Şimdi Ara

Ko da sizi en mutlu eden olay ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ko empire zamanında ben ilk defa gr 4 bi clana girmiştim kolluk yeşil diye sevinçten uçmuştum

ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKICAĞINDAN EMİNİM PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYOM

• Kutu Kırdırırken Shard Çıkması Beni Çok Sevindirmişti
  • KO'nun bana kazandırdığı ve beni en mutlu eden şeyi kazandırdığı dostluklardır. Hiç yüzünü görmediğim gerçekten tanımadığım halde 3 senedir kardeş gibi olduğum 4-5 kişi var ve belki reel arkadaşlarımdan bile daha güvenilirler...
    Kendi isimlerini vermicem ama onları tanıdığım rumuzları:
    Riforma, McShane, Aji_Dahaka, Hollow_Man dahasıda var ama bana en yakın olan Cypher tayfamızın demirbaşları olan bu dostlardır. Şu an hiçbiri KO oynamamasına rağmen halen görüşürüz. KO sayesinde tanıştık ama KO olmadanda devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

KO'nun bana kazandırdığı ve beni en mutlu eden şeyi kazandırdığı dostluklardır. Hiç yüzünü görmediğim gerçekten tanımadığım halde 3 senedir kardeş gibi olduğum 4-5 kişi var ve belki reel arkadaşlarımdan bile daha güvenilirler...
    Riforma, McShane, Aji_Dahaka, Hollow_Man dahasıda var ama bana en yakın olan Cypher tayfamızın demirbaşları olan bu dostlardır. Şu an hiçbiri KO oynamamasına rağmen halen görüşürüz. KO sayesinde tanıştık ama KO olmadanda devam ediyoruz.
    KO nun bana kazandırdıkları L.J arkadasımızınki ile aynı cok iyi dostlarım oldu burdan hepsine tektek tessekkur ediyorum.

Beramus RangersClub clanının lideri Amardur,Lord_İbelin,Lio_Rogue_Tr,Dakter,Samsunlu_Rıdvan,Atestopu,Fret
    Onceki Clanım Angels
    Ufuk,İmam

size cok tessekkur ederim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

KO'nun bana kazandırdığı ve beni en mutlu eden şeyi kazandırdığı dostluklardır. Hiç yüzünü görmediğim gerçekten tanımadığım halde 3 senedir kardeş gibi olduğum 4-5 kişi var ve belki reel arkadaşlarımdan bile daha güvenilirler...
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

katılıyorum ko nun bize kazandırdığı tek şey yeni dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wolsec

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

katılıyorum ko nun bize kazandırdığı tek şey yeni dostlar

Alıntıları Göster
    ilk boss umu kestiğimde

+8 md lerimi ilk elime aldığımda

clanımın kolluğu yandığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 8 Ocak 2007; 22:30:40 >

• charımın hacklenmesı knıghtı bıraktım asosyal bırı oolmustum duzeldım

quote:

Orjinalden alıntı: SinnerAngel

ko empire zamanında ben ilk defa gr 4 bi clana girmiştim kolluk yeşil diye sevinçten uçmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

charımın hacklenmesı knıghtı bıraktım asosyal bırı oolmustum duzeldım

quote:

Orjinalden alıntı: SinnerAngel

ko empire zamanında ben ilk defa gr 4 bi clana girmiştim kolluk yeşil diye sevinçten uçmuştum

oyunu bıraktım dıye mutluyum herkese tavsıye ederım kendimizi bi oyuna köle etmişiz neyse ne desem herkese boş gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

ilk boss umu kestiğimde

+8 md lerimi ilk elime aldığımda

clanımın kolluğu yandığında

Alıntıları Göster
    ilk +8 shardımı balıına bastıımda
    ve tüm knightta tanıştıım qahankha larım lhaa tabhiki
    bu knight benden cok şey götürdü cok şey getirdi anlıcahın
    aresden libera996
  • PRESİZ B1E GİRDİĞİMDE ÇOK MUTLU OLDUM.BİDE ARDREAMDA KESTİĞİM İLK ADAMDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

oyunu bıraktım dıye mutluyum herkese tavsıye ederım kendimizi bi oyuna köle etmişiz neyse ne desem herkese boş gelecek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tako07

• quote:

Orijinalden alıntı: *[EMRE]*

PRESİZ B1E GİRDİĞİMDE ÇOK MUTLU OLDUM.BİDE ARDREAMDA KESTİĞİM İLK ADAMDA
    Güzel şeyler yazmışsınız Devamını bekliyorum Başınıza gelen anormal durumlarıda yazabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinnerAngel

Güzel şeyler yazmışsınız Devamını bekliyorum Başınıza gelen anormal durumlarıda yazabilirsiniz

Alıntıları Göster
    dostluk arkadaşlık yarımlaşma dayanışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

dostluk arkadaşlık yarımlaşma dayanışma

Alıntıları Göster
    ılk pelerın gıydıgımde 2 sene once
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

ılk pelerın gıydıgımde 2 sene once

Alıntıları Göster
    Ultima bitmişti. bende aldanıp knight oynadım ilk 35 kağıdını aldığımda öle sevinmiştim ki. abyss de bi gün durmuştum. çıkan abyss leride satmıştım. 2 sene oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Ultima bitmişti. bende aldanıp knight oynadım ilk 35 kağıdını aldığımda öle sevinmiştim ki. abyss de bi gün durmuştum. çıkan abyss leride satmıştım. 2 sene oluyor .

Alıntıları Göster
    Presiz Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Alıntıları Göster
    ilk kekury düşürdügümde
    +8 fp bastıgımda

• benımde arkadaslıklar 6 aydır oynuyorum 2 sıde benden buyuk ama cok ıyı arkadaslarım nıcklerı :

ULUKAGAN

YENICERI DIGER CHARI GERMIYANOGLU

PATHOS SERVERINDELER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlyprince

ilk kekury düşürdügümde
    +8 fp bastıgımda

Alıntıları Göster
    eskisden para cok zor kasılırdı abbsye gıtmıstım 5-6 abbsy cıkarıp donmustum onları sattıgımda 5 m param olmustu o kadar cok sewınmıstımkı ama eskıden sımdı 1 milyardan fazla param war

• quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

Alıntıları Göster
    Cumartesi öğleden sonra oyuna girdim die mutlu olmuştum onun dışında mutlu eden bi olay olmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.