şu an siteye girdiğimde benden hiç bir şey istemiyor normal giriyorum ama eğer dün hacklendiyse adamlar köşeyi dönmüştür ne iş
quote:
Orijinalden alıntı: @Ufuk@
şu an siteye girdiğimde benden hiç bir şey istemiyor normal giriyorum ama eğer dün hacklendiyse adamlar köşeyi dönmüştür ne iş
Alıntıları Göster
Of bak dün siteye girmeye çalıştıında çıkıyodu ıd pass istiodu yani oraya yazanlar hacklendi büyük ihtimal ama bn account terminated bi account u yazdım açılmadı gene site bncede ne iş
quote:
Orijinalden alıntı: WDBY
Of bak dün siteye girmeye çalıştıında çıkıyodu ıd pass istiodu yani oraya yazanlar hacklendi büyük ihtimal ama bn account terminated bi account u yazdım açılmadı gene site bncede ne iş
Alıntıları Göster
Hemen site hack lenmiş demek kolay ama bir dayanak biraz bilgi lazım değil mi? Madem öyle düşünüyorsun site hack li adamlar neden milletin login olmasını beklesinki zaten db lere ulaşmışlardır (Milyonlarca klasör).
Serverlerine bakım yapmışlar siteye de girememesi gayet normal...
quote:
Orijinalden alıntı: Deli_Warrior
Hemen site hack lenmiş demek kolay ama bir dayanak biraz bilgi lazım değil mi? Madem öyle düşünüyorsun site hack li adamlar neden milletin login olmasını beklesinki zaten db lere ulaşmışlardır (Milyonlarca klasör).
Serverlerine bakım yapmışlar siteye de girememesi gayet normal...
Alıntıları Göster
olabilir ama ben girdim bişi olmadı ?
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
Sıra sana gelmemiştir
quote:
Orjinalden alıntı: WDBY
KNİGHTONLİNEWORLD.COM hacklenmiştir farketmişsinizdir siteye girmek istediğinizde ıd pass soruyor... charınızı kaptırmak istemiosanız siteye login olmayın ve özellikle de siteyi açmay istediğinizde size sorulanıd pass e cvp vermeyin kapatın tabi siz bilirsiniz
benim dengesiz arkadaşım biLip biLmeden niye konuşuyosun ? Azcık Php , htmL den AnLasan böyLe ötmessiniz :)
hackLenme feLan yoktur Webmaster siteye Erişimi Kapatmak için index.php ye Bi kaç kod ekLiyo ve siteye girişte şifre istiyo Eğer doğru yazarsan Siteye normaL giriş yaparsın :)
quote:
Orjinalden alıntı: WDBY
KNİGHTONLİNEWORLD.COM hacklenmiştir farketmişsinizdir siteye girmek istediğinizde ıd pass soruyor... charınızı kaptırmak istemiosanız siteye login olmayın ve özellikle de siteyi açmay istediğinizde size sorulanıd pass e cvp vermeyin kapatın tabi siz bilirsiniz
KUZEN NE UYDURUYON GENE YA
quote:
Orijinalden alıntı: zurvan
bu oyunu ne zaman sorunsuz yapıcaklar merak edıyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: baretto05
hiç bi zmn
quote:
Orijinalden alıntı: PuNiSH3R_26
quote:
hiç bi zmn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PuNiSH3R_26
quote:
hiç bi zmn
quote:
Orijinalden alıntı: PuNiSH3R_26
quote:
hiç bi zmn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PuNiSH3R_26
quote:
hiç bi zmn
hackleyeni tanıyosanız söyleyin bi zahmet şu forgot pass ı aktifleştirsinler ondan sonra bizi hacklesinler
quote:
Orijinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner
hackleyeni tanıyosanız söyleyin bi zahmet şu forgot pass ı aktifleştirsinler ondan sonra bizi hacklesinler
ya çok güzel atıyorsun şimdi girdim dur ssyide koycam şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: karus_down
ya çok güzel atıyorsun şimdi girdim dur ssyide koycam şimdi
Alıntıları Göster
la ne atıon yaawww yeni girdim ss koymayı bilimmom