Şimdi Ara

KO Belki oynanmaz ama bir gelir kapısı olabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Knight Onlinede Gb fiyatları uçmuş durumda ve itemler çok ölü rakamlarda pazarda bulunuyor. +21 itemler pazarda 9 gbden satışa sunulmuş. Buda demek oluyorki bir devir kapandı ve serverde item fazlalığı var. İşte tamda böyle bir zamanda siz değerli arkadaşlarımın bilmesi gereken şey ise 9 gb değeri olan bir itemi şu durumda 6-7 gbye her türlü bulabileceğinizdir.
    Çekin 2 gb mantıklı bir şekilde al sat işine girin ve ayda 100 gbye kadar kar sağlayıp bunun ticaretini yapan sağlam firmalara satış yaparak ek gelir elde edin.
    Bu konu hakkında eklemek istediklerinizi eklerseniz memnun olurum

• Oyunun yarısı zaten pazar yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin ders calisin 3 5 kurusun derdine mi dustunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ayda akşam buy pazarı açıp sabah sell bırakarak 300 gb yapabilirsenki çok kolay nereden baksan 4500 tl para ediyor. Çokta küçümsenecek bir miktar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcntrhn -- 29 Aralık 2015; 10:51:51 >
  • öldü kardeşim oyun öldü artık
  • mrtcntrhn kullanıcısına yanıt
    ne alip satiyorsun buyda gunluk 10gb birakacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buy ve sell olayının hızlı olduğu ayrı ayrı saatler vardır
    Şahsen rogue +11 reb shell set buydan piyasadan 100m aşagıda açarsan bir dv +11 shard +11 reverse 100m asagıdan açarsan zaten öğlen 2 den akşam 10 a kadar toparlamış olursun bu itemleri akşam pazar fiyatından kurup pcyi kendi haline bırakırsan bir sonraki gün buy açacağın öğlen 2 ye kadar zaten 7 gb kasmış olursun. tabi bunlar en basit yöntemler.
    Şu an serverde en çok base itemler rağbet görüyor. Rogue ve Warrior itemleri elde asla kalmıyor.
    Şu an +11 dark vane 950 m den pazarda inanmazsın 2 gün önce 550 m den çektim buy ile. 850 den koydum 1 saatte gitti. Al sana 3 gb. =))) ss'ler ekleyeceğim sırf sizin için yakın zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrtcntrhn kullanıcısına yanıt
    dogrudur.ben midgarddayim burda rekabet cok pazarda gunde 1.5gb aldigim zaman sukrediyorum. hangi serverda yapiyorsun sen bu isi? birde 800e alip 900e sattiginda zaten 2 item satabilirsin 2gb gelmis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcntrhn

buy ve sell olayının hızlı olduğu ayrı ayrı saatler vardır
    Şahsen rogue +11 reb shell set buydan piyasadan 100m aşagıda açarsan bir dv +11 shard +11 reverse 100m asagıdan açarsan zaten öğlen 2 den akşam 10 a kadar toparlamış olursun bu itemleri akşam pazar fiyatından kurup pcyi kendi haline bırakırsan bir sonraki gün buy açacağın öğlen 2 ye kadar zaten 7 gb kasmış olursun. tabi bunlar en basit yöntemler.
    Şu an serverde en çok base itemler rağbet görüyor. Rogue ve Warrior itemleri elde asla kalmıyor.
    Şu an +11 dark vane 950 m den pazarda inanmazsın 2 gün önce 550 m den çektim buy ile. 850 den koydum 1 saatte gitti. Al sana 3 gb. =))) ss'ler ekleyeceğim sırf sizin için yakın zamanda

Hangi sw

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

dogrudur.ben midgarddayim burda rekabet cok pazarda gunde 1.5gb aldigim zaman sukrediyorum. hangi serverda yapiyorsun sen bu isi? birde 800e alip 900e sattiginda zaten 2 item satabilirsin 2gb gelmis olur

Ortam nasıl kardeş 2 2.5 ay sonra Dönmeyi planlıyorum Allah'ın izniyle base oynucam kalabalık mı

• base hakkında bilgim yok ama cz baya kalabalık pk da hile vs yok. ama item şart mage için ornek vereyim fr mage için en az +2 dual fr +2 lbol 7 aztec hp cross lkp1 vs lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

base hakkında bilgim yok ama cz baya kalabalık pk da hile vs yok. ama item şart mage için ornek vereyim fr mage için en az +2 dual fr +2 lbol 7 aztec hp cross lkp1 vs lazım.

Üni sınavını bekliyorum öyle bi özledim ki şuan koysan önüme sabaha kadar oynarım insallah 2 ay sonra oyunlardayım cok sagol yorumun icin para kasma ve exp kolaylaşmış diyolar doğrumu ?

• Ben şu an diesdeyim pazar durgun durgun olmasını kötü algılamayın aslında çok iyi birşey az konuş öz konuş derler ya o misal. Buydan istediğin itemi çekmek saatini almıyor. Ama satmak biraz sabır işi yinede 24 saat içinde alım ve satım kotanı tutturman mümkün tabi istisnalar dışında. Dediğim gibi başlangıçta herkez zorlanır ne alabilir ne satabilir ama zamanla pazarın kurdu olduğunda nerede hangi item için hangi saatlerde buy kurulur. En çok giden item nedir. Tavsiyem sakin saatlerde buy yapmanız. Kalabalık saatlerde sell
  • +21 itemmi
    benim en son zamanlarımda +9 dan başka birşey yoktu +8 shard aldığımda ares sallanmıştı o zaman 350 tl bayılmıştım vay be kaç yıl olmuş bırakalı tamamınıda 2000tl ye yakın okutmuştum
  • doğru diyor. Oyun girişnde 70-80 sıra var ama exp slotları eslant vs. genelde boş. Herkes pazar yapıyor :)
  • +21ler artık pazarda 9 gbden düşüyor shard dahil eskisi gibi değil artık krowaz çıktıkdan sonra oyunda bir tek pazar sarıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.