Şimdi Ara

KO YETKILILERI ARTIK KALDIRIN ŞU KOSPU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunun iyice cırkı cıkıyor ne buya....yazın agzımızın tadıyla beklıyoruz knight oynıcaz die ...fakat kosp var işte off kaldıramazlarmı su kospu ya...ne guzel 6 mage 1 prest 1 asas gunluk 10saat kasacaktık...ama boyle olursa hıc baslayamıcaz ya off

• o ne güzel bir yazımdır ya:S yaş kaç? şikayetini böyle dile getirirsen kimse tınlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

o ne güzel bir yazımdır ya:S yaş kaç? şikayetini böyle dile getirirsen kimse tınlamaz.
    turkce bozuklugu yapabılır senin yas kac ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan.

Alıntıları Göster
    Kaldır Demekle Kalkmaz Bu 1
    Bu Koxpu K2 Yapmıyorsa Bende Bu Oyundan Anlamıyorum Buda 2
    Bu Serverda İtem Ve Gb Satmayı Cafelere Bayilik Olarak Vermiorlarsa Benim 5 Yıllık Emeğim Ve Bilgim Yok Olsun Buda 3

Bu 3 ünüde K2 Kendisi Yapıor Kaldır demekle Kalkmaz
    Koxp K2 nin İstediği Zaman Çıkar
    Gb Satışları K2 İstediği Zaman Cafelerde durur

BURDAN NE ANLADINIZ K2 NE İSTERSE O OLUR KOSKOCA BİR ŞİRKET KOXPU KALDIRAMAYACAK KADAR APTALSA BENDE BU OYUNDAN HİÇ ANLAMIYORUM HERŞEY K2 NİN İŞİ XTRAP BOŞUNAMI KALDIRILDI SERVERLARDA PARA KALMADI HATIRLARSANIZ BUS ALCAK PARASI YOKTU MİLLETİN GEÇEN GBLER 20 LİRAYDI MİLLET SHARDINI 100 125ME KOYUYORDU ŞİMDİ BAKIN NE KADAR PAHALILAŞTI 6 7 AY ÖNCE POT PARASINA KIYAMIYORDU ŞİMDİ K2 XTRAPI KALDIRDI KOXP GELDİ BİLMEMNE GELDİ AÇIK BIRAKTILAR Bİ ŞEKİLDE OYUNA GB VE HİLELER GİRDİ MERAK ETMEYİN GELİP GEÇİCİ BİŞEY 3 4 AYA KOXPTA BİTECEK HİLEDE GÖRCEKSİNİZ İLERDE GENE BAŞLAR ADAM GİBİDE EMİNİM BU İŞTE BÖLE YÜRÜYECEKKİ K2 PARA KAZANSIN AMA DİMİ

YAZIMI OKUYANLARA TEŞEKKÜRLER GÖZLERİNE SAĞLIK DOĞRULARLA YÜZLEŞİN

(BU ARADA BENDE BİR KO OYUNCUSUYUM ZANNETMEYİNKİ DÜŞMANIYIM BU OYUNA FALAN DİYE VE ÇOK ZEVK ALIYORUM BU OYUNDAN OYNAMADAN DURAMIYORUM EK NOT OLARAK EKLEYİN )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4eVeRack -- 18 Mayıs 2009; 19:59:32 >

• tamam kaldırıyorum 5dk'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

tamam kaldırıyorum 5dk'ya
    quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Kimden izin aldın læ

Kaldırırsan kaldır zaten hf fazla satılmıyor bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Kimden izin aldın læ

Kaldırırsan kaldır zaten hf fazla satılmıyor bu aralar.

Alıntıları Göster
    Kaldır demeyle kalksaydı şimdiye oyun başka bir yerde olurdu...
    Bir cigara yakayım kederlendim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backy -- 18 Mayıs 2009; 20:28:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backy

Kaldır demeyle kalksaydı şimdiye oyun başka bir yerde olurdu...
    Bir cigara yakayım kederlendim şimdi

Alıntıları Göster
    quote:

ßunu Yazmak İçin Girmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: lRuleBreak

quote:

ßunu Yazmak İçin Girmiştim

Alıntıları Göster
    0k babama soyledım ilgilencek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

0k babama soyledım ilgilencek

Alıntıları Göster
    Bence K2'nin zamanında yaptığı koxp kontrolden çıktı.

Sonuçta bi ara kendileri satılıyordu daha sonra koxp yapısı kötü amaçlı insanların eline geçti ve sonuç bu.

Şimdi de önüne geçemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Aslan.

