Şimdi Ara

KO öğrenmek istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CihanyuS

başlama kardeşim, başlama babam, canını seviyorsan başlama.
    paranı, zamanını seviyorsan başlama.
    ailenle, kız arkadaşınla, işinle okulunla geçireceğin zamanı heba edeceksin.
    yapma etme

Tam tersine kardeşim.

Lol oynamaktan ciğerim soldu.

7/24 evdeyim artık sıkıntıdan oyun arıyorum yoksa kafayı yiyicem zaman geçmiyor saatler.

Bana öyle bir oyun lazım ki eroin gibi olsun oynadıkça coşayım zamanım bitsin ömrüm o oyua gitsin ama karışık bir oyjn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 24 Mart 2016; 16:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye olarak hiç bulaşma derim ama başlayacaksan illa ilk etapta para yatirmana gerek yok sunuculardaki yoğunluklar bölündüğü için giriş yapabilirsin gir karakterini aç ilk andan itibaren aklına takılacak herşeyin çözümü internette mevcutttur çok çok eski bir oyun bilgi birikimide bi okadar çok. Oyunun çıktığı ilk yillardan bu yana parça parça oynamış biri olarak bende ilk girdiğimde çok afalladım internetten araştırarak sorunları hallettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başlama boşver oyunu oynayan insanların kalitesi bile düştü. Tabi öte yandan hiçbir online oyun Knight Online kadar zevk vermiyor :)
  • Kardeş nickin bu oyunu oynamaman için bir sebep, yıllarını verirsin eli yüzü düzgün bir char yaparsın. Zenginin biri basar parayı czde seni tekler ciğerin yanar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.