Şimdi Ara

Ko dan bıkanlar içeri :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba neden bıktınız bende bıktım artık .... bile değil yani bi değeri kalmadı benim icin belkide herkez lwl kasarken pk yaptıgımdandır belkide item olmadıgındandır acaba neden bıktınız paylaşın lütfen

• fire drake ile para kazanmak çok kolaylaştı level atlamak eskisi kadar zor degil eskiden 3-5 tane level 70 vardı simdi herkes level 65+ !!!!!istifa istifa yönetim istifa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TigerLopus -- 15 Mart 2007; 21:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TigerLopus

fire drake ile para kazanmak çok kolaylaştı level atlamak eskisi kadar zor degil eskiden 3-5 tane level 70 vardı simdi herkes level 65+ !!!!!istifa istifa yönetim istifa!!!
    Oyunu neden bıraktık.
    1.Illegal programlar bitmedigi icin
    2.verdigin paranin hakkını vermedikleri icin.(gold uylelik aliyorsun charina bisey oluyor yardim yok kisiden kisiye degisiyor tabiki)
    3.Uyelik artik sart.Gold uyeligi olan arkadasin karakterinle bi gireyim dedim 30 dk paramun donduk gelen exp dehset inanamadim.+ gorevlerden deli gibi exp geliyor + drake geldikten sonra insanlar bir suru bug yapip exp vsvs yaptilar bunlar hicbirsekilde cezalandirilamadi.bazilari cezalandirilmis olabilir.
    Uzun lafın kısası kimse esit degil ve pk yaparken adamin bir anda 300 mt oteme bir anda gitmesinden biktigim icin biraktim.
    Su anda ne oynuyorum diye sorarsaniz bagimlilik yaratmicak.Sabaha kadar kasayim lwl atliyim, gunde % milmem kac kassam sukadar gunde sukadar lwl olurum dedirtmicek oyunlar oynuyorum.[yanlis anlasilmasin su islerim bittikten sonra buyuk olasilikla wow oynayacagim oda exp uzerine ama oyunun degisik bir havasi var.zevk icin gunde 3*4 saat oynarim diye dusunuyorum bakalim kismet]

Sonucta niye oyun oynuyoruzki ?
    rahatlamakmi?, sinirmi yapmak ?

Bunun farkına umarım sızde varırsınız.

Yada ille biz bu oynu oynucaz diyorsaniz bir forum araciligiylami neyle birlesin yada resmi forumlarina herkez msj atsin adam gibi server kursunlar sizde orada oynayin.Gerci bu saatten sonra duzelecegine %0.000001 ihtimal bile vermiyorum.Bu isten cikari olan cok alan memnun satan memnun arada olan lise ve universitedeki genclere oluyor.Bunu bende yasadigim icin biliyorum.Universitede tanistim ko ile ve yok yere okulum 2 sene uzadi derse girme ko oyna sinava girme ko oyna sonuc ise sifir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 16 Mart 2007; 6:09:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bor4

Oyunu neden bıraktık.
    1.Illegal programlar bitmedigi icin
    2.verdigin paranin hakkını vermedikleri icin.(gold uylelik aliyorsun charina bisey oluyor yardim yok kisiden kisiye degisiyor tabiki)
    3.Uyelik artik sart.Gold uyeligi olan arkadasin karakterinle bi gireyim dedim 30 dk paramun donduk gelen exp dehset inanamadim.+ gorevlerden deli gibi exp geliyor + drake geldikten sonra insanlar bir suru bug yapip exp vsvs yaptilar bunlar hicbirsekilde cezalandirilamadi.bazilari cezalandirilmis olabilir.
    Uzun lafın kısası kimse esit degil ve pk yaparken adamin bir anda 300 mt oteme bir anda gitmesinden biktigim icin biraktim.
    Su anda ne oynuyorum diye sorarsaniz bagimlilik yaratmicak.Sabaha kadar kasayim lwl atliyim, gunde % milmem kac kassam sukadar gunde sukadar lwl olurum dedirtmicek oyunlar oynuyorum.[yanlis anlasilmasin su islerim bittikten sonra buyuk olasilikla wow oynayacagim oda exp uzerine ama oyunun degisik bir havasi var.zevk icin gunde 3*4 saat oynarim diye dusunuyorum bakalim kismet]

Sonucta niye oyun oynuyoruzki ?
    rahatlamakmi?, sinirmi yapmak ?

Bunun farkına umarım sızde varırsınız.

