Şimdi Ara

KNİGHTONİNE HASTALIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar aynen baslıktaki gibi bu oyun bir hastalık insan ne olursa olsun bırakamıyor sadece oyunu bırakmak için +7 shel set +7 raptor w.e ler ve diğer unıglerimi çöpe atıp yaktım oyunu sildim pc den ama yinede bir gun sonra geri yukledim.

Peki Knight benden nelermi aldı ?

Ben kafe işletiyordum mahellenin gencleri ile clan kurdum artık hem clan hem arkadaslık olayı olduğu için para olayı kalktı aramızda hergun fazladan pc actım yeri geldi bir bos için kafeyi kapattım. Müşteri geldi oyun oynamaktan ilgilenmedik müşteri kaybettik gecemi gunduzumu clan kassın die item olsun die pazarda harcadım kasamadım yanlız oynadığım donemde yaptığım +1 unıgleri adamlar kassın die satıp mana parası verdim sonucmu ?

Sonuc adamlar kastı itemler fullendi clandan çıktılar aynı mahellede oturuyorduk noldu peki hem kafeyi kapatmak zorunda kaldık hemde bir çok arkadas dediğimiz kişi item lvl tamam olunca bizi sattı die arkadaslık bitti. Peki bu oyun hayatımızdan bu kadar sey alıp giderken neden hala oynuyoruz çünkü alışkanlık yapıyor ben simdi ne mi yapıyorum memleketime gidiyorum sadece bu oyundan kurtulmak için 1 ay kalmayı dusunuyorum orda net yok knight ta ben bunu cozum olarak gördüm. Şimdi bir çok kişi yazıcak yok o senın zaafiyetin yok biz hastası değiliz kimse burda atıp tutmasın eğer +60 itemleri sağlam bir charın varsa bu oyundan vazgecmek cok zordur.

• Hak Veriyor Bu Bi Hastalık Ama Benim HAstalıgım Olumcul Derece DegıL istedigim zaman oynamaıgım cok oluor
  • war böle bi hastalık bende aynı senin gibi yaptım ama bırakamadım en ii si yeminetmek ben az biraz öle bıraktım knightı ama en fazla 1 ay dayanabildim:(

• quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

Hak Veriyor Bu Bi Hastalık Ama Benim HAstalıgım Olumcul Derece DegıL istedigim zaman oynamaıgım cok oluor

knight kapalı suan dimi madem o kadar bagımlı deilsin knight kapalı oldugu halde oyunun acılmasını pc basında bekliosun ve bu forumda bile knight hakkında konusmaya dvm ediosun
    sormak istedigim bagımlı deilsen nie hala pc basınca dh'de knight hakkında msj atıosun? git tv izle gez öle bekle knighttın acılmasını! bu topicde knight hakkında konusan cogu üye en az günde 10saat oynuor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 30 Ağustos 2006; 13:53:02 >

• herkes hastalik teshisi koyuyor am nedense kendisnin oynuyor olmasi gecicidir idtediggi zamn birakir ve az oyunuyor havasindadir... bende gecengun 62 ve 64 lvl 2 carimin butn itemlerini yaktim ve oyunu oynamycam dedim. grafik program yukledim ve oblarla ugrasmay basladim am 10 gun surdu yine pc nin basinda nobet bekliyorum gece uyanip tezgah kurmussam neler satlim yada dc olmusmu diye bakiyorum.. beyler ben bu alskanligimin keske baska bir alnda olmasini isterdim emini buna ayrdigimiz zaman ve dikati baska bir ise ayrsaydik atta gelecek tasamiz kalmazdi.. nediyelim ben koxp kulnarak banlanmayi bekliyorum umarim gm banlar ve bende bu oyundan kurdulurum diyorum... sizce birakmamiz neden bukadar zor..
  • Dostum Yazdıklarını Okudum ve Cok Sinirlendim. Unutma ne olursa olsun Hersey Sende Baslar Sende biter. Bi oyunun Hayatını Alt Uste etmesine İzin verdiysen senin idealinden Bunyenden Suphe duyarım..Dozunu Bilip Oynasaydın Bircok Musteri kazanırdın.. Boyle Sacma sapan sorular yazıp İnsan gibi Oynayanların Aklını Karıstırma. Bence sen Koyune Gidicegine Pisikolga git piskoljik dengen iyi degil ki Bu kadar Sacmalıga Dur dememissin.

BİRAZ AKKILI OL KENDİNE SAHİP CIKMASINI OGREN

insallah yazdıklarımı okursun.....
  • ya bnde gecen yaz ewe girmezdim knıghtı bi yukledim bu yaz daha dısarı cıkamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    stres ilacı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KNİGTA

• Goriyorum ki Bu forumda herkez Cocuk veya Oyle mi davranmak İstiyolar hepinizin Sanki piskolijik sorunlarınız var.. ANLAMIYORUM . Herkez bir Oyunun Hayatımı Mahfettiginden Bahsediyo.. Buna nasıl izin Veriyosunuz. Oynamayın demiyorum sadece Dısardaki Hayatla Baglantınız Kopmasın Dozunda oynayın su Lanet oyunu.. Bende oynuyorum ama Sizler gibi Degilim Sadece Can sıkıntısı Muhhabet Eglence amaclı... Bu kadar Kapılmanın Bi Alemi yok Forum da Boyle Konular Gordukce kendimi tuaf hissediyorum...
  • evet hastalık.'))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roots

Evet arkadaslar aynen baslıktaki gibi bu oyun bir hastalık insan ne olursa olsun bırakamıyor sadece oyunu bırakmak için +7 shel set +7 raptor w.e ler ve diğer unıglerimi çöpe atıp yaktım oyunu sildim pc den ama yinede bir gun sonra geri yukledim.

Peki Knight benden nelermi aldı ?

Ben kafe işletiyordum mahellenin gencleri ile clan kurdum artık hem clan hem arkadaslık olayı olduğu için para olayı kalktı aramızda hergun fazladan pc actım yeri geldi bir bos için kafeyi kapattım. Müşteri geldi oyun oynamaktan ilgilenmedik müşteri kaybettik gecemi gunduzumu clan kassın die item olsun die pazarda harcadım kasamadım yanlız oynadığım donemde yaptığım +1 unıgleri adamlar kassın die satıp mana parası verdim sonucmu ?

Sonuc adamlar kastı itemler fullendi clandan çıktılar aynı mahellede oturuyorduk noldu peki hem kafeyi kapatmak zorunda kaldık hemde bir çok arkadas dediğimiz kişi item lvl tamam olunca bizi sattı die arkadaslık bitti. Peki bu oyun hayatımızdan bu kadar sey alıp giderken neden hala oynuyoruz çünkü alışkanlık yapıyor ben simdi ne mi yapıyorum memleketime gidiyorum sadece bu oyundan kurtulmak için 1 ay kalmayı dusunuyorum orda net yok knight ta ben bunu cozum olarak gördüm. Şimdi bir çok kişi yazıcak yok o senın zaafiyetin yok biz hastası değiliz kimse burda atıp tutmasın eğer +60 itemleri sağlam bir charın varsa bu oyundan vazgecmek cok zordur.

olABILIR ama ben hep tek takılırım hıc öle kasma derdım yok suna lvlmıs buna paraymıs.ama bu oyun hastalık

• yaw harbi uyuşturucu gibi bu oyun yaa kim alıştırdıysa beni lanet ediom ona(sözüm sana göktuğ:D) KURTSRIN BENİ BU BATAKTAN DAHA ÇOK GENCİM
  • :) senın cocuk olduğun belli bana diyeceğine sen önce bir psikoloğa görün git avcılara sefaköye beylik duzune herkes bu oyuna sabah baslıyor gece 12 lere kadar sosyal aktivite denen bişe kalmıyor ha kalıyorsada cebinde fazla para yoksa mecburen oynuyamadıgındandır ha suda ayrı bir olay herkesin iradesi bir değildir tabiki bu oyuna ara sıra girip normal yasantısına devam eden kişiler vardır ama buyuk cogunluk hastası olmus bu oyunun onun için burda kalkıpta sacma sacma konusma bu frm da kime sorarsan sor bu oyundan vazgecmek cok zordur onun için kalkıp boş seyler söyleme. Zaten o kadar hastası olmussun ki yazdığıma bile tepki gösteriyorsun vence sen bakırköye felan git tedavi ol yoksa her bu oyun için yorum yapana veya baısna gelenleri yazana böyle tepki verirsen ruh sağlığı denen bişe kalmaz sende.
  • Ben Bu oyunu 5 ay Oncesinde Bıraktım . Lvl 60 charım vardı sadece sıkmıstı oyun beni Zaten Pek Girmiyordum Sattım.. Hayatımda Hic bir olumsuz Etkisi Olmadı Ustune Usluk bircok Yararını Gordum.. Sattıgım Char parası İle Ekran kartımı Yeniledim Tatilde Harcıcak Param da oldu.. Simdi Bu oyunun bana verdigi Zararı nedir ? Bos zamanımda TW yerine Pc oynamayı tercih etmem mi ?

AMA bide Sana Gelelim Butun Hayatım Karardı Maddi Manevi Olarak Coktum Diyosun.. İs Yerimi Kappatım Diyosun asosyal Oldun .. Butun Arkadaslarının Beni Sattıgını Soyluyosun.......

VE BANA

GİT BAKIRKOY DE YATMAMI SOYLUYORSUN SANA GULEMİCEM CUNKU BU DURUMUNA ACIYORUM..

SANA KALAN HAYATINDA BASARILAR DİLERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StyKill

Ben Bu oyunu 5 ay Oncesinde Bıraktım . Lvl 60 charım vardı sadece sıkmıstı oyun beni Zaten Pek Girmiyordum Sattım.. Hayatımda Hic bir olumsuz Etkisi Olmadı Ustune Usluk bircok Yararını Gordum.. Sattıgım Char parası İle Ekran kartımı Yeniledim Tatilde Harcıcak Param da oldu.. Simdi Bu oyunun bana verdigi Zararı nedir ? Bos zamanımda TW yerine Pc oynamayı tercih etmem mi ?

AMA bide Sana Gelelim Butun Hayatım Karardı Maddi Manevi Olarak Coktum Diyosun.. İs Yerimi Kappatım Diyosun asosyal Oldun .. Butun Arkadaslarının Beni Sattıgını Soyluyosun.......

VE BANA

GİT BAKIRKOY DE YATMAMI SOYLUYORSUN SANA GULEMİCEM CUNKU BU DURUMUNA ACIYORUM..

SANA KALAN HAYATINDA BASARILAR DİLERİM...

Sevgili kardeşim tamam oyunu bırakmışın ama bu oyunun bağımlısı çok belkide senin sosyla hayatının pozitifliği seni bağımlı hale getirmemiştir sen tepki vereceğine ben bu oyunu bıraktım bağımlısı olan arkadaşlarada örnek kelimeler yazacağına tepki veriyosun. Birde örnek vermeyi dene
    sağlıcakla kal...

• Hastalık olsa bile bırakmak sizin elinizde ... Yüksek lvl'li charınız varsa mesela +60 filan ; oyunu bırakmak istiyorsanız satın . Alacağınız para size kaybettiğiniz zamanı belki getirmeyebilir ; ama harcadığınız emeği bir nebze de olsa karşılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.