damgalamaya çalışanlardan çok daha iyi bilioruz sonuç olarak bu oyunu
    neyin ne olduğunu vs

Alıntıları Göster
    sende başla sewersin

• quote:

Orijinalden alıntı: buzhokeyi

sende başla sewersin

Alıntıları Göster
    BIRAKMAK İSTEYEN 1 HAFTA UZAK DURSUN HİÇ OYUNA GİRMESİN SOĞUKLUK GİRİYO SONRADA ÇOK SIK OYNAMAK İSTEMİYO YANİ BANA ÖYLE OLDU YENİ MARADON TS BUG RAMAZAN DERKEN 10 GÜNDÜR GİREMEDİM ŞİMDİDE BAKAYIM DEDİM İNANIN SARMADI ÇIKTIM İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol23

BIRAKMAK İSTEYEN 1 HAFTA UZAK DURSUN HİÇ OYUNA GİRMESİN SOĞUKLUK GİRİYO SONRADA ÇOK SIK OYNAMAK İSTEMİYO YANİ BANA ÖYLE OLDU YENİ MARADON TS BUG RAMAZAN DERKEN 10 GÜNDÜR GİREMEDİM ŞİMDİDE BAKAYIM DEDİM İNANIN SARMADI ÇIKTIM İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER

Alıntıları Göster
    beN kimseye salak muamelesi yapmadım...kendini salak psikolojisine sokma ;)

kumar oynayan serserilere nasihat vermediğimi onları uyarmadığımı nerden biliyorsun??ben burda sizi uyarma gereğini gördüysem sende git kumarhanelerdeki serserileri uyar neden benden bekliyorsun??

açık örnekleri var oyunu bırakan şükürler olsun bırakabildim diyor...birgün bu oyunu bırakırsanız umarım burda yazdıklarım aklınıza gelir ve ozaman bana hak verirsiniz...

neYSe taRtıŞma oRtamıNa döNmeye baŞLadı...biRiLeri umaRım knight iLe iLgiLi biRşeyler aRarken beNim yazdıkLaRımı göRürDe faydaLı olur bunu umuyOrum...
    Hayırlı oyunlar

• quote:

beN kimseye salak muamelesi yapmadım...kendini salak psikolojisine sokma ;)

kumar oynayan serserilere nasihat vermediğimi onları uyarmadığımı nerden biliyorsun??ben burda sizi uyarma gereğini gördüysem sende git kumarhanelerdeki serserileri uyar neden benden bekliyorsun??

açık örnekleri var oyunu bırakan şükürler olsun bırakabildim diyor...birgün bu oyunu bırakırsanız umarım burda yazdıklarım aklınıza gelir ve ozaman bana hak verirsiniz...

neYSe taRtıŞma oRtamıNa döNmeye baŞLadı...biRiLeri umaRım knight iLe iLgiLi biRşeyler aRarken beNim yazdıkLaRımı göRürDe faydaLı olur bunu umuyOrum...
    Hayırlı oyunlar

Alıntıları Göster
    oynıyan oynar
    belki yararı yok ama zevk alıyom oynamaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: messi19

oynıyan oynar
    belki yararı yok ama zevk alıyom oynamaktan

Alıntıları Göster
    Bende bıraktım karı-kız işine girdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.