Yada ille biz bu oynu oynucaz diyorsaniz bir forum araciligiylami neyle birlesin yada resmi forumlarina herkez msj atsin adam gibi server kursunlar sizde orada oynayin.Gerci bu saatten sonra duzelecegine %0.000001 ihtimal bile vermiyorum.Bu isten cikari olan cok alan memnun satan memnun arada olan lise ve universitedeki genclere oluyor.Bunu bende yasadigim icin biliyorum.Universitede tanistim ko ile ve yok yere okulum 2 sene uzadi derse girme ko oyna sinava girme ko oyna sonuc ise sifir.

Alıntıları Göster
    lag,dupe,hack dc gbi nedenlerden dolayı bıktımm

• quote:

Orijinalden alıntı: RogueHunter

Alıntıları Göster
    +60 a hep ex ile kasmak artık canımı sıktı zaten pk da hep +70adamlar var ne olacak bu durumumuz.En iyisi ardream idi, bir hata ile bıraktım ardreamı
    quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

• quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

+60 a hep ex ile kasmak artık canımı sıktı zaten pk da hep +70adamlar var ne olacak bu durumumuz.En iyisi ardream idi, bir hata ile bıraktım ardreamı
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

quote:

Kim bırak dedi sana Hasan

• quote:

Orijinalden alıntı: SercaN

quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

quote:

Kim bırak dedi sana Hasan

Alıntıları Göster
    ben 64 çarımı bıraktım oynamıyorum !
    oyun iice saçmalamaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_3318

ben 64 çarımı bıraktım oynamıyorum !
    oyun iice saçmalamaya başladı

Alıntıları Göster
    Herkesin Elinde +7 raptor +7 ib biz geziyoz +7 ironx herkeste +8 Shell set biz giyiyoz +7+8 Fp set herkes 2 milyar para ile oynuyor bizde 100 mil. bile yok
  • quote:

fire drake ile para kazanmak çok kolaylaştı level atlamak eskisi kadar zor degil eskiden 3-5 tane level 70 vardı simdi herkes level 65+ !!!!!istifa istifa yönetim istifa!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: TigerLopus

1907 katılıyorummm

• quote:

quote:

Kesinlikle katılıyom arkadaşıma

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Kesinlikle katılıyom arkadaşıma

Alıntıları Göster
    oyun artık beni sarmıyo hemde düpe koxp cz combo felan hile programlar cart curt iice bozdular oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ceset_666

oyun artık beni sarmıyo hemde düpe koxp cz combo felan hile programlar cart curt iice bozdular oyunu

Alıntıları Göster
    non pre den bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

non pre den bıktım.

Alıntıları Göster
    eskiden hayal olan charlarla oynadığım halde czde tıkanıp kalmam başkalarının benden çok üstün olması vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMoJo

non pre den bıktım.

Alıntıları Göster

ben bırakmadım az kaldı ama bırakma için sebeb bulmak zor deil knightonline = bosa zmn bosa harcanan ytl sene tekrarı bug dupe emege saygısılık kosp önem önemliside sana deger vermeyen bir toplulugun istekve sorunlarına karsı kayıtsız olmamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquaflame

ben bırakmadım az kaldı ama bırakma için sebeb bulmak zor deil knightonline = bosa zmn bosa harcanan ytl sene tekrarı bug dupe emege saygısılık kosp önem önemliside sana deger vermeyen bir toplulugun istekve sorunlarına karsı kayıtsız olmamları

Alıntıları Göster
    adamlar koxp kullanıyor gm de tık yok bu bizim gibi emekcilere saygısızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: JarsperS

adamlar koxp kullanıyor gm de tık yok bu bizim gibi emekcilere saygısızlık

Alıntıları Göster
    çok lag vardı şimdio kadar sık girmiyom lag dan soğudum iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

çok lag vardı şimdio kadar sık girmiyom lag dan soğudum iyice

Alıntıları Göster
    ben bıktım çünkü sonu gelmiyor...

hemen hemen tüm serverlarda bulundum kas kas sonu gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

Alıntıları Göster
    lag dc koxpdan dolayı bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: øsan

lag dc koxpdan dolayı bıktım

Alıntıları Göster
    Herkesde en güzel uniqe itemler biz hala görev takılarıyla cz ye gidioz illegal yollara başvursak BAN ! 66 mageden o kadar sıkıldım ki artık bide gizli soru olmayınca çalınmadan en iyisi birakiyim dedim çok oynamıyorum haftada 1 kere falan ayrıca en önemlisi okul var Üniversiteyi bitirmem lazım..Yukarda arkadaş demiş vakdini çalıyor diye sonsuz katılıyorum kaybedilen seneler geri gelmiyor..Umarım herkes bırakır şu lanet oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

Alıntıları Göster
    Aynen. belirli iteme lwl a geldikten sora hep canım pk yapmak istedi exp çekici gelmiodu ama benm lwl ımdakiler exp i tercih etti...
    quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.