Bildirim
Knull vs rkt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Thor kralım alır galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede alır gibi ama adam celestiala tek atmış benim kafamı karıştıran da bu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli olmaz. Rkt'da tek dokunuşla mangogu öldürüyorduquote:
Orijinalden alıntı: Lord of darks
Bencede alır gibi ama adam celestiala tek atmış benim kafamı karıştıran da bu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mongog bi celestial edermiki hocam ki bu celestial güçlü bir celestial ben mangog u odinin biraz üstü diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek attığı celestial yüksek seviye ise knull alır -
ya kardeşim adamanın tek attığı karakter red celestiall abartmayın ona bakılırsa odin 9 celestialın gücüne dayanıp onların zırhını deldi hatta jarnbjornli thor bile bir celestial zırhını delebiliyorsa rkt neler yapmaz birde rkt odinden katlarca güçlü bu arada knull dediğimiz arkadışın en op feati necroswordu yaratması ve old king thor necroswordlu gorru yenebiliyorken rkt knulla neler yapmaz bu arada knull en fazla low-multiversal rkt en az low-multiversal siz hesaplayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X