Şimdi Ara

KNİGHTONLİNE NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım sıkıldı yorum alayım sizdende dedim..

yapılan yorumlar var bunları sizlere örnek olarak sunucam sizinkilerde bu tarz olursa güzel olur..

başlıyorum..

1 : World of warcraft ve everquest oyuncuları tarafından oynayanların lamer olarak nitelendirildiği oyun..

2: Askerdeyken tanistigim ve her carsi izninde bir internet cafe bulup saatlerce oynadigim oyun.dis dunyadan,askerlikten ve tum dertlerden beyni soyutlayan ama carsi izninin bir cirpida bitmesi gibi bir yan etkiye sahip online cilginlik.

3: Oyun icerisindeki türklerin pek bir sevilmesinden olsa gerek,yurt disi tabanli olan xxxx forumundan türk ipleri ve kullanabilecekleri olası proxyler yapılan ddos atak sonrası banlanan,bagimliliktan ote bir bagimlilik yapan online oyun.

4: Hem oyunun kendisi hem de oynayanlar yüzünden yüzüne bakılmaması gereken yazılım parçası.

5: Artık hiçbişeyin eskisi gibi olmadığı oyun . ytl cinsinde satılan itemlerden tut yapılan bin türlü illegaliteye, oyun parası için babasını satacak veletlerden tut oyunun sürekli aç gözlü olması ve herşeyi paraya dökmesine kadar mide bulandıran, ama bırakılamayan oyun .

6: Oyunu oynamak için yapılması gerekenler şunlardır :

-> normal chat,mesaj bölümü, genel mesaj bölümü,clan mesajları ve herşey bloklanır.
    -> herhangi bir partiye girilmez, oyunda ayakta kalmanızı sağlayacak scrollar ( health yükseltme, hızlı koşma, defans sağlama ) alınır ve solo bir şekilde takılınır.

bunlar yapılmazsa özel mesajla veya parti/klan chat bölümünde şunlar okunur

"abı ıtem lazım aga para versene bana aga klan pls ben bı wcye gıdem sen kas aga, elındekı sılahı nerden buldun aga bana versene aga baba valla hıc param yok aga swt pls aga "

doğru düzgün, işini bilen bir klan ve oyuncularla tanışmadığınız sürece bu oyundan duyacağınız laflar bu ve benzeri laflardır ... ayrıca doğru düzgün adamda az kalmış durumda oyunda, oyunun yaş ortalaması 14 bile değil bu aralar ...

edit : ayrıca bu oyun yüzünden şu i harfi yerine ı harfi kullanan insanlardan da tiksinir oldum nerde karşıma çıksalar, bir çırpıda siliveriyorum kontaklarımdan, msn listemden, emailimden vs ... ya kardeşim klavyesinde ı harfi olmayan insanların ı yerine i harfi kullanmasını anlıyorum da, sen daha tr klavye dışında herhangi bir klavye kullanmadan neden yazarsın i yerine ı harfini ...

" abı benı bugun cok pıs dövduler " . bu nedir yav, türkçe mi ?

7: txrap'ın ızdırap çektirdiği oyun.

8: bir yandan oyunda levelleri birer birer atlarken diğer taraftan -farkında olmadan ya da olarak orasından emin değilim- gerçek hayatta level düşmenize neden olan bağımlıları için sanal da olsa bir nevi statü elde etmeye yarayan ego tatmin edicisi. öyle ki; sokakta bilmem nerenize takmadığınız muhabbeti beş para etmez 14 yaş civarı ergenler, sanal ortamda cengaver kesilmekte, abileri tarafından hayranlıkla izlenmekteler. hayat denen o elmadan koca bi ısırık almak yerine, koçanını kemiren şaşkınların ömür geçirgeci.