17
    Türkçe yanlışı tabiki yapabilir. Mesela cümle başı küçük harfle yazabilir. -da -de eklerini ayrı yada bitişik yazabilir. Ancak o affedersiniz Türkçe'yi katletmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

17
    Türkçe yanlışı tabiki yapabilir. Mesela cümle başı küçük harfle yazabilir. -da -de eklerini ayrı yada bitişik yazabilir. Ancak o affedersiniz Türkçe'yi katletmiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

17

Yazık bea kırk yılın bası bı konu açıyoruz konu nereye geliyor..Yuh ne diyim dalga geçicek kişi arıyonuz..Orada nasıl yazdıklarım değil içerik onemli ve yaşım 17 benim..Hemen yaşa vurmayın şu işi yuh ya konusulmaz hale gelmiş bu forum

• quote:

Orijinalden alıntı: mynakteam0

quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

17

Yazık bea kırk yılın bası bı konu açıyoruz konu nereye geliyor..Yuh ne diyim dalga geçicek kişi arıyonuz..Orada nasıl yazdıklarım değil içerik onemli ve yaşım 17 benim..Hemen yaşa vurmayın şu işi yuh ya konusulmaz hale gelmiş bu forum

Alıntıları Göster
    kaldırdım..

eğer yine bulurlarsa söyle yine kaldıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

kaldırdım..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: T0lg@

kaldırdım..

Operatör arkadaş benden önce davranmış. İstekleriniz bizim için emirdir biz k2 yetkilerine gene bu başlık altında ulabilirsiniz. İyi günler geçirmeniz dileğiyle. Boş boş boş boş boş...

Cash alın pre alın felan filan buralarda öyle linkler felan var nası para harcasın diye.

• Sivasspor Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur koxp yine de kalkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

kaldırdım..

Operatör arkadaş benden önce davranmış. İstekleriniz bizim için emirdir biz k2 yetkilerine gene bu başlık altında ulabilirsiniz. İyi günler geçirmeniz dileğiyle. Boş boş boş boş boş...

Cash alın pre alın felan filan buralarda öyle linkler felan var nası para harcasın diye.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Antor

quote:

kaldırdım..

Baktım Kaldırdılar Koxpsuz olmaz diye düşündüm koxp'u tekrar Oyuna soktum

• Fenerbahçe Türkiye kupasını kazancağı zaman kalkıcak koxp iddaa bile girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4eVeRack

Bu Serverda İtem Ve Gb Satmayı Cafelere Bayilik Olarak Vermiorlarsa Benim 5 Yıllık Emeğim Ve Bilgim Yok Olsun Buda 3

BURDAN NE ANLADINIZ K2 NE İSTERSE O OLUR KOSKOCA BİR ŞİRKET KOXPU KALDIRAMAYACAK KADAR APTALSA BENDE BU OYUNDAN HİÇ ANLAMIYORUM HERŞEY K2 NİN İŞİ XTRAP BOŞUNAMI KALDIRILDI SERVERLARDA PARA KALMADI HATIRLARSANIZ BUS ALCAK PARASI YOKTU MİLLETİN GEÇEN GBLER 20 LİRAYDI MİLLET SHARDINI 100 125ME KOYUYORDU ŞİMDİ BAKIN NE KADAR PAHALILAŞTI 6 7 AY ÖNCE POT PARASINA KIYAMIYORDU ŞİMDİ K2 XTRAPI KALDIRDI KOXP GELDİ BİLMEMNE GELDİ AÇIK BIRAKTILAR Bİ ŞEKİLDE OYUNA GB VE HİLELER GİRDİ MERAK ETMEYİN GELİP GEÇİCİ BİŞEY 3 4 AYA KOXPTA BİTECEK HİLEDE GÖRCEKSİNİZ İLERDE GENE BAŞLAR ADAM GİBİDE EMİNİM BU İŞTE BÖLE YÜRÜYECEKKİ K2 PARA KAZANSIN AMA DİMİ

(BU ARADA BENDE BİR KO OYUNCUSUYUM ZANNETMEYİNKİ DÜŞMANIYIM BU OYUNA FALAN DİYE VE ÇOK ZEVK ALIYORUM BU OYUNDAN OYNAMADAN DURAMIYORUM EK NOT OLARAK EKLEYİN )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 4eVeRack

K2 Ne zaman isterse o zaman kıyamet kopar
    K2 Ne zaman isterse o zaman kriz durur

K2 nin birşey yaptığı yok sana şirketlerini göstersem içeride hayvan besliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Fenerbahçe Türkiye kupasını kazancağı zaman kalkıcak koxp iddaa bile girerim
    kaldır deyince kadlırsalar keske bi kalkmadıki kaldıramadıgımızın bitarafları kalkmıs koxpu
  • quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

kaldır deyince kadlırsalar keske bi kalkmadıki kaldıramadıgımızın bitarafları kalkmıs koxpu

Alıntıları Göster
    Gb satışı zaten k2 aracılığıyla yapılıyor. Dupe nedense hep büyük clanlar tarafından bulunuyor Her yeni server geldiğinde gb fiyatları düşer ki adamlar pustan trina buff scroll vs. çeksin satsın diye veya upgrade yapabilsin diye. Koxp işide kaldırması K2 için çok basit olabilecek birşey. Keşke cz koxpu kaldırsalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.