Şimdi Ara

KO öğrenmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda daha önce oynamadım Steama gelmiş oynamamak olmaz.

9 yıl önce M2 oynardım daha önceside SRO ama KO hepsinden farklı geldi...

Sizce başlanmalı mı ?

• Hiç gerek yok hocam
  • başlama başlama yıllar önce bir başladık oyunu bırakamıyoruz sadece ara veriyoruz
  • youxell35 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir sıkıntı var hocam çok karışık yani türkçe değil olmamasıda sıkıntı değil fakat. Ciddi anlamda karışık.

Mesela silkroad bukadar karışık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkroad a başladım ama hiç ısınamadım :) O daha karışık bir oyun bence.
  • turkoali9 kullanıcısına yanıt
    ko çok daha eski oldugu cok cok daha karısık.

dota bir ko düşün , Lol Silkroad
  • valla ben kayıt olurken buraya ko forumu için oldum halen bilmiyorum bazı şeyleri :D:D

kayıt tarihim 2007 bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batak öğrenmek istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    ispanyolca öğrenmek istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son surumler cok karisik oldu ilk basladigimda bu kadar sey yok bende yabancilik cekiyorum 8 sene once baslamistim ilk

• Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    :D
  • Görende knight online tarih dersi alıyor zannedecek.
  • Oyunda ogrenilcek tek sey pk atarken skiller.Baska ogrenmeni gerektircek bisey yok birde oynadigin karakterin takilari ve silah kombinasyonlari.Bunun icinde internette birsuru kaynak var.Az arastir makalelri oku on bilgi sahibi ol oyle konu ac oynamak istedigin karakteri belirlersin butceni belirlersin ona gore tavsiye gelir sana.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Bütçe der iken ? Para mı ? Yatıracam 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Bütçe der iken ? Para mı ? Yatıracam 😄

Oyuna sira beklemeden girebilmen icin premium alman gerek.Oyun ici para kasip item dizersin ama cok uzun sureni alir.

• Silkroad demişken, KO'ya taxi sistemi istiyoruz.

Oyunu çözebilsem tabi fakat anlamadığım bir oyuna para verirsem çöpe gider.Bana detaylı öğretilmesi lazım

• quote:

Oyunu çözebilsem tabi fakat anlamadığım bir oyuna para verirsem çöpe gider.Bana detaylı öğretilmesi lazım

Her oyun oynayarak ogrenilir zaten oyun basinda seni yonlendiriyor oyun onlari takip edip nasil canavar kesilir nasil skill vurursun statlarini nasil verirsin bunlari gosteriyor.
    Sana söyle tavsiye verebilirim oyun icinde kimseye asla ama asla guvenme ve item verme.Kimsenin sozunede kanma.Bu oyunda 10kisiden 9u seni kandirmaya itemini hesabini calmaya calisir hele senin bilmedigini farkederlerse yandin :) Buna dikkat et gerisi kolay.

kasmak zor mu peki ?
  • quote:

kasmak zor mu peki ?

Eskiye nazaran oldukça kolaylaştı önceden görevler ağır ve verdiği exp düşüktü. şimdi görevler kolay ve expleri dolgun. oynaması zevkli ve uzun süreni çalan bir oyun, oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın..

Para yatırmadanda güzel bir chara sahip olman imkansıza yakın çünkü yeni başlıyorsun.

Sana tavsiyem ilk olarak pvp serverlardan başla itemin kolay olduğu herşeyi deneyip test edebileceğin bir ortam olur. oyunuda çözersin yavaştan.

Şuan için önerebileceğim benimde oynadığım darkko.net var onu indir level, item çok daha kolay bu şekilde iyiyi kötüyü kolayca görüp ayırabilirsin, değerliyi değersizi öğrenirsin. pazar + basma ve diğer unsurları kaybedecek bişeyin olmadan test edebilirsin.

diyeceklerim bu kadar.

• deneyim dostum ama gerçekten çok karışık bir oyun.
  • başlama kardeşim, başlama babam, canını seviyorsan başlama.
    paranı, zamanını seviyorsan başlama.
    ailenle, kız arkadaşınla, işinle okulunla geçireceğin zamanı heba edeceksin.
    yapma etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.