Arkadaslar bu sorunu uzun zamandır yasıorum.evin herhangi br bölümünde wireless la ko ya girdiimde 2-3dk max 5dk sonra dc oluorum ama kabloyla bagladıımda hiç dc olmuorum.Wireless la modemin yanında bile baglandıgımda dc oluorum yardım lütfen
bu arada sanırım sorun modemde deil çünkü ps 3 ile wireless tan maç yaparken hiç bişi olmuor
2 yıldır wirelessli oynarım hiç bir sorun olmaz..Hatta tek çubukla çeken yerde bile çatır çatır oynarım bi ayar bozukluğu vardır pc bölümüne bağlantılara aç konuyu istersen
hayırr oLuyor bende de oluyor 2 sn kopuyo gidip geliyo msn koptugu gibi geliyo knight dc yiyorum
haklısın sorun modemde diil dedigim gibi fifa oynarken kopmuyor hiç aslına bakarsanız pc nin baglantısı kopmuyor sadece knight dc oluo
karşı komşunun wirelesdan baglanıyordum knighta bi sorun yokdu hatta Silkroad a bile
bende wireless kullanıyorum hiç bir sorun yok
Öncelikle wireless bağlantısını full olarak çekiyormu ? Normalde öyle bir işlem yapmaması lazım. Bu kopma sorununu başa zamanlarda da alıyormusunuz ?
ben de wirelesstan oyun oynayamıyorum.. sadece ko değil diğer oyunlarda da problem oluyor.. benim modem airties, ben de modemden şüpheleniyorum..
ben suan cabal oynuorum sorun yok ama ko ya girince kopu 3dk sora sadece koda oluo bu sorun kabloyla baglanınca sorun olmuo ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme