Şimdi Ara

Kobb KB100 12Volt 100 PSI ponpa 382.5 TL amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #30
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecenlerde bi sabah lastik indiğinde istetme de zaten patlak olduğundan, lastikçi çağırayım dediydim,
    2500 TL istemişti, ben de lastiği söküp taksiye atıp yaptırıp gelmiştim,
    eğer ki 382 TL lik bu cihazım olmuş olsaydı lastikçiye gidecek kadar şişirip zahmete katlanmamış taksi parası da cebimde kalmış olacaktı
    böyle bir cihazı bulundurmak faydalı olur görüşündeyim,
    o nedenle hem şuan indirimli iken alıp bagaja koyunuz

amazon
    KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F

Kobb KB100 12Volt 100 PSI ponpa 382.5 TL amazon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• istepneyide yaptırsaydın.uzun yıllar önce bikaç kere lastik pompası almıştım hiç lazım olmadı.bikaç kere çocukların bisikletini şişireyim diye baktım bozulmuşlardı.bi dahada almadım ya pompası ya hortumu bozuluyor.

• Direk usb girişi varmı bunların

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun performansı nasıl ki ben de böyle bir şeyi almıştım vakti zamanında lastiği gıdım şişirmemişti

• Kesinlikle her araçta olmalı. Benim arabada kendinden vardı. Çakmağa takıp arabayı çalıştırmak yetiyor, hızlı bir şekilde şişiriyor. Yazın çocuğun bisikletini de 3 snde şişirmişti.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün aynısını mı kullandınız yorumlara baktım da çok çabuk bozulma ve şişirememe gibi şeyler yazmışlar

• Valla marka önemli, dandik çin mallarında sorun olabiliyor, borusu çabuk bozuluyor. Ben michelin https://www.akakce.com/arac-kompresoru/en-ucuz-michelin-mc12264-dijital-basinc-gostergeli-hava-kompresoru-fiyati,45550946.html aldım, memnunum. Bu da ona benziyor, tasarımı filan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasım 2022 de indirim döneminde 188 liraya almışım. o zamana göre 10 dolara geliyormuş. şimdiki fiyatı da dolar bazında aşağı yukarı o civarda.

performansı ise parasına göre. 20 psi'den 25 psi'ye 5 dk da şişiriyorsa, 25 den 30'a 10 dk hatta 15 dk ya kadar uzayabiliyor. lastik içindeki basınç arttıkça performansı düşüyor. bir de çok ciddi ses çıkartıyor.

ama bu tarz cihazlar hayat kurtarabiliyor. yağmurlu bir günde mekandan çıktığımızda aracın lastiğinin komple indiğini gördük. 5dk yürüme mesafesindeki lastikçiği aradık, mobil hizmetimiz yok dedi (adam yağmurda üşendi). başka bir yeri aradık, onunda aracı yokmuş, taksiyle geldi gitti. adama bi de taksi parasını ödedik. boşa geçen zamanda cabası. tam rezil bir gündü. oysa şöyle bir cihaz ile en azından yürüttürecek kadar şişirebilseydik, hemen işyerinin yanındaki lastikçide işimizi çok kolay halledebilecektik.

bu yüzden her araçta bulunması gereken cihazlardan bence.

• toyota corolla alırsanız bunun kiti hediye geliyor

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Benim aldığımı tekrar bir deneyeyim ben arabada yıllardır duruyor. Çok yavaş şişirince şişirmiyor sanmıştım ama bakalım bekleyeyim de 10 dakika boyunca insanın elini orada tutması da zor değil mi yani bırakıp gitsek şişirir mi. Yoksa oraya elle bastırmak şart mı

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün değil, aslında ürünün amacını ve faydasını vurgulamak istedim

• arıyordum böyle bişey iyi denk geldi teşekkürler @Atlantisten Gelen Adam

• Aracı krikoya alıp lastiği şişirmek çok daha hızlı sonuç veriyor bu gibi cihazlarda.

• Bu markanın dijital olanını almıştım amazon satıcılı 3-4 ay önce. Şuanlık memnunum başka marka hiç kullanmadım bence kısa sürede şişiriyor diye düşünüyorum bu modelle farkı var mıdır bilmiyorum, bagajda saklıyorum petrole gitmekten kurtardı. tam inik lastik denemedim minimum 25 den 36 lara çıkardım işimi gördü diyeyim. Bilginiz olsun diye paylaşmak istedim.

• aldık bakalım teşekkürler paylaşım için.

• Bu konuyu görmüşken bir tane elemanın incelemesi vardı.Meraklısı ona bakabilir.En azından fikir verir...

Enes Özenyoutube
    YOLDA KALMAYA SON! HIZLI VE KOLAY LASTİK ŞİŞİRME
    https://www.youtube.com/watch?v=I_9lteOc8D0&feature=youtu.be

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    istetme aracın üzerinde zaten 4 lastiği yeni almıştım, bi kaç ay önce yanaktan yarınca öyle geziyordum,
    lastiğe vida girmiş sabah inmiş konpile,
    söktüm götürdüm lastikçi coyote fitili takıp havayı bastı 1-2 dakika içinde,
    300 TL aldı, araştırmalarım devam ediyor lastik tamir kitleri var 3 tane fitil aparat burgu solüsyon,
    ben de takarım fitili ne gidecem lastikçiye taş yesin coyoteler,
    lastiği söküp getirmişim bi fitile 300 TL mi alınır,
    wolfa sormuşlar ensen neden böyle thick diye,

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Öyle tamir mi olur hocam içeriden yama yapmadı mı, tamamen etkili oluyor mu öyle fitil mitil

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Bunun performansı nasıl ki ben de böyle bir şeyi almıştım vakti zamanında lastiği gıdım şişirmemişti
    Hocam 3 harfli marketlere metal gövdeli geliyor, hiç sorun yaşamadım kaç yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Bende dediğiniz gibi zamanında plastik olandan almıştım çalışmamıştı dahi. Herkese tavsiyem çelik gövdeli olandan alın mis gibi kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt

teşekkürler

peki şişirme süresi nasıl. bide elimizle sübapa tutmak zorunda mıyız yoksa sübapa takıp sabitleniyor mu şişmesini beklememiz yeterli mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.