Şimdi Ara

:::KnightOnlineVideoTopici:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bu tür şeyleri izlemekten aşırı zevk alan biriyim ve knight online hakkında her videoyu izlemek istiyorum
    Eğer elinizde Knight hakkında çekilmiş video linki varsa bu topice yazıp herkesiz izlemesini ve bunlar hakkında yorum yapılmasını sağlarsanız mutlu olurum

%%%%%%%%%%%%%%%%%%ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER%%%%%%%%%%%%%%%%%%

• bu konu açılmıştı biçok kez araştırma yapmadan gelmişin lütfen melih yapma böle şeyler yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: peSimiStic

bu konu açılmıştı biçok kez araştırma yapmadan gelmişin lütfen melih yapma böle şeyler yaw

Kardeş arama yapmaz olurmuyum ya tarattım ama iki topic şey geldi ve o topiclerdede video yoktu yani anlayacağın bulamadım sadece 1 tane war ve oda blood clanından bir orc human town in yapıo
    Yani anlayacağın yoq hiçbirşey
  • ya bende 12 tane video var ama onları upload etmek biraz uzun sürer güzellerini upload etmeye çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ya bende 12 tane video var ama onları upload etmek biraz uzun sürer güzellerini upload etmeye çalışırım

Şimdiden teşekkür ederim bu arada arama yapmıştım adamın biri video çekmiş ve rapidshare ile koymuş videoyu açamadım nası yapacağımı sölerseniz sevinirim
    Sayfanın linki bu;
    http://rapidshare.de/files/4792430/kat_al__305_m.wmv.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ya bende 12 tane video var ama onları upload etmek biraz uzun sürer güzellerini upload etmeye çalışırım

Şimdiden teşekkür ederim bu arada arama yapmıştım adamın biri video çekmiş ve rapidshare ile koymuş videoyu açamadım nası yapacağımı sölerseniz sevinirim
    Sayfanın linki bu;
    http://rapidshare.de/files/4792430/kat_al__305_m.wmv.html

upload ediyorum şu anbiraz uzun sürcek ama bekleyicez

• Nasıl arama yapmanız gerektiğini üst konuda anlattım... Aynı türden birçok konu açıldığı için bu topic kilitlenmiştir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.