Şimdi Ara

Ko da sizi en mutlu eden olay ne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk oyunda (Knight Online) 6-7 arkadaş Glypdont kestiğimizde çok sevinmiştik. İnternet cafede cirit attık nerdeyse :) Lvl ler 15-16-13.. :) Nerde o günler....

Açtığımız bufferi 20 yaptıktan sonra attığı şeyin can verdiğini öğrendiğimizde çok sevinmiştik.

Zombilerde lvl kasardık. Gün geldi yandaki Tyon lardan birini kestik. Çok sevinmiştik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Cumartesi öğleden sonra oyuna girdim die mutlu olmuştum onun dışında mutlu eden bi olay olmadı

• Şu koca knightta 2 dostum oldu:

Matador 71, Matador 72

Edenada oynuyanlar bilir
  • Ko nun bana kazandirdigi tek sey koyu bıraktıktan sonra aldıgım mutluluktur...
  • +8 clever basmam
  • ko yu bıraktığım zaman.en büyük mutluluğumu o gün yaşamıştım.
  • +5 shard almıstım hayatımda ilk defa shardım olmustu,cok düşünmüştüm +6 ya basıyımmı diye günlerce herşeyim oydu,son denedim ve +6 olmustu klanda şöhret olmuştum bir anda lvl 52 o zaman ama çok eğlenceli ko,sonra 1 hafta kullandıkdan sonra neden +7 olmasın demiştim trina +7 ye hemen kalktım masadan mutfağa gittim peşin peşin suyu içtim bir bardak geldiğimde shard sağ tarafa +7 olarak geçmişti ciddi mutlu olmustum :) gecenki wipe da dual +8 shardım silindi üzülmedim ama o +7 shardım silinse çok üzülürdüm ( hala duruyor shard +7 olarak bu oyun bitene dekde bende kalıcak)kazandığımız arkadaşlar güzel dostluklar en önemlisi oyunmuş itemmiş lvl miş kolay işler arkadaşlar saygı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

+5 shard almıstım hayatımda ilk defa shardım olmustu,cok düşünmüştüm +6 ya basıyımmı diye günlerce herşeyim oydu,son denedim ve +6 olmustu klanda şöhret olmuştum bir anda lvl 52 o zaman ama çok eğlenceli ko,sonra 1 hafta kullandıkdan sonra neden +7 olmasın demiştim trina +7 ye hemen kalktım masadan mutfağa gittim peşin peşin suyu içtim bir bardak geldiğimde shard sağ tarafa +7 olarak geçmişti ciddi mutlu olmustum :) gecenki wipe da dual +8 shardım silindi üzülmedim ama o +7 shardım silinse çok üzülürdüm ( hala duruyor shard +7 olarak bu oyun bitene dekde bende kalıcak)kazandığımız arkadaşlar güzel dostluklar en önemlisi oyunmuş itemmiş lvl miş kolay işler arkadaşlar saygı olsun..

çok güzel düşünüyorsun.

• 999.999.999'a NCS buldugumda cok sevinmistim 30 milyona kıyamıoyordum
  • quote:

KO'nun bana kazandırdığı ve beni en mutlu eden şeyi kazandırdığı dostluklardır. Hiç yüzünü görmediğim gerçekten tanımadığım halde 3 senedir kardeş gibi olduğum 4-5 kişi var ve belki reel arkadaşlarımdan bile daha güvenilirler...

aynen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaoguz07 -- 9 Ocak 2007; 14:07:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.