Şimdi Ara

KO YA FAZLA KAPTIRMAYIN SONUNUZ BÖYLE OLUR(KOMİK VİDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi öldüm gülmekten yıkıldım yerlere yattım
    Sizde böyle olmasa bile kaptırıyomsunuz czde ölünce falan ben bazen bağırım ara sıra küfür ederim ya siz
    NOT:Alıntıdır ve tahminimce non pre oyuna giremiyo ondan öle
    http://video.google.com/videoplay?docid=-3078559253896129876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 15 Mayıs 2006; 1:50:06 >

• Bu zavallım hafif kırmış kafayı kırmış galiba.Ama en sonunda hepimiz böle olcaz gibime geliyo

• Fazla Yırtıo Kendini Zavallı Arada Banada Oluyo Ama Bu Kadar Değil Sadece Yontma Taş Devri Pcler Hoş Oluyo Diyorum Benm Makina Biras Yavaş Ko'da Takılıoda...(Ama Bu Kadar Istesem Yapamam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jermenia

Fazla Yırtıo Kendini Zavallı Arada Banada Oluyo Ama Bu Kadar Değil Sadece Yontma Taş Devri Pcler Hoş Oluyo Diyorum Benm Makina Biras Yavaş Ko'da Takılıoda...(Ama Bu Kadar Istesem Yapamam)
    abi ben öldüm gülmekten ama harbiden sıyırmış adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: immo64

abi ben öldüm gülmekten ama harbiden sıyırmış adam

Alıntıları Göster
    bi ara çocuk gülüyo ya %20 lerde koptum yaw o nasıl gülmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: destructive

bi ara çocuk gülüyo ya %20 lerde koptum yaw o nasıl gülmek

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu çocuk ogame oynarken 2200 komuta gemisini kaybetmiştir!Bu yüzden böle yırtınıo Knightla hiç bi alakası yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandersan

Arkadaşım bu çocuk ogame oynarken 2200 komuta gemisini kaybetmiştir!Bu yüzden böle yırtınıo Knightla hiç bi alakası yok!!!

Alıntıları Göster
    Birinin sözünü hatırladım şimdi millet yazmaya ne kadar meraklı
    Sana cevabım imzamda yazıyo
    Ayrıyaten KO yadaogame farketmez burda esas fikir kendini oyuna fazla kaptırma olayı ve komedi konuyu dağıtmadan düzgün msj lar yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 15 Mayıs 2006; 3:42:03 >

• quote:

Birinin sözünü hatırladım şimdi millet yazmaya ne kadar meraklı
    Sana cevabım imzamda yazıyo
    Ayrıyaten KO yadaogame farketmez burda esas fikir kendini oyuna fazla kaptırma olayı ve komedi konuyu dağıtmadan düzgün msj lar yazın lütfen

Alıntıları Göster
    abı bu ne bole yaw cocuk resmen sıyırmıs bence cs oynuyor w a s d kullanıyordu

• belkıde fıfa oynuyordur kendını sıpıker sanıp bagırıo gol kacırıncada dellenıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShupaR

belkıde fıfa oynuyordur kendını sıpıker sanıp bagırıo gol kacırıncada dellenıo
    Ya herkes sıyırmış falan diyo o bellide gülen yokmu yaw ben yerlere yattım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 15 Mayıs 2006; 4:36:16 >
  • quote:

Ya herkes sıyırmış falan diyo o bellide gülen yokmu yaw ben yerlere yattım abi

Alıntıları Göster
    abi almancası olan birisi izlesinde anlatsın bize yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

Alıntıları Göster
    Çocuk ogame oynuyor arkadaşlar.Birinin dediği gibide baya bir komuta gemısı kaybedıyor.Adamın 5-6 aylık emegı 1-2 saat ıcınde yerle bır oluyor;Delirmesi normal.Yani Knight ile bağlantı kurmamı istiyorsanız bir yerde okuduğum örneği verıyım daha iyi anlamanız için.Mesela sizin lvl 70 bır karekterınız var full ıtemlı herseyınız en ıyısınden,bir gün uyanıyorsunuz ve karekterınız 1 lvl'e düşürülmüş ve ıtemlerınız sılınmış!Aynen böle bir şey işte,KABUS gibi değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

Alıntıları Göster
    ben oynun oynayamıcakmıyım lanet olsun diyo. sonra tama ben iyiyim ben iyiyim diyo gulmeye başlıyosonrada kufur etti. bu kadar anlayabildim. ama cocuk harbiden felaket bende klavyeyi fırlatmıştım esc. tusu yerinden cıkmıştı benimde farkındaysanız cocukta esc tusunu geri yerine taktı bende aynen ole yapmıştım o geldi aklıma bende ona gulmekten geberdim

• quote:

Orijinalden alıntı: iRock

ben oynun oynayamıcakmıyım lanet olsun diyo. sonra tama ben iyiyim ben iyiyim diyo gulmeye başlıyosonrada kufur etti. bu kadar anlayabildim. ama cocuk harbiden felaket bende klavyeyi fırlatmıştım esc. tusu yerinden cıkmıştı benimde farkındaysanız cocukta esc tusunu geri yerine taktı bende aynen ole yapmıştım o geldi aklıma bende ona gulmekten geberdim

Alıntıları Göster
    Manyak bunlar ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Manyak bunlar ya..

Alıntıları Göster
    tez zamanda online oyuunlar yasaklana
    evlerden pcler toplana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABORRR

tez zamanda online oyuunlar yasaklana
    evlerden pcler toplana

Alıntıları Göster
    Tv de görmüştüm bunu sanırım adam bile bile yapıyo yoksa neden video çeksin ki ?vede adam kesilicegini düşünüyo heralde
    ESCAPEEEEEEEEEEE Diye bağırıyo
  • quote:

Manyak bunlar ya..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Manyak bunlar ya..

:))) harbidende kafayı sıyırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolbluex

quote:

Manyak bunlar ya..

:))) harbidende kafayı sıyırmışlar

Alıntıları Göster
    Bune böyle ya
  • quote:

Manyak bunlar ya..

Alıntıları Göster
    quote:

Manyak bunlar ya..

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyBox

quote:

Manyak bunlar ya..

+1905

Alıntıları Göster
    koptum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.