Şimdi Ara

KO tarzı oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar knight online tarzı oyun arıyorum, bneim için önemli olan ko daki gibi silah ve kıyafeti kendim geliştirebileceğim, boş zamanlarımda pazar kurup afk kalabileceğim bir oyun olması. Böyle bir oyun var mı bildiğiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Yok. Bu oyundaki PvP, PvE dinamiği,ticaret yapısı hiç bir oyunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Yok. Bu oyundaki PvP, PvE dinamiği,ticaret yapısı hiç bir oyunda yok.

benzeri yok mu en azından?
  • 2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı

Hocam 90li nesilde cok bagliydi oyuna fakat bakin simdi oynayan kalmadi. Milyarlar girince işin icine millet kacti gitti. Ayni sekilde bende Knighti seviyorum ama bu haliyle anca pazar falan yapiyorum. 1 lira vermem. Lol, Cs gibi para vermeden bir yerlere gelebilecegin oyun varken ego ugruna milyarlar basan tiplerle ayni oyunu oynayamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

2003 ten beri kanser gibi yayılan bir oyun bu tüm vücuduma keşke buna benzer birşey olsaydı

Hocam 90li nesilde cok bagliydi oyuna fakat bakin simdi oynayan kalmadi. Milyarlar girince işin icine millet kacti gitti. Ayni sekilde bende Knighti seviyorum ama bu haliyle anca pazar falan yapiyorum. 1 lira vermem. Lol, Cs gibi para vermeden bir yerlere gelebilecegin oyun varken ego ugruna milyarlar basan tiplerle ayni oyunu oynayamam.

kesinlikle haklısın zamanında 2003-2009 arasında lise yılları sayılır :) oyun güzeldi bir piyasa araştırması yaptım +11 item fll dizmek bile pahalı ve o itemler bile yeterli değil çok üzücü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

kesinlikle haklısın zamanında 2003-2009 arasında lise yılları sayılır :) oyun güzeldi bir piyasa araştırması yaptım +11 item fll dizmek bile pahalı ve o itemler bile yeterli değil çok üzücü

Açmayin hocam eskileri heyecanlaniyorum Şu oyundaki ortami ne lolde ne csde bulamiyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.