Şimdi Ara

ko saati gene geriye alınmıs :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ft, bf , savaslar falan hepsi gene 1 saat geriye alınmıs. neden boyle oluyor bilgisi olan varmı.
    ne zaman yeniden eski haline donecek acaba

• bdw nasıl odamı 16:10 gene eger oyleyse super olmus
  • Sorma kardeş ya dün akşam kaçırdım 70 ft sini :((
  • ne zaman alınmış_? saatler alınınca tekrar aynı saatine dönmüştü hatta gece bodera girdim 2,10 da.
  • kaynak????
  • şu anda border saatleri nedir ? 17:10 mu 16:10 mu _?
  • su an ft saati 2.40 ta oldu kçirdik ya pff 1 saat geriye alındı herşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17,10 dur sanırım bakım yapılmadan alınamaz saatler version felan yüklemeleri lazım ben gece 2,10 da girdim. peki konuyu açan arkadaşım sana bilgi nerden geldi onu söyler misin. alındıysa ben neden gece 2,10 da girdim bordera. 1,10 olması lazım.
  • bız oyuna gıremıyoz sız border ı hesaplıyorsunuz :d
  • arkdaslar border 4:10 damı yoksa 5:10 damı kaçırmayalım yahu
  • evet şu an baktım a3 teyim
    Ko nun resmi sitesindeki saat ile oyunda bulundugum charın saati araında 1 saatik fark var
    emin degilim ama arkadaşın dedigi dogru olabilir siz yinede temkinli davranın 1 saat önce yada 1 saat sonra olabilir ona göre ayarlayın kendinizi arkadaşlar
    şu anda ko nun resmi sitesindeki saat: 05.09
    oyundaki saat : 06.09

Not:saatler knight onlinenin yerel saatidir..
  • saatler tekrar alınsaydı anasaya yazarak bilgi verirlerdi anasayfada herhangi bir bilgi yok bu bilgi nerden geliyor bana onu söyleyin. arkadaş kafadan sallarmış gibi konu açıyor. benim gece 2,10 da girdiğim ne o zaman onu açıklayın border değil mi. kardeşim madem öyle bir duyum aldınız bilginin kaynağını da açıklayın anasayfadan bilgi verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIPcSTrikEII -- 6 Nisan 2008; 15:21:01 >
  • ısland mountaine 6.tıkladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.