Şimdi Ara

Knightonlineworld.com Tekrar Hizmette!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi, herkes işinin başına o zmn.

Edit: Site aktif ama işlemler gerçekleşmiyor, her kullanıcı adına kullanılıyor diyor, şifre bölümüne geçmek 1 saat sürüyor, sitede bir problem var, açtıklarına göre o da hallolur kısa sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 4 Aralık 2012; 21:04:07 >

• Pus icin actılar,millet premium alamıyor biz parayı nasıl kazanacağız diye telaşa düşmüşler belli ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EU sitesinde de üyelik alınmıyor. Umarım hallolur.
  • usko da almıyor üyelik...
  • Pus açılmıyor
  • üyelik almanın yolunu bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WickedGuy

üyelik almanın yolunu bilen varmı ?

Aynen chrome .explorer firefox operada denedim sayfa donuyor kalıyor öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyelik aldım bu sefer, ama aktivasyon maili gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var...
  • E-posta adresine doğrulama kodu gelmeyen arkadaşlar;

Siteye girip "Forgot Your ID" seçeneğine tıklayın, açılan pop-up penceresinde sağ üstte "Please click the link to receive again." seçeneğine tıklayın ve aldığınız ID ve E-posta adaresini girin, doğrulama kodu gelecektir.

Not: Üyelik alırken GMail kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

E-posta adresine doğrulama kodu gelmeyen arkadaşlar;

Siteye girip "Forgot Your ID" seçeneğine tıklayın, açılan pop-up penceresinde sağ üstte "Please click the link to receive again." seçeneğine tıklayın ve aldığınız ID ve E-posta adaresini girin, doğrulama kodu gelecektir.

neden gmail acaba?
  • quote:

Adamın dibisin! Hesabım MSN olmasına rağmen geldi. Başlayayım lv kasmaya artık!

Destan 1,2,3 hepsi dolu yav arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 5 Aralık 2012; 21:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

neden gmail acaba?

Hotmail ve Yahoo'da bazen mail geç yada gelmeme gibi sorunlar olabiliyor, GMail'de anında geliyor ve daha güvenli, bu yüzden GMail öneriyorum.

• değişiklik olacak dediler hiç bi değişiklik olmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

neden gmail acaba?

Hotmail ve Yahoo'da bazen mail geç yada gelmeme gibi sorunlar olabiliyor, GMail'de anında geliyor ve daha güvenli, bu yüzden GMail öneriyorum.

eline sağlık şimdi aldım sayende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.