Şimdi Ara

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
13.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ?

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2020)
Giriş
  • ya bu nasıl bir mantıktır ya.lebronun üstünden smaç bastı diye ne oldu şimdi.
  • ??
    quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

ya bu nasıl bir mantıktır ya.lebronun üstünden smaç bastı diye ne oldu şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

??
    quote:

nasıl anladın bilmiyorum ama ben sana bişey demedim.adam lebronun üstünden smaç basmış diye bütün kayıtları toplamak saçmalık dedim ne varki.
  • orda haklısın.hazmedememiş.bizim bürodan şimdi soğuk bir soda yollarım.benim ' adam LeBronun üstünden smaç mı basmış? ' yazımın tam altına ' ya bu nasıl bir mantıktır ya.lebronun üstünden smaç bastı diye ne oldu şimdi.' yazınca şahsen benim şaşırmamı eletirmissin gibi geldi.sanki ne var bunda LeBronun üstünden smaç basamazlarmı demişsin gibi algıladım.benim şaşkınlığım yanlış okumadıysan liseli biri bunu yapmış hayret ettim doğrusu.
  • yok ben senin mesajına cevap vermemiştim orada haklısın

bide lebronun faul atışlarında 2 tane airball attığını gördüm şaşırdım doğrusu.iyi atmadığını biliyordumda bu kadarda değil.
  • airball he yuhhh. bu adam dün nba istatistiklerininde yer aldığı bir sitede çok ciddi yer edinmiş durumda hatta bazı noktalarda kobeninde önünde gördüm.nasıl böyle serbest atış kullanır ya...çokmu sitres yapıyo acep kaldıramıyo herhal....
  • http://www.youtube.com/watch?v=i--mrQzEl14

http://www.youtube.com/watch?v=UxT46ROgI50

ilk videoda maçın bitmesine 18 saniye var hemde fark 2 sayı
  • cumadan sonra bakarım. bizim hocanın ali kulağında...
  • o zamanlar gençmiş daha
    her oyuncunun başına gelebilecek talihsizlikler
  • quote:

yok ben senin mesajına cevap vermemiştim orada haklısın

bide lebronun faul atışlarında 2 tane airball attığını gördüm şaşırdım doğrusu.iyi atmadığını biliyordumda bu kadarda değil.

üstünden bastı diye hemen adam oldu değilmi Lebronda 2009 Mvpsi

• quote:

??
    quote:

adam doğru söylemiş al sana
  • Kobe Kobe Kobe

• quote:

Orjinalden alıntı: Pro-G

quote:

??
    quote:

adam doğru söylemiş al sana

• olayı birileri yanlış anlamaya ısrarla devam ediyo...
  • İverson mı kaldı.

Kobe tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Temmuz 2009; 23:29:16 >
  • bence kobe.bunu orlando-cleveland+orlando-la serilerini izlemiş birilerini olarak söylüyorum.niye mi?pietrus ve lee kobeyi savunmakta lebronu savunmaktan daha çok zorlandılar.çünkü lebron fiziğe dayalı oynarken kobe yeteneğe dayalı oynuyor.ayrıca kobe son yıllarda egosunu azalttı.arkilerini de oynatıyor.(lebrına daha bişey demedim,lbj bencil mi falan demeyin takım kötü ben olsam bende bencil oynardım)ayrıca son topumu her zaman kobe+hidoya veririm.lebrona vermem
  • Vay be ben bu konunun bu kadar uzuyacağını tahmin etmiyordum. Bir kaç kişi dalga geçer konuya kimse mesaj atmaz sanıyordum ama konu 7 sayfa olmuş valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Vay be ben bu konunun bu kadar uzuyacağını tahmin etmiyordum. Bir kaç kişi dalga geçer konuya kimse mesaj atmaz sanıyordum ama konu 7 sayfa olmuş valla

Harbi
  • Sabrinin messiye çalım attığını düşünün bu olayda
  • Nike'ın el koyduğu smaç videosu hakkında gayet mantıklı olarak "Benim bu işle bir alakam yok, Nike'ın kamptaki kuralları gereği yapıldı. Benim üzerimden basılmış bir çok smaç var. Blok koymayı seven biriyim, elbette bu tip pozisyonlar olacaktır" demiş. En azından buradan kurtarmış...

konyaliportlandlilar.blogspot.com 'dan alıntı..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.