Birinin sözünü hatırladım şimdi millet yazmaya ne kadar meraklı Sana cevabım imzamda yazıyo Ayrıyaten KO yadaogame farketmez burda esas fikir kendini oyuna fazla kaptırma olayı ve komedi konuyu dağıtmadan düzgün msj lar yazın lütfen
Burada esas fikir falan önemli değil.Konunun KO ile hiç bir ilgisi yok.Gidip Ogame bölümüne yada Mizah bölümüne yazsaydın.
Kendi oyunu kaptırmış biri olarak sence yeterince iyi bir örnek teşkil etmiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: woldemord
Bu zavallım hafif kırmış kafayı kırmış galiba.Ama en sonunda hepimiz böle olcaz gibime geliyo
katılıorum sana
abi kafayı sıyırmış bu
kardeşim en sonunda klavyeyi kırıo valla klavyeye yazık diom ayrıca o gameden anlamam ztn istediini kaybetsin adam kafayı yemiş bakırköye götürmek laızm
ailesine sabır
yaaaaaaaaa bu ne bole herif harbii sıyırmışş
neyseki ben knight oynamaı bıraktımmmmmmmmmmmmmmm iiki bırakmışimmmmmmmmmmmm
Beyler ben hiç ogame oynamadım ama ogamede sayılardan başka klavye kullanılmıyo bildiğim kadarıyla Bide videoyu kendi çekmemiş ailesi seslerden klavyenin halinden dolayı() gizli kamera yerleştirmişler Ogame olmayabilir asdw de eli ama KO oynamıyor kesin Ha bunun KO oynamadığını baştada biliyodum alakasız da değil burda amaç oyuna kaptırma meselesi KO olur ogame olur farketmez Ko değil diye başak yere yazcakmışım sana mı sorcam beğenmediysen okuma izleme BEyler Sizinde böyle çıldırdığınız varsa sizde anlatın paylaşalım oyun farketmez ben ko oynarken skill vurmayınca yada heal basmayınca delirim bağırıyom klavyeye vuruyom bende Bide ice magelere deli oluyom yavaşlattıklarında onlarada çok kızarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme