Şimdi Ara

KO TÜM SERVERLARI HACKLEYEN KİŞİLER VE SERVER HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ(YENİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 15 Mayıs 2006; 4:31:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermenia

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

bu uykulu gözlerle hepsini okuyamadım ama "uğur dündar" gibi adamsın wallah ben yakında Gm nin Eviini basacan die korkuom

LaughingOfLoud

(Bilmiyenler Öğrensin -> LoL -> LaughingOfLoud -> Yüksek Sesle Gülmek...)

Bilmeyenlere bir şey öğreteceksen en azından önce kendin düzgün öğren.
    lol, LaughingofLoud değil Laughing Out Loud manasında

• bugün edanada

KulteGin adlı lvl 62 warrior hacklendi

üstü chitin shel raptor vardı ama edanada

hacklenenler çok oluyor
  • dostum senın skywater diye bı asasın varmıı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbaday

yaklasık 1,5 yıldır cyperde oynuyordum son 3 aydır haftada 3-4 gun oyuna giriyorum oda grade3 clanım var ve birkac arkadasda eskiden beri arkadasım clandakilerle ve az sayıda kalan arkadaslarla muhabbet etmek icin bu oyunda bir oyunda gorebilecegim hemen hemen her turlu pisligi gordum dejavu arkadasım belki bilirsin diye soyluyorum oyuna basladigim ve aklasık 1 yıl oynadıgım char bora_Esk bir gun oylesine girdigim bu oyunda birde baktımki bagımlılarından olmusum ve br sure sonra oyun bendede hırs haline geldi bu hırs yuzunden bahsettigim pek cok hile ve usulsuzlugu gormezden geldim ve oyunu zamanında bırakamadım

Benimle beraber golemde macro ile lv kasan strong,ironm,stuner,children,giveyourwife vb. hicbiri ortalıkda yok kimisi 70 olunca anladı ve oyunu bıraktı kimiside hacklendi su an saat sabah 4 o yuzden pek cok isimi bir anda hatırlıyamadım Gelelim bana ben ise lv65 yaptıkdan sonra itemsiz halde 450 ytl ye charımı sattım iyikide satmısım dusunuyorumda acaba su an 450 edermiydi su anda 2 tane rogue charım var 61 ve 63 lv 15 gunde birini 61 e kastım banlanınca yeni id acarak digerinide 63 yaptım bu iki charı kasma surem yaklasık 1.5 normal yoldan kasan bir arkadas bu saydıgım lv leri kasmak icin yaklasık 6 ay ugrasırdı en azından belkide daha fazla

KOXP a neden care bulmuyorlar benim kanaatimce koxp kullanan birisi 1.gelen ex icin 2.saglam bow alabilmek icin cash 3. banlanmamak icin 4. ise oldugunde giden ex icin premium uyelik ve cash satın alıyor ve bunun farkında olan k2 yonetimide koxpu serbest bıraktı gostermelik 1aylıgına yada 1 haftalıgına banlanan arkadaslar haric bir ara ben ve t-rexx banlanmıstık ilk defa ozaman gordum demekki adamlar calısacak diye dusundum 69 lv adam banlanmıştı koxpdan hayretler icinde kalmıstım ama nafile

KISACASI ARKADASLAR EGER OYUNU HIRS HALINE GETIRMEDEN OYNAYABILIYORSANIZ SORUN YOK AMA LV.NP.ITEM GIBI SEYLERI DUSUNUP HIRS YAPARSANIZ YA CHARINIZ BIRGUN ELINIZDEN GIDER YA ITEMLER BIR SABAH BAKMISSINIZ USTUNUZDE YOK SONUÇ SADECE BOSA GECİRDİGİNİZ VAKIT

Bu arada bahsettigim 2. charımda yaklasık 80gb lik item vardı 3-4 gun once oyuna girdigimde herseyim calınmıs banada paticikdeki yazan arkadaslar gibi sadece bir adet kupe bırakmıs hackleyen lamer kimse cok sapık filmi seyretmis olmalı adam imzasını bırakıyor chara galina su ankaralı lamerlerin işi

DSon olarak konunun ozu su gencligin bulundugu su ortamda sosyal ekonomik yada kisilere baglı ozel sorunlar neden ile her gecen gun bu oyuna sayısız playerler ekleniyor tanıdıgım pek cok cocuk abi napalım bu oyunsuz yapamıyorum diyerek okulda ailesinin verdigi arclılarla premium uyelik internet cafe ,koxp vb. seylere harcıyorlar ozellikler liseye giden kardeslerime soyluyorum bu oyun hayatınıda geri donulmeyecek seyler alıp goturmeden sizden biraz daha dusunun bu oyun hakkında

Not:acaba yunanistanda neden oyunlar ozelliklede online oyunlar şiddetle yasak acaba

EYWALLAH! SANA TAMAMEN KATILIYORUM. AMA YAZIK KEŞKE DAHA ÖNCE BIRAKSAYDIN.

BU oyun yüzünden ailesinden para alıp okula gitmeyen yemek paralarını koxp , üyelik ve internet cafelere veren arkadaşlar yazık oluyor. bazen inanın vicdanım sızlıyor benim cafeme oyunu merak edip gelen ne kadar insan varsa sakın sakın sakın uzak dur bunların alayı...............yazaramaz adamlar her türlü pislik var bu serverda kasıp charının hacklenmesini gözünün önünde lvl düşmesini yada aklanıza gelen daha bi sürü şeylere karşın oynarmıydın diyorum çoğu vaz geçiyor ama çoğuda tınlamıyor...

YAZIK HARCADIĞIMIZ O KADAR ZAMANA YAZIK O KADAR SABAHLAMALARA YAZIK O APOSUN TROLUN ETRFINDA SAATLERCE GÜNLERCE DÖNMEYE NEYSE GEÇTİ ARTIKIN SİLKROADDAYIM RAHATIM DÜPE YOK MÜPE YOK EDİT YOK BİŞİ YOK DAHA DUYMADIM OLACAĞINIDA SANMAM

HİLE YAPAN ADAMLARIN DİREK CHAR 1 LVL OLUYOR VE DİREK İP BAN VE ZATEN YAPAMIYORLAR YAPAN OLURSADA İŞLERİ BİTİYOR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ....

• quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

quote:

Orjinalden alıntı: Aville

Güzel oyundu yazık oldu Keşke oyundan tüm tanıdıklarım ve ben lvl 40 lara dönsek ve dts kesip sevinsek , oyun bir zamanlar zevkliydi be...

harbiden neydi o gunler. 1m para kazanınca zengin olduk sanırdık. gunde 10 kere olerek 7 mage 1 asassin baron kesmeye çalısırdık spell of.... blast dusurebilmek için herkesin clan kollugu maviydi. cogunlukla goblin giynilirdi ama muhabeet cok daha guzeldi.

Heyyy gidi günlerr nerde o eski günlerr orc dum diesdeydim zombi tepesinde sabahtan akşama kadar oraya buraya alan atardım.İnferno açınca sanki nowacı olmuştum.Bir nowacı görünce pm den party pls party pls

Heyyy gidi günlerrrr kardeşim provoke yapardı skeleton lycan dire wolf lere alan atardık.Colony zone nedir pelerin nasıl takılır elimizdekini nasıl yakarız bunları bilmezdik ama hakikaten de muhabbet acayip koyuydu bea.

Türk'ler oyunu öğrenmeye başlayıp oyun yaygınlaştıkça oyun hakkında hileler ve bunun dolayısıyla K2Network'ün yapmış olduğu oyunu paraya dökme çalışmaları başladı.Artık sektör gibim bişi oldu bu Knight Online daha doğrusu Empire.

Arkadaşın dediği gibi aslında Türk'ler biraz elini eteğini çekse şu oyundan aynen malezya serverı tek tük adam gezer amerikanlar da hiç para kazanamazlar.Ama nerde bizde o organizasyonn

• yavaş yavaş oyunun en iyileri zaten oyunu bırakıyor

bir çok yabancı zaten bıraktı artık serverda elini sallasan türke çarpıyor. eskiden maradonda gezerken pm ler merchantlar bile ingilizce idi şimdi herşey türkçe artık o kadar abartıldıki olay GM & ADMIN bile NOTICE türkçe yapıyor.

bakın size bi resim yolluyum bu serverlarda okadar ezik adam varki hp setle bile adam nasıl kesiliyor görün zuhaha ve gülün

• quote:

Orjinalden alıntı: sevdim seni bi kere

Bi okiyim dedim başını unuttum sonuna gelene kadar

Gercekten dogru yonu cok..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.