9: türkiye'de karakterine level atlatip satisa sunarak zengin olan adamlar yaratan oyun. misal 80 leveldeki bir karakter 1.5 milyardan asagi gitmiyor imis. bir baltaya sap olamayanlara sap olma imkani tanimis oyunmus.
    hatta lise talebelerine de okulu biraktiran, manyaklastiran; 300-500den sattiklari karakterleriyle, karnesi bok gibi gelen kardesin sanayiye yolculugu ritüelini ortadan kaldirmistir vatana millete hayirli olsun

10 : Uzun lafın kısası yalan olmuş bir oyundur. türkü/yabancısıyla yeni versiyonları gelmeden önce çok güzel bir ortamı vardı, artık yok ... hakkında hala birşeyler yazmak, söylemek istiyor insanlar fakat oynayanlar farkında ki, bu oyundan artık uzaklaşma zamanı çoktan gelmiş ve geçmiştir ...

11 : Login olma aşamasında peygamber sabrı gösterebilirseniz, iyi vakit geçirten bir oyun.
    login olmak denilen süreç de maalesef bir çok aşamadan oluşmakta. ilk olarak serverın makinanızda olan versiyonu kontrol etmesi ve oyunun açılması aşaması, genellikle bağlantı hatası verir. defalarca denersiniz. sonra login ekranında user, password girişi. büyük ihtimalle disconnect olursunuz. sonra server seçimi muhtemelen kitlenirsiniz. bu aşamaları geçtiyseniz karakter seçimi aşamasına gelirsiniz. bazen burda da takılma oluyor. ve son aşama oyunun yüklenmesi. yine kitlenme mümkün. oyun açıldıktan sonra da zafer çığlıklarını biraz daha ertelemek gerekir. çünkü oyuna bağlanmak oyunu oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. lag dolayısıyla bir işkence yaşayabilirsiniz. eğer ki bunlar yoksa keyif içinde oynayabilirsiniz. tabi o zamana kadar sıkılıp oyunu kapatma ve uninstall aşamalarına geçmediyseniz. tavsiye gece saat 12den sonra oynayın ya da ruh sağlığınız için hiç oynamayın.

12: Oynadığım süre içerisinde** forumlara pvp videoları taşınmış bir user olmama karşın, ucu bana dokunmamasına rağmen hack,dupe,ks** olayları yüzünden usandığım ve bırakma kararı aldığım, 7 cihan bir araya gelse geri dönmeyi aklımdan geçirmeyeceğim, pvp action u olmasa ucuz grafiklerine kimsenin katlanmayacağını düşündüğüm frp tarzı bir oyun.

13:Az buçuk oynadığım ve yabancı bir clana yanlışlıkla girmem sonucu clandaki 15 kişinin 10 tanesinden bu oyunu türklermi yazdı sorusunu işittiğim , partimizin kapasitesi dolduğunda onlarıda partiye alamadığımız için türk kullanıcılardan küfür işittiğim , kosp ve benzeri bi dünya hack programını kullanan yurdum insanından bıkmış bazı yabancı uyruklu arkadaşların fuck all turks diye clan kurduklarınıda görünce utanarak oynamaktan vazgeçtiğim oyun.

14 : Sahibi oldugunuz karakteri surekli canavarlarla ha$ir ne$ir ederek level atlamayi temel edinmi$ bir online oyundur.

bu oyunda level atlamak 30'lara kadar kolay, 30-40 arasi kolay-zor arasi, 40-60 arasi nah kolay, 60 ve sonrasinda ise cin i$kencesi gibidir. zira 60 level sonrasinda kar$iniza level gecmek icin 100 kusur milyon gibi rakamlar gelmekte kazanilmasi gereken experience olaraktan.

15: her sey account acip oyuna dalmamla basladi gecem gündüzüm knight oldu online oldu lakin söyle de bisey var ki : knight online... dünya offline

aylar sonra gelen edit: anladim ki xxxx sürülecek akil yokmus bende.. bu salak oyunu aylarca nasil oynamisim hayret!

evet bunlar bazı arkadaşLarın yorumlarıymış denk geldi aldım buraya kopyaladım,hoşuma gitti yorumlar bakalım bizim forumdandanda çıkıcakmı bişiler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 20 Şubat 2007; 17:43:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

canım sıkıldı yorum alayım sizdende dedim..

yapılan yorumlar var bunları sizlere örnek olarak sunucam sizinkilerde bu tarz olursa güzel olur..

başlıyorum..

1 : World of warcraft ve everquest oyuncuları tarafından oynayanların lamer olarak nitelendirildiği oyun..

2: Askerdeyken tanistigim ve her carsi izninde bir internet cafe bulup saatlerce oynadigim oyun.dis dunyadan,askerlikten ve tum dertlerden beyni soyutlayan ama carsi izninin bir cirpida bitmesi gibi bir yan etkiye sahip online cilginlik.

3: Oyun icerisindeki türklerin pek bir sevilmesinden olsa gerek,yurt disi tabanli olan xxxx forumundan türk ipleri ve kullanabilecekleri olası proxyler yapılan ddos atak sonrası banlanan,bagimliliktan ote bir bagimlilik yapan online oyun.

4: Hem oyunun kendisi hem de oynayanlar yüzünden yüzüne bakılmaması gereken yazılım parçası.

5: Artık hiçbişeyin eskisi gibi olmadığı oyun . ytl cinsinde satılan itemlerden tut yapılan bin türlü illegaliteye, oyun parası için babasını satacak veletlerden tut oyunun sürekli aç gözlü olması ve herşeyi paraya dökmesine kadar mide bulandıran, ama bırakılamayan oyun .

6: Oyunu oynamak için yapılması gerekenler şunlardır :

-> normal chat,mesaj bölümü, genel mesaj bölümü,clan mesajları ve herşey bloklanır.
    -> herhangi bir partiye girilmez, oyunda ayakta kalmanızı sağlayacak scrollar ( health yükseltme, hızlı koşma, defans sağlama ) alınır ve solo bir şekilde takılınır.

bunlar yapılmazsa özel mesajla veya parti/klan chat bölümünde şunlar okunur

"abı ıtem lazım aga para versene bana aga klan pls ben bı wcye gıdem sen kas aga, elındekı sılahı nerden buldun aga bana versene aga baba valla hıc param yok aga swt pls aga "

doğru düzgün, işini bilen bir klan ve oyuncularla tanışmadığınız sürece bu oyundan duyacağınız laflar bu ve benzeri laflardır ... ayrıca doğru düzgün adamda az kalmış durumda oyunda, oyunun yaş ortalaması 14 bile değil bu aralar ...

edit : ayrıca bu oyun yüzünden şu i harfi yerine ı harfi kullanan insanlardan da tiksinir oldum nerde karşıma çıksalar, bir çırpıda siliveriyorum kontaklarımdan, msn listemden, emailimden vs ... ya kardeşim klavyesinde ı harfi olmayan insanların ı yerine i harfi kullanmasını anlıyorum da, sen daha tr klavye dışında herhangi bir klavye kullanmadan neden yazarsın i yerine ı harfini ...

" abı benı bugun cok pıs dövduler " . bu nedir yav, türkçe mi ?

7: txrap'ın ızdırap çektirdiği oyun.

8: bir yandan oyunda levelleri birer birer atlarken diğer taraftan -farkında olmadan ya da olarak orasından emin değilim- gerçek hayatta level düşmenize neden olan bağımlıları için sanal da olsa bir nevi statü elde etmeye yarayan ego tatmin edicisi. öyle ki; sokakta sikinize takmadığınız muhabbeti beş para etmez 14 yaş civarı ergenler, sanal ortamda cengaver kesilmekte, abileri tarafından hayranlıkla izlenmekteler. hayat denen o elmadan koca bi ısırık almak yerine, koçanını kemiren şaşkınların ömür geçirgeci.

9: türkiye'de karakterine level atlatip satisa sunarak zengin olan adamlar yaratan oyun. misal 80 leveldeki bir karakter 1.5 milyardan asagi gitmiyor imis. bir baltaya sap olamayanlara sap olma imkani tanimis oyunmus.
    hatta lise talebelerine de okulu biraktiran, manyaklastiran; 300-500den sattiklari karakterleriyle, karnesi bok gibi gelen kardesin sanayiye yolculugu ritüelini ortadan kaldirmistir vatana millete hayirli olsun

10 : Uzun lafın kısası yalan olmuş bir oyundur. türkü/yabancısıyla yeni versiyonları gelmeden önce çok güzel bir ortamı vardı, artık yok ... hakkında hala birşeyler yazmak, söylemek istiyor insanlar fakat oynayanlar farkında ki, bu oyundan artık uzaklaşma zamanı çoktan gelmiş ve geçmiştir ...

11 : Login olma aşamasında peygamber sabrı gösterebilirseniz, iyi vakit geçirten bir oyun.
    login olmak denilen süreç de maalesef bir çok aşamadan oluşmakta. ilk olarak serverın makinanızda olan versiyonu kontrol etmesi ve oyunun açılması aşaması, genellikle bağlantı hatası verir. defalarca denersiniz. sonra login ekranında user, password girişi. büyük ihtimalle disconnect olursunuz. sonra server seçimi muhtemelen kitlenirsiniz. bu aşamaları geçtiyseniz karakter seçimi aşamasına gelirsiniz. bazen burda da takılma oluyor. ve son aşama oyunun yüklenmesi. yine kitlenme mümkün. oyun açıldıktan sonra da zafer çığlıklarını biraz daha ertelemek gerekir. çünkü oyuna bağlanmak oyunu oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. lag dolayısıyla bir işkence yaşayabilirsiniz. eğer ki bunlar yoksa keyif içinde oynayabilirsiniz. tabi o zamana kadar sıkılıp oyunu kapatma ve uninstall aşamalarına geçmediyseniz. tavsiye gece saat 12den sonra oynayın ya da ruh sağlığınız için hiç oynamayın.

12: Oynadığım süre içerisinde** forumlara pvp videoları taşınmış bir user olmama karşın, ucu bana dokunmamasına rağmen hack,dupe,ks** olayları yüzünden usandığım ve bırakma kararı aldığım, 7 cihan bir araya gelse geri dönmeyi aklımdan geçirmeyeceğim, pvp action u olmasa ucuz grafiklerine kimsenin katlanmayacağını düşündüğüm frp tarzı bir oyun.

13:Az buçuk oynadığım ve yabancı bir clana yanlışlıkla girmem sonucu clandaki 15 kişinin 10 tanesinden bu oyunu türklermi yazdı sorusunu işittiğim , partimizin kapasitesi dolduğunda onlarıda partiye alamadığımız için türk kullanıcılardan küfür işittiğim , kosp ve benzeri bi dünya hack programını kullanan yurdum insanından bıkmış bazı yabancı uyruklu arkadaşların fuck all turks diye clan kurduklarınıda görünce utanarak oynamaktan vazgeçtiğim oyun.

14 : Sahibi oldugunuz karakteri surekli canavarlarla ha$ir ne$ir ederek level atlamayi temel edinmi$ bir online oyundur.

bu oyunda level atlamak 30'lara kadar kolay, 30-40 arasi kolay-zor arasi, 40-60 arasi nah kolay, 60 ve sonrasinda ise cin i$kencesi gibidir. zira 60 level sonrasinda kar$iniza level gecmek icin 100 kusur milyon gibi rakamlar gelmekte kazanilmasi gereken experience olaraktan.

15: her sey account acip oyuna dalmamla basladi gecem gündüzüm knight oldu online oldu lakin söyle de bisey var ki : knight online... dünya offline

aylar sonra gelen edit: anladim ki xxxx sürülecek akil yokmus bende.. bu salak oyunu aylarca nasil oynamisim hayret!

evet bunlar bazı arkadaşLarın yorumlarıymış denk geldi aldım buraya kopyaladım,hoşuma gitti yorumlar bakalım bizim forumdandanda çıkıcakmı bişiler:)

bende bunlari diyecekdim zaten sen yazmissin

• oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuub

oyun

Ziyan bir oyun
  • quote:

oyun

senden rica etsem bir daha benim topiclerime bişi yazmasan olurmu ? yanlış anlama bak güzel güzel rica ettim.
  • Oyunun bu kadar çok oynanması basitliği, kolay oynaması noob girişi olanlar için 10-17 yaş arası için çok cazip bir oyun. Arkadasından gören bir acc alıp başlıyor. Bu ortam her ne kadar sanal olsada gerceğin yansımasını görmek mümkün. Sahtekarlar , arkadas gibi görünüp dolandıranlar , her türlü illegal işle uğraşanlar , küfürü ağzından eksik etmeyen ev tel ve adres istendiğinde sönen 10 yaş grubu bebeleri tarafından sıkı sıkıya oynanan , okul bitiminde paldır küldür oyuna koşan, kesn sistemi ile 10 yasında bebelere prem alma şansı dogmustur ve almıslardırda. Birde oyunu gercek hayattan kopmus , ailevi , arkadaslar yada cevresiyle sorunu olan , kendileri içini hayattan soyutlamak isteyen kişilerin evi yurdu olmuştur. Oyunun basitliğinin yanında insanda olusturdu hırs ve daha iyisine sahip olma isteği insanların gercek yüzlerini ortaya cıkarmıstır. Dediğim gibi her ne kadar sanal bir ortamda olsa artık sannaldık bir yaşam formunu bürünmüş knight online adının hakkını vermektedir. Nasıl kısa yoldan köseyi dönenler varsa oyundada soyarak carparak olanlar vardir. Nasıl 1 gecede gece kondu ( 5 katlı apartmanlar :P) oluyorsa exp bugla kasanlar ve benzeri olayları yapanlar. Koxp denen hile programı olmadan oynayamayan bebe tayfası , czde 5li ok açarak kazandığı np ile ailesinden kimi tatmin etttiği belli olmayan insan yumakları. Birde frp fantastik hastası olup benim gibi oyuna başlayanlar SOnra oyunda iyi arkadaslar bulan ,clanı altında toplayan, çekirdek bir yapı olusturup bu pisliğe direnmeye çalısan , sırf kendisi için clanda olan arkadaslarını bırakmak istemeyen , oyunu sevdiği için oynayan , oyunu sadece legit oynayan ve işte bu önemli knightin hakkını veren progamer lar. Teraziye baktığımızda pisliklerin çok daha ağır bastıgını fark ediyoruz.Biliyorum oyundaki itibar realde işe yaramaz. Biliyorum oyunun bana bir getirisi yok. Biliyorum oyun benden bazı şeyleri çalıyor.Biliyorum unide daha fazla çalısmam lzm Ama neden hala bırakamıyorum? Belkide hepimizin psikolojik yardıma ihtiyacı vardır

not: Yazım yanlısları varsa sorry :)

• knight online bir oyunda tek kelimeyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fontun adi nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Oyunun bu kadar çok oynanması basitliği, kolay oynaması noob girişi olanlar için 10-17 yaş arası için çok cazip bir oyun. Arkadasından gören bir acc alıp başlıyor. Bu ortam her ne kadar sanal olsada gerceğin yansımasını görmek mümkün. Sahtekarlar , arkadas gibi görünüp dolandıranlar , her türlü illegal işle uğraşanlar , küfürü ağzından eksik etmeyen ev tel ve adres istendiğinde sönen 10 yaş grubu bebeleri tarafından sıkı sıkıya oynanan , okul bitiminde paldır küldür oyuna koşan, kesn sistemi ile 10 yasında bebelere prem alma şansı dogmustur ve almıslardırda. Birde oyunu gercek hayattan kopmus , ailevi , arkadaslar yada cevresiyle sorunu olan , kendileri içini hayattan soyutlamak isteyen kişilerin evi yurdu olmuştur. Oyunun basitliğinin yanında insanda olusturdu hırs ve daha iyisine sahip olma isteği insanların gercek yüzlerini ortaya cıkarmıstır. Dediğim gibi her ne kadar sanal bir ortamda olsa artık ****dık bir yaşam formunu bürünmüş knight online adının hakkını vermektedir. Nasıl kısa yoldan köseyi dönenler varsa oyundada soyarak carparak olanlar vardir. Nasıl 1 gecede gece kondu ( 5 katlı apartmanlar :P) oluyorsa exp bugla kasanlar ve benzeri olayları yapanlar. Koxp denen hile programı olmadan oynayamayan bebe tayfası , czde 5li ok açarak kazandığı np ile ailesinden kimi tatmin etttiği belli olmayan insan yumakları. Birde frp fantastik hastası olup benim gibi oyuna başlayanlar SOnra oyunda iyi arkadaslar bulan ,clanı altında toplayan, çekirdek bir yapı olusturup bu pisliğe direnmeye çalısan , sırf kendisi için clanda olan arkadaslarını bırakmak istemeyen , oyunu sevdiği için oynayan , oyunu sadece legit oynayan ve işte bu önemli knightin hakkını veren progamer lar. Teraziye baktığımızda pisliklerin çok daha ağır bastıgını fark ediyoruz.Biliyorum oyundaki itibar realde işe yaramaz. Biliyorum oyunun bana bir getirisi yok. Biliyorum oyun benden bazı şeyleri çalıyor.Biliyorum unide daha fazla çalısmam lzm Ama neden hala bırakamıyorum? Belkide hepimizin psikolojik yardıma ihtiyacı vardır

not: Yazım yanlısları varsa sorry :)

teşekür ederim arkadaşım,tahmin ettiğim gibi oldu topic coluk cocuk dolu bu oyun nedir diye soruldugunda geyik bile olsa insanların görüşleri olmalı ama nerde:) bu forumdan bu konuya senin gibi yorum yapıcak adam sayısı 10 çıkar 11 demez az daha bekleyeyim sonra kaldırayım topici kirlilik yapmasın bari.

• gereksiz zaman kaybı bağımlılık vs kötü alışkanlıklara knight online denir
  • oyundan nefret etmek kendimize hakaret etmek gibi bi şey. bi kere severek oynuyoruz. sonradan boku çıktı o ayrı.seviye korkunç düştü.ortada bir sürü klavye delikanlısı türedi.bunun elbette yaşla da ilgisi var ama esas köken aile terbiyesi ve tv neslinin oyuna hakim olmaya başlamasında.bazı klanlarda yaş sınırı uygulamasına başlanmasının sebebi de bu olsa gerek.yaşı küçük kardeşlere oynamayın demiyoruz.sadece konuşma üslubuna dikkat etmelerini salık veriyoruz. ben son zamanlarda dut yemiş bülbül gibiyim.oyuna girer girmez ilk yaptığım pm yi kapamak oluyor.zira bir kaç tanıdık dışında konuşacak eleman bulmak çok zor.daha ne kadar tahammül ederim bilemiyorum ama şu aralar zevk almaya çalışıyorum.
  • Knight ONline Deyince İlk AKlıma Gelen Dupe,ßug,Hack,Haksız Yere Ban,Koxp Vs Vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

oyun

senden rica etsem bir daha benim topiclerime bişi yazmasan olurmu ? yanlış anlama bak güzel güzel rica ettim.

:D

haklısın arkadaş soyuldukça tekrar başlama hırsı getiren bi oyun lanetolsun bu oyuna başlıdıgım güne başlatan kişiye de küfür edicem ama abim saygısızlık etmeyeyim
  • AntiKQTeam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.