Şimdi Ara

Ko'yu Bıraktım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ko'yu Bıraktım ve artık umrumda deiL . Artık beni Bıktırma Aşamasına kadar getirdi exp Kas , Np Kas, İtem Yap Yetti Artık Hayatıma bakıcam . Darısı Sizin başınıza KaLın SaqLıkcakLa Knight'ı bıraktım ama Forum'u asLa

• tebriklerr..
  • Vesile olduğumu düşünüyorum bırakmanda afferim bana
  • Saol Darısı senin Basına Vikinq bırakmak istiyorsan tabi oynamak istiyorsan server'lar senin
  • ewt öyle bi amacım kalmadı onun için hemde daral qeldi herqün oyna oyna oynamasam ne olacak ?
  • daırsı herkesın basına kardesım ıns bende bıraktım . sadece gecelerı bordera gırıyorum o kadar:d oda sadece cuma cumartesi pazar.
  • Darısı Herkesin Basına Hayat güzeLL Yaz qeLdi herkes dısarda ko oynayıp ewe hapis mi olayım weya cafe'ye ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FirFroMi sen konuşma FirFroMi=Knight Hastası
  • bencede en iisini yaptın bn bıraktım rahatım walla reel hayatta başarılar ....
  • SaoL Orpak
  • 64 iteminde ne var ya
  • itemlerini bana versene
  • YTL İLe Satıcam Birkan Herkese Kolay qelsin İyi ForumLar
  • ßß kardeşim reel de hayırlı hayatlar...
    Hangi serverda oynuodun en son?
  • Tebrikler..

Char hangi server'da lvl kaç? Nick'i neydi ?
  • SaoL Berk . Char Manes'teyDi Orc'tu Nick OutOfControll92 ' lwl 59 asas'tı En son bu Char'ı oynadım Bu Char' SoyuLDu Ondan sonra doqru düzqün ko' oynamadım. Ve En DünDe Yemin Ettim Bırakmaya BöyLe MutLu Olacaqıma İnanıyorum Herkese KoLay qeLsin
  • kardeşim knightdan daha güzel şeyler var örnb(kız,gezmek,maça gitmek)hayatın zevkini bul yani bunlarla herkesin zevki farklı tabide dene yani iyi gelir
  • Aynen Öyle MavimsiDünya Bende Öyle düşünüyorum. Benim qibi düşünenler olduqu için mutlu oldum
  • Çok MutLuyum BöyLe Bir Oyunu Bıraktıqım için
  • Char şuan satılık mı İtem varsa benim gibi birine gitsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.