sabah onun konusunu açtım + bu konunun ilk sayfasında tweetinin ss'ı var zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 17 Mayıs 2024; 19:42:2 > |
‘Kobani’ davası kararı: Ahmet Türk'e 10, Figen Yüksekdağ'a 30, Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis (4. sayfa)
-
-
Paint'li görseller ne ki bu çağda? Yapay zeka ile deep fake yöntemleri ile istediğin kişiyi istediğin hallerde gösterebilirsin.
O süreçte AKP işi yüzüne gözüne bulaştırdı. Devletin onurunu koruyamadı. Görüşmelerin HDP tarafından daha açık ifade edilmesi AKP'ye siyasi kayıp olarak döndü ve 7 Haziran'da tek başına iktidarı kaybetti. Derin devlet ve MHP bunu fırsat bilip 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki faşizmle halkı sindirdi. Çözüm sürecinin bitirilmesi bu faşist odakları kesmemiş olacak ki yıllar sonra sipariş iddianamelerle HDP'yi ve sembol isimlerini bitirmeye çalıştılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bu konuda devletin açık olmasını istiyorum! görelim bakalım kim kimi öldürmüş suç işlemiş son 10 yılda son 20 yılda!
-
yaparlar valla. idam kararı kaldırılmadan önce cezası kesinleşmiş apo bu gün hala yaşıyorsa.
-
Mesajın neden silindi @4F3 hayırdır?
Karar sonrası Selahattin Demirtaş ile röportaj...
Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye “Benden sonrası tufan” demem, yeter ki demokratik bir çözüm ve barış sağlansın, desteklemekte tereddüt etmeyiz.
t24Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye “Benden sonrası tufan” demem, yeter ki demokratik bir çözüm ve barış sağlansın, desteklemekte tereddüt etmeyizhttps://t24.com.tr/yazarlar/murat-sabuncu/selahattin-demirtas-bana-ceza-verildi-diye-benden-sonrasi-tufan-demem-yeter-ki-demokratik-bir-cozum-ve-baris-saglansin-desteklemekte-tereddut-etmeyiz,44874
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 17 Mayıs 2024; 22:42:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teroristlere az bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kobane Davası'nın içeriğini, 6-8 Ekim olaylarını biliyor musun usta?
IŞİD katliam yaparken Türkiye ile her zaman işbirliği içinde olan Peşmergeler müdahil olmak istedi. AKP ne çıkarı varsa artık bu talebi uzun süre reddetti. "Kobane düştü düşüyor" diyerek katliama açık destek verdiğini de deklare etti. Bu tavır karşısında HDP'nin halkı sokağa çağırması mı terör, katliama destek mi, halka silahla saldırmak mı?...
İş işten geçtikten sonra, memleket içinde onca insan öldükten sonra Peşmerge'ye izin vermek zorunda kaldılar.
Şunu baştan yapsalar bu olaylar yaşanır mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 18 Mayıs 2024; 0:19:37 >
Tamamda bizi bağlayan ne ? Bırak birbirlerini yesinler
Bizi alakadar eden misaki milli sınırlarıdır
Pesmergeyi bu topraklardan geçirmek doğru bir hareket mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün memlekette neden milyonlarca mülteci var?...
ÖSO neden "Suriye Milli Ordusu"?...
Sütü bozuk hainleri acıtmış.
Sınırdaki mayınlar neden temizlendi ?
BOP'un piyonu olup komşuların huzurunu kaçırırsan seni paspas gibi kulanırlar işte öyle. İsrail sever reisimiz sağolsun.
Kobani'deki IŞİD katliamına ordumuzun denetiminde bir koridor açıp Peşmerge'ye geçiş sağlamakla misak-ı milli'ye bir zarar gelmedi. Hatta bu iş için daha önce PYD komutanı Salih Müslim bizzat Ankara'ya gelip söz almıştı. Hem de kendi askerlerinin geçişi için...
Gelgelelim bu işi uzun süre oyalayıp Kobani'den binlerce sığınmacı gelmesine sebep oldular.
iki mesajda da zirvaladigin yerin adini farkli yazmissin ama ora ne kobani ne de kobane, ayn el arab’dir bahsettigin yerin adi. pyd de turkiye cumhuriyetine gore teror orgutudur, teror orgutunun ne askeri ne de komutani vardir. rte’yi elestirince genelde burada artilanirsin ama terorist it surusunu normallestirmeye calismani yemezler, sansini fazla zorlama.
Salih Müslim'i Ankara'da ben ağırlamadım.
Sen Arapça Ayn-El Arab dersin, tüm dünya Kobani der, Kobane der. Sorun bu mu yani?
Bu akp yi sallayayım ayakları yaparken teröristleri yalayanlardan da gına geldi. Komutan diyor asker diyor birde kani bozuk teroristlere neyse senin bu ulkede bana göre nefes alman bile haram fazla günaha girmeden defolup gitmen dileğiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elemanlar kocadıkları, hasta oldukları için tahliye oldular.
Dün gündüz baktım Çetin Doğan fondaş bir kanalda röportajda sırıtıyor, akşam başka bir fondaş kanalda yine son derece enerjik iktidara saydırıyor, eşi de yanında poz veriyor. Kim bilir benim görmediğim, görmeyeceğim kaç kanal gezecek, günlerce yerli yabancı malum yerlere ülkesini şikayet edecek.
Bu kocamış hali.
Bu dünyada şimdilik kurtardınız. Öbür dünyada kararttığınız hayatların bedelini ödeyeceksiniz.
-
Benim hatırladığım kadarıyla AKP o dönem İŞİD'e çok soğuk bakmıyordu. Türkiye zaten tüm dünyadaki teröristler için cihatçı otobanına dönüşmüş bir haldeydi. Rus uçağının vurulmasından sonra Putin, Erdoğan için '' Erdoğan ailesi İŞİD ile petrol ticareti yapıyor '' demişti. Rus devlet televizyonu bu ticaretin görüntülerini bile yayınladı.
Kobani olayları bundan önce olmuştu sanırım. Kürtler yine bilindik tarzlarında lastik falan yakıp ülkenin her yerini karıştırmışlardı. Atatürk büstlerini bile yakıp parçalıyorlardı. İyice kudurmuşlardı yani. Ha velhasıl peşmerge yine de elini kolunu sallayıp Türkiye sınırından geçti tabi.
O dönem Türkiye ve Türkler İslami terörü savunan reziller, Kürtler ise Batı'yı da hedef alan dinci terörle mücadele eden kahramanlar olarak görülüyorlardı. Hatta İŞİD ile savaşan başı açık Kürt kadın savaşçılarının fotoğrafları, videoları aylarca yıllarca her türlü mecrada paylaşıldı ve batı'ya '' Bakın işte Kürtler (PKK-PYD her ne zıkkımsa) sizden çok da farklı değiller, sizleri hedef alan insanlarla savaşıyorlar '' mesajı verildi.
Batı işte bu şekilde Kürt (veya PKK) sever oldu. Üstelik herifler bir de gittiler sınırımızın dibine yerleştiler. Kürtler hala yarattıkları bu pozitif algının ekmeğini yiyorlar.
6-7 Ekim olayları elbette rezil olaylardı ama konuyu salt o gösterilere bakarak değerlendiremezsiniz.
Türkiye uzun süre sınırının dibinde fokurdayan islamcı hareketlere karşı kayıtsız kaldı. Kimi zaman bu hareketleri destekledi. Bu terör hareketleri vaktinde bastırılsaydı ne peşmerge, ne PYD ne de başkası gelip sınırımıza yerleşemezdi. Bu gerçeği kendimize itiraf edelim önce..bunu yapmazsak kendimizi kandırır dururuz. Burada ABD büyük ihtimalle bir itlik yaptı. İŞİD'i de onların yarattığı konusunda gram şüphem yok. Muhtemelen Barak Obama bizim malumları biraz pohpohladı, sırtlarını sıvazladı, ceplerine de biraz para koyup yol verdi. Bizimkiler olaya çok daha sonra uyandılar bence..zaten ABD'den uzaklaşmamış, Rusya'yla ilişkileri falan düzeltmeye başlamamız da hep bu dönemlerde oluyor. Zaten ondan sonra da İŞİD'e falan operasyon yapmaya başlıyoruz. O döneme kadar İŞİD'e dokunmazdık bile.
Rus belgeselciler IŞİD’in Türkiye’yle petrol ticaretinin belgelerine ulaştı | Yurtsever
-
hayret "çapulcular damlamış yine" dememişsin bu mesajda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X