Şimdi Ara

Ko'yu Bıraktım . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Char Suan SatıLık DeiL. Ama Yakın ArkadaşLarıma vericem Kusura bakmassınız deiLmi ?
  • aferin her bırakan akonu çsın cocuklar ewlatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkeycancan54

öyle bağımlılık yapıyor ki adam bıraktım dediği 3 saat 1 saatlik desek 3 saat haftada 3 saat ko oynaması:D bide oynamış halin nedir:D

Bakın oyunun bir saçmalık oldugu hayla anlaşılmadı

oynuyorsunuz neler mi oluyor

Olumlu:
    Belki charinizi 1 ayda 20 ytl lik char haline getiriyorsunuz

Olumsuz:
    Radyasyon yüzünden beyniniz zedeleniyor
    Gözlerinizde bozulmalar meydana gelebiliyor
    Zamanınıız boşa gidiyor
    Ayda 20 ytl ordan kazanıyorsunuz ama k2network ayda 3 milyon dan fazla kazanıyor siz de salak gibi oynuyorsunuz
    Oyunun 64 itemine bakılırsak pekte iyi birileri yapmıyor

yaw yeter artık bıktık bu palavralardan adamlar mason olsa niye mason simgesi kullansın??

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

aferin her bırakan akonu çsın cocuklar ewlatlar

Aynen millet bayılıyor özel hayatını burda paylaşmaya sonra yorum yapıncada benim gibi uyarı alıyorsun.Burası kadın programlarına döndü.Sabah kahvaltıda bi dilim peynir 4 zeytin 3 dilimde domates yedim bu arada
  • Beyler ben burada özeLL yaşantımı payLaşmıyorum burası knight İLe iLqiLi Topic'Ler yararında payLaşıLan yazıLar . Ben burada sadece Ko'yu bıraktıqımı SöyLüyorum Dh'da tanıqım çok arkadaşım var onLarın biLmesi için Yazıyorum Ben buraya mesaj atın die açmıyorum topic 'i Sadece qerçeqi yazıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dh.DavuT

Beyler ben burada özeLL yaşantımı payLaşmıyorum burası knight İLe iLqiLi Topic'Ler yararında payLaşıLan yazıLar . Ben burada sadece Ko'yu bıraktıqımı SöyLüyorum Dh'da tanıqım çok arkadaşım var onLarın biLmesi için Yazıyorum Ben buraya mesaj atın die açmıyorum topic 'i Sadece qerçeqi yazıyorum.

tamam da burası forum sonuçta.İnsanların birbirlerinin yararına bilgi ve birikimlerini paylaştıkları bir yer.Senin ko yu bırakman veya başlaman bize ne yarar saglıcak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.