Şimdi Ara

KO TÜM SERVERLARI HACKLEYEN KİŞİLER VE SERVER HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ(YENİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz türkler bu oyunu oynamasak user sayısı %50+ düşer die düşünüorum
  • eğer ben gm olsaydım seni banlardım ezikçe davranışlardan dolayı konuyu başlatana sözüm
  • ben kusur kalmam +8 elixir ve +10 kullanıyom iyimi
  • walla yazdıkların çok çok doğru bende aynı yolları gördüm şahit oldum bu oyunda onun için artık arada sadece tanıştığım arkadaşlarla muhabbet niyetine giriyorum. Ferentus diyede bi oyun buldum henüz Türk ve hack dupe falan filan yok grafikleride güzel ona takılıyorum tavsiye ederim sanawww.ferentus.com
  • bence sorun yonetıcılerde sıze tamamen katılıyorum adam gıbı server yoq usko myko fln fılan

turkler kendı serverını kursa daha iyi olmazmı benım gorusume katılanlar olmaya bılır ama +18 amblemı koyulması lazım ıste :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock_31

bence sorun yonetıcılerde sıze tamamen katılıyorum adam gıbı server yoq usko myko fln fılan

turkler kendı serverını kursa daha iyi olmazmı benım gorusume katılanlar olmaya bılır ama +18 amblemı koyulması lazım ıste :D

türklşer kendi serevur kursa koxptan geçilmez zaten geçilmiyo ama çok daha fazla olur benim düşüncem bu.
  • Bencede böle giderse usko kapanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: orpak

Bencede böle giderse usko kapanabilir

Sanmam O KAdarda Diil
  • bence artık oyunda zevk deninen bir şey kalmadı ben tek kelime bunu söylerim artık knight die bişi kalmadı
  • emege sygı
  • ne diyeyim süper yazmışın
  • oyun ne zaman düzelir

bence pek fala umut yok

ama yaş sınır ı yerine paralı üyelik ama ilgi olacak böle deil GM ve Admin 24 saat sana cevap verebilecek NOTİCE deil İlgi lazım

yoksa bu işi zor

AMA UMUT BEKLEMEYİN BENCE
  • harbiden hll olsun bende bunları bildiğim halde yazmaya üşeniorm
    misal düpenin gm oyunu olduğunu..
    düpe cıkartıldıkdan sonra dupeyi yapanları gm nin bildiğini..
    yapmayanların ise cashlere saldırıp düpecilere scroll sattığını
    gm lerinde bu yolla milyonlarca cash sattırıp cashlerde azalma görünce
    wipe attığını ve dupeci ( yani cash almıyan akıllılar ) ncs basmassa banlandığını
    arada bir gm nin maradon turu yapıp sırf scrll fyatları artsın cash alınsın
    diye scroll cektiğini biliromda insan üşenior yazmaya

eline sağlık sen yazılacak herşeyi yazmışsın zaten hll
  • Orjinalden alıntı: Bazar

Bende bırakmayı düşünüyorum..
    Bende bırakmayı düşünüyorumBir gün invalied passsword demeden bıraksam daha ii olur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı®

düşündürücü söylediklerin gerçek olması oyunun bitişidir.

oyun zaten bitmiş daha ne biter diyonki
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimakina

eğer ben gm olsaydım seni banlardım ezikçe davranışlardan dolayı konuyu başlatana sözüm

DOSTUM bu ezikce bi konu değil Senin zaten bu serverlarda hiç 50 üstü charın oldumu acaba

zaten senin gibileri GM yapmazlar Gm olman için inan bağzı şeylerden vazgeçmen gerekiyor.Örneğin yukarda yazdıklarıma verilen cevaplar acaba sadece yazı ile değilde insanların aklından geçen özelliklede benim içimden gelenleri kaldırabileceksen yazık.

Şu hackli halimle gel sana biraz lvl kastırıyım belki oyundan zevk alırsın o zaman sonrada ID ile Şifreni alsınlar o zaman anlarısın bu yazdıklarım tamamen doğru işlerdir. sen galiba lvl 30-40 arası gözü daha açılmamış bir playersınyada yaşın 8-12 yaş gurubu dostum benim.

EMEĞE SAYGI

SEN BUNDAN İYİSİNİ ARAŞTIR. BENDE SANA SAYGI DUYAYIM AMA BİLMİOSAN KARALAMA.......

• İnsanın kanını emior bu oyun .O kadar ki her türlü serverini araştırıoruz .Jpko Myko Tyko Koko Usko Chko .Bağımlılık yapıor.Bırakamıorsun.Herşeyi ile ayrı.Bi o kadar da zararlı. Dejavu araştırıp paylaştığın için saol belki bir gün bu derin uykudan uyanırız.
    Allah duanı Kabul etsin.Amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

İnsanın kanını emior bu oyun .O kadar ki her türlü serverini araştırıoruz .Jpko Myko Tyko Koko Usko Chko .Bağımlılık yapıor.Bırakamıorsun.Herşeyi ile ayrı.Bi o kadar da zararlı. Dejavu araştırıp paylaştığın için saol belki bir gün bu derin uykudan uyanırız.
    Allah duanı Kabul etsin.Amin

AMİN inşallah uyanırız da bi sabah kalktığımızda bu serverlar olmaz
  • yaklasık 1,5 yıldır cyperde oynuyordum son 3 aydır haftada 3-4 gun oyuna giriyorum oda grade3 clanım var ve birkac arkadasda eskiden beri arkadasım clandakilerle ve az sayıda kalan arkadaslarla muhabbet etmek icin bu oyunda bir oyunda gorebilecegim hemen hemen her turlu pisligi gordum dejavu arkadasım belki bilirsin diye soyluyorum oyuna basladigim ve aklasık 1 yıl oynadıgım char bora_Esk bir gun oylesine girdigim bu oyunda birde baktımki bagımlılarından olmusum ve br sure sonra oyun bendede hırs haline geldi bu hırs yuzunden bahsettigim pek cok hile ve usulsuzlugu gormezden geldim ve oyunu zamanında bırakamadım

Benimle beraber golemde macro ile lv kasan strong,ironm,stuner,children,giveyourwife vb. hicbiri ortalıkda yok kimisi 70 olunca anladı ve oyunu bıraktı kimiside hacklendi su an saat sabah 4 o yuzden pek cok isimi bir anda hatırlıyamadım Gelelim bana ben ise lv65 yaptıkdan sonra itemsiz halde 450 ytl ye charımı sattım iyikide satmısım dusunuyorumda acaba su an 450 edermiydi su anda 2 tane rogue charım var 61 ve 63 lv 15 gunde birini 61 e kastım banlanınca yeni id acarak digerinide 63 yaptım bu iki charı kasma surem yaklasık 1.5 normal yoldan kasan bir arkadas bu saydıgım lv leri kasmak icin yaklasık 6 ay ugrasırdı en azından belkide daha fazla

KOXP a neden care bulmuyorlar benim kanaatimce koxp kullanan birisi 1.gelen ex icin 2.saglam bow alabilmek icin cash 3. banlanmamak icin 4. ise oldugunde giden ex icin premium uyelik ve cash satın alıyor ve bunun farkında olan k2 yonetimide koxpu serbest bıraktı gostermelik 1aylıgına yada 1 haftalıgına banlanan arkadaslar haric bir ara ben ve t-rexx banlanmıstık ilk defa ozaman gordum demekki adamlar calısacak diye dusundum 69 lv adam banlanmıştı koxpdan hayretler icinde kalmıstım ama nafile

KISACASI ARKADASLAR EGER OYUNU HIRS HALINE GETIRMEDEN OYNAYABILIYORSANIZ SORUN YOK AMA LV.NP.ITEM GIBI SEYLERI DUSUNUP HIRS YAPARSANIZ YA CHARINIZ BIRGUN ELINIZDEN GIDER YA ITEMLER BIR SABAH BAKMISSINIZ USTUNUZDE YOK SONUÇ SADECE BOSA GECİRDİGİNİZ VAKIT

Bu arada bahsettigim 2. charımda yaklasık 80gb lik item vardı 3-4 gun once oyuna girdigimde herseyim calınmıs banada paticikdeki yazan arkadaslar gibi sadece bir adet kupe bırakmıs hackleyen lamer kimse cok sapık filmi seyretmis olmalı adam imzasını bırakıyor chara galina su ankaralı lamerlerin işi

DSon olarak konunun ozu su gencligin bulundugu su ortamda sosyal ekonomik yada kisilere baglı ozel sorunlar neden ile her gecen gun bu oyuna sayısız playerler ekleniyor tanıdıgım pek cok cocuk abi napalım bu oyunsuz yapamıyorum diyerek okulda ailesinin verdigi arclılarla premium uyelik internet cafe ,koxp vb. seylere harcıyorlar ozellikler liseye giden kardeslerime soyluyorum bu oyun hayatınıda geri donulmeyecek seyler alıp goturmeden sizden biraz daha dusunun bu oyun hakkında

Not:acaba yunanistanda neden oyunlar ozelliklede online oyunlar şiddetle yasak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 15 Mayıs 2006; 4:36:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.