Bildirim
KO tarzı oyun arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yok. Bu oyundaki PvP, PvE dinamiği,ticaret yapısı hiç bir oyunda yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sánchez
Yok. Bu oyundaki PvP, PvE dinamiği,ticaret yapısı hiç bir oyunda yok.
benzeri yok mu en azından? -
2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı -
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı
Hocam 90li nesilde cok bagliydi oyuna fakat bakin simdi oynayan kalmadi. Milyarlar girince işin icine millet kacti gitti. Ayni sekilde bende Knighti seviyorum ama bu haliyle anca pazar falan yapiyorum. 1 lira vermem. Lol, Cs gibi para vermeden bir yerlere gelebilecegin oyun varken ego ugruna milyarlar basan tiplerle ayni oyunu oynayamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Paetzold
quote:
2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı
Hocam 90li nesilde cok bagliydi oyuna fakat bakin simdi oynayan kalmadi. Milyarlar girince işin icine millet kacti gitti. Ayni sekilde bende Knighti seviyorum ama bu haliyle anca pazar falan yapiyorum. 1 lira vermem. Lol, Cs gibi para vermeden bir yerlere gelebilecegin oyun varken ego ugruna milyarlar basan tiplerle ayni oyunu oynayamam.
kesinlikle haklısın zamanında 2003-2009 arasında lise yılları sayılır :) oyun güzeldi bir piyasa araştırması yaptım +11 item fll dizmek bile pahalı ve o itemler bile yeterli değil çok üzücü
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Paetzold
quote:
kesinlikle haklısın zamanında 2003-2009 arasında lise yılları sayılır :) oyun güzeldi bir piyasa araştırması yaptım +11 item fll dizmek bile pahalı ve o itemler bile yeterli değil çok üzücü
Açmayin hocam eskileri heyecanlaniyorumŞu oyundaki ortami ne lolde ne csde bulamiyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X