Şimdi Ara

KO YA FAZLA KAPTIRMAYIN SONUNUZ BÖYLE OLUR(KOMİK VİDEO) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Birinin sözünü hatırladım şimdi millet yazmaya ne kadar meraklı
    Sana cevabım imzamda yazıyo
    Ayrıyaten KO yadaogame farketmez burda esas fikir kendini oyuna fazla kaptırma olayı ve komedi konuyu dağıtmadan düzgün msj lar yazın lütfen

Burada esas fikir falan önemli değil.Konunun KO ile hiç bir ilgisi yok.Gidip Ogame bölümüne yada Mizah bölümüne yazsaydın.

Kendi oyunu kaptırmış biri olarak sence yeterince iyi bir örnek teşkil etmiyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

Bu zavallım hafif kırmış kafayı kırmış galiba.Ama en sonunda hepimiz böle olcaz gibime geliyo

katılıorum sana

• abi kafayı sıyırmış bu
  • kardeşim en sonunda klavyeyi kırıo valla klavyeye yazık diom ayrıca o gameden anlamam ztn istediini kaybetsin adam kafayı yemiş bakırköye götürmek laızm
  • ailesine sabır
  • yaaaaaaaaa bu ne bole herif harbii sıyırmışş

neyseki ben knight oynamaı bıraktımmmmmmmmmmmmmmm
    iiki bırakmışimmmmmmmmmmmm
  • bende 55 levele cz de F9Dewili kesmeye calışıp kestiğimi görürsem bende cıldırırım

Harbi vido cok hoş
  • Beyler ben hiç ogame oynamadım ama ogamede sayılardan başka klavye kullanılmıyo bildiğim kadarıyla
    Bide videoyu kendi çekmemiş ailesi seslerden klavyenin halinden dolayı() gizli kamera yerleştirmişler
    Ogame olmayabilir asdw de eli ama KO oynamıyor kesin
    Ha bunun KO oynamadığını baştada biliyodum alakasız da değil burda amaç oyuna kaptırma meselesi KO olur ogame olur farketmez
    Ko değil diye başak yere yazcakmışım sana mı sorcam beğenmediysen okuma izleme
    BEyler Sizinde böyle çıldırdığınız varsa sizde anlatın paylaşalım oyun farketmez
    ben ko oynarken skill vurmayınca yada heal basmayınca delirim bağırıyom klavyeye vuruyom bende
    Bide ice magelere deli oluyom yavaşlattıklarında onlarada çok kızarım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.