Şimdi Ara

KNİGHTOFKİNGDOMS yuksek rate server arayanlara sinir yapmadan kasmak ve pvp yapmak isteyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eger bos zamanlaraindan yuksek rate bir sever arayanlara oneririm hem kasamasi kolay hemde yunalilarla baygi bir kapisma imkanin oluyo 1kx rate olup max enchant +30 fakat yapmasi bayaği zor yuksek rate oynamak isteyen arakadaslar olursa ben burdayim tamamen geyik ve keyif yapmak iicin burda olmak isteyenlere yardima hazirim bu oyunda sinir yapmayi cok uzun zaman once biraktim ...

ESKİLER VE YENİLER:)KASTİEN redcluper DİDİ redlov STARİS REDCLOUD KNİGHT OF KİNGDOMS REDCLUPER

• serverin adresini verseydin barinedir adresi?
  • www.knightofkingdoms.net
  • adres deismis özür adresin son hali suwww.kingdomofkings.com
  • bu C4 mu
  • Semih burdan Botasa ucarim valla kor c5 o
    Notice to all servers: WE ARE NOT C4 ANYMORE! WE ARE C5! YOU NEED A C5 CLIENT TO PLAY BURDAN ne anliyon semih
    Ben kararsiz kaldim valla evolvomu good evilmi bumu 1ine baslicam ama hangisine
  • okuyamadık herhalde ben sana ucmambile yanıma getittirrim de hellederim işimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 763mb -- 11 Şubat 2007; 14:08:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VALLA BEYLER SERVERDE BEN SON2 AYDİR TAKİLYOM HİC FEAN DEİL BUG YOK GİBİ BİR SEY VE EN ONEMLİSİ C5 MOBLARİ NERDEYSE FULL OLARAK VAR BEN TAVSİYE EDERİM
  • ustam tawsi ette server kapandi
  • EYW ACİLDİ SİMDİDE:d BAQ BİSİ DİCEM BUNDAKİ SUB CLAS GOREVİ NASİL YAA BU MİMİR BİDE STAR OF DES ALDİM FAKAT GOREV OLMUYOO PURE SİLVER FELAN İSTİYOO YARDİMCİ OLURMUSